Σαν Αντόνιο Σπερς: Απόψε παίζει ο Πάρκερ, σε δύο εβδομάδες ο Λέοναρντ

Σαν Αντόνιο Σπερς: Απόψε παίζει ο Πάρκερ, σε δύο εβδομάδες ο Λέοναρντ

Ετοιμοπόλεμος κρίθηκε ο Τόνι Πάρκερ ύστερα από τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο, αλλά ο Καούχι Λέοναρντ παραμένει στο περιθώριο.

Οι Τεξανοί υποδέχονται απόψε (07/01, 03:30) τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «AT&T Center» και ο Γάλλος διεθνής θα γυρίσει στα παρκέ ως βασικός πλέι-μέικερ του Γκρεγκ Πόποβιτς μπροστά από τον Κόρι Τζόζεφ. Αντίθετα, ο Λέοναρντ (χέρι) θα μείνει έξω για περίπου δύο ακόμα εβδομάδες, όπως εκτιμήθηκε από το ιατρικό τιμ των πρωταθλητών NBA, ενώ σήμερα αποκλείστηκε και ο Κάιλ Άντερσον εξαιτίας τραυματισμού στον αστράγαλο. Στο μεταξύ, ο 24χρονος Τζα Μάικλ Γκριν των Όστιν Σπερς, θυγατρική ομάδα των «σπιρουνιών», αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του Δεκεμβρίου για την D-League, ενώ ο Τιμ Φρέιζιερ των Μάιν Ρεντ Κλος, θυγατρική ομάδα των Μπόστον Σέλτικς, απέσπασε τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της περασμένης εβδομάδας.

Ντιτρόιτ Πίστονς
Χωρίς προβλήματα τραυματισμού συνεχίζουν τα «πιστόνια», που σήμερα θα επιδιώξουν έκτη διαδοχική νίκη στη regular season του 2014-15 και αύριο (08/01, 03:30) θα βρεθούν στο «American Airlines Center» των Ντάλας Μάβερικς. Αξίζει να σημειωθεί πως χωρίς τραυματισμούς συνεχίζουν και οι εκπρόσωποι του Ντάλας, που σήμερα επανέφεραν τον Ρίκι Λέντο στο ρόστερ του Ρικ Καρλάιλ έπειτα από υποβιβασμό στους Τέξας Λέντζεντς του NBDL.

Μπόστον Σέλτικς
Με τη σειρά τους, οι «κέλτες» δοκιμάζονται αύριο (08/01, 02:30) στο «Barclays Center» των Μπρούκλιν Νετς, ενώ οι Τζαμίρ Νέλσον (αστράγαλος) και Μάρκους Θόρντον (γάμπα) δείχνουν έτοιμοι για επιστροφή στη δράση. Μάλιστα, ο 32χρονος πλέι-μέικερ ομολόγησε ότι είναι δύσκολος ο ρόλος του στους «C’s», από τη στιγμή που περιορίζεται ο χρόνος συμμετοχής του, ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες νεότερα μέλη του δυναμικού. Από εκεί και πέρα, ο Τζέιμς Γιανγκ είπε ότι οι συχνοί υποβιβασμοί στους Ρεντ Κλος από το ξεκίνημα της σεζόν ευνόησαν αγωνιστική βελτίωσή του μετά το χθεσινό ντεμπούτο του στο NBA, ενώ ο Μπραντ Στίβενς χαρακτήρισε ηγέτη τον Τζέραλντ Ουάλας, αν και δεν είναι μέρος του rotation του.

Μπρούκλιν Νετς
Στα των Νεοϋορκέζων, ο Λάιονελ Χόλινς εξήγησε πως ο Κέβιν Γκαρνέτ αποφασίζει πότε θα πάρει ρεπό σχολιάζοντας τον έκτο φετινό παραγκωνισμό του στο χθεσινό ματς με τους «μαβς», ενώ γνωστοποιήθηκε ότι ο Ντερόν Ουίλιαμς (πλευρά/μέση) είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι μετά τον χθεσινό αποκλεισμό του. Επίσης, ο Σεργκέι Καράσεφ αποκόμισε τραυματισμό στο ισχίο από τον χθεσινό αγώνα, αλλά αναμένεται να παίξει αύριο διατηρώντας θέση στη βασική πεντάδα, ενώ εκκρεμεί ακόμα ιατρική εκτίμηση για τον πρόσφατο τραυματισμό του Μαρκέλ Μπράουν (πόδι). Τέλος, οι Νετς αποδέσμευσαν τον Μπράντον Ντέιβις μέσω του καταλόγου των waivers και έμειναν με δεκατέσσερις παίκτες στο ρόστερ, ενώ το NBA επιτρέπει δεκαπέντε.



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved