Ατλάντα Χοκς: Πωλούνται με ένα δισεκατομμύριο!

Ατλάντα Χοκς: Πωλούνται με ένα δισεκατομμύριο!

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η πώληση του 100% των μετοχών των Ατλάντα Χοκς, σύμφωνα με την Atlanta Journal Constitution.

Είναι γνωστό πως με αφορμή ρατσιστικές δηλώσεις, ο νυν ιδιοκτήτης, Μπρους Λίβενσον, αποφάσισε να πουλήσει τις μετοχές του, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει το όνομα του αγοραστή, που έχει συμφωνήσει με όλους τους κατόχους μετοχών των «γερακιών» και έχει αποσπάσει την απαραίτητη έγκριση του NBA για παρουσία ως ιδιοκτήτης στον «μαγικό» κόσμο! Εκτιμάται, πάντως, πως θα επενδύσει 700.000 με 1.000.000 δολάρια, ώστε αγοράσει κατά 100% την ομάδα της Ατλάντα, που σήμερα (03/01, 04:00) δοκιμάζεται στο «EnergySolutions Arena» των Γιούτα Τζαζ και αύριο (04/01, 04:00) θα βρεθεί στο «Moda Center» των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Μάλιστα, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ θα έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, καθώς επιβεβαιώθηκαν ενδείξεις για επιστροφή του Αλ Χόρφορντ (ίωση) μετά τον αποκλεισμό του από τον αγώνα της περασμένης Τρίτης με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ ετοιμοπόλεμος κρίθηκε επίσης ο Ντε Μαρ Κάρολ (αφυδάτωση), παρά την αποχή του από τη χθεσινή προπόνηση. Από την πλευρά τους, οι «μορμόνοι» θα βρεθούν αύριο (04/01, 03:00) στο «Target Center» των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, αλλά ο Άλεκ Μπαρκς (ώμος) θα χάσει αμφότερα τα παιχνίδια, αφού αποκλείστηκε πρόσφατα από την υπόλοιπη regular season του 2014-15.

Σήμερα, όμως, γνωστοποιήθηκε πως ο Ρόντνι Χουντ, αντικαταστάτης του στη βασική πεντάδα του Κουίν Σνάιντερ, περιθωριοποιήθηκε με αφορμή νέες ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, που τον ταλαιπωρεί από το ξεκίνημα της rookie σεζόν του, άρα άνοιξε ο δρόμος για παρουσία του Πάτρικ Κρίστοφερ στο αρχικό σχήμα μπροστά από τον Ντάντε Έξουμ. Μέσα σε όλα, ο μέχρι πρότινος γκαρντ των Αϊντάχο Σταπίντ, θυγατρική ομάδα των Τζαζ, Κέβιν Μέρφι, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Τσετσιάνγκ Λάιονς του κινέζικου CBA.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Με τη σειρά τους, οι εκπρόσωποι του Όρεγκον στερούνται των υπηρεσιών του Ρόμπιν Λόπεζ (χέρι), ενώ ο Μέγερς Λέοναρντ (ώμος) ίσως επιστρέψει στη δράση μέσω του αυριανού ματς με τους Χοκς μετά τον αποκλεισμό του από εκείνο της περασμένης Τρίτης με τους Τορόντο Ράπτορς. Στα των «λύκων», ο Κέβιν Μάρτιν (καρπός) ισχυρίστηκε πως νιώθει καλύτερα και εκτίμησε πως θα μπορέσει να παίξει σε περίπου δύο εβδομάδες, αλλά ίσως υποχρεωθεί να αγωνιστεί προσωρινά στους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς του NBDL, όπως ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος), του οποίου η τύχη θα ξεκαθαριστεί έπειτα από μαγνητική τομογραφία της επόμενης εβδομάδας.

Αντίθετα, ο Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος) δεν θα υποβιβαστεί στη θυγατρική ομάδα των «λύκων», όταν κριθεί ετοιμοπόλεμος, κάτι που μάλλον θα συμβεί πριν από τους δύο παραπάνω συμπαίκτες του. Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Φλιπ Σόντερς είπε ότι θέλει τον Άντονι Μπένετ να αναλάβει τη «βρώμικη» δουλειά στο παρκέ, ώστε να βοηθήσει αποτελεσματικότερα τους συμπαίκτες του, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος λογικά θα προκαλέσει την αποδέσμευση του Τζεφ Άντριεν μέσω του καταλόγου των waivers.



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved