Κλίβελαντ Καβαλίερς: Δύο εβδομάδες χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς!

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Δύο εβδομάδες χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς!

Διέψευσε… περίπου φημολογίες των τελευταίων ημερών περί πρόθεσης για αποχώρηση από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες εκτίμησαν μέσω προσεκτικής παρακολούθησης βίντεο πως είπε στον Ντουέιν Ουέιντ των Μαϊάμι Χιτ ότι θα ξαναπαίξουν στην ίδια ομάδα κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου αγώνα των δύο ομάδων. Ο 30άχρονος φόργουορντ αναγνώρισε μεν τα σενάρια, αλλά δεν θέλησε να απαντήσει με ουσιαστικό τρόπο στις ερωτήσεις δημοσιογράφων. Τόνισε, πάντως, πως γύρισε στους «καβς», για να χτίσει δυνατή ομάδα αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν σκοπεύει να αλλάξει εκ νέου ομάδα το επόμενο καλοκαίρι, όταν θα αποκτήσει τη δυνατότητα να γίνει unrestricted free agent. Ανέφερε επίσης ότι από το ξεκίνημα της regular season του 2014-15 ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο.

Προέρχεται από δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς λόγω του συγκεκριμένου τραυματισμού, αλλά στην προκειμένη είπε ότι δεν θεωρεί το πρόβλημα σοβαρό, πριν γνωστοποιηθεί και πρόβλημα στη μέση μέσω μαγνητικής τομογραφίας, που προκάλεσε περιθωριοποίηση του για δύο ακόμα εβδομάδες! Άρα δεν θα παίξει στο αυριανό ματς (03/01, 02:00) με τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «Time Warner Cable Arena», αλλά είναι στην κορυφή της διαδικτυακής ψηφοφορίας για το 64ο ετήσιο All Star Game, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου στο «Madison Square Garden». Θυμίζουμε πως οι φίλαθλοι θα διαλέξουν δύο «κοντούς» και τρεις «ψηλούς» για τη βασική πεντάδα της Ανατολής και της Δύσης μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, όταν θα ολοκληρωθεί η ψηφοφορία.

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, ίσως λείψουν εκ νέου οι Κέβιν Λοβ (μέση) και Σον Μάριον (αστράγαλος), οι οποίοι δηλώθηκαν αμφίβολοι, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι ο Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας). Εκτός θα μείνει επίσης ο Αλ Τζέφερσον (βουβωνική χώρα) των «σφηκών», που λογικά θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Λανς Στίβενσον (βουβωνική χώρα) και του Τζανίρο Πάργκο (μέση), αλλά ο Μάρβιν Ουίλιαμς (κεφάλι) αναμένεται να παίξει στο αυριανό ματς, παρά την πρόωρη αποχώρησή του από το χθεσινό με τους Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου.

Μπρούκλιν Νετς
Από την πλευρά τους, οι Μπρούκλιν Νετς δοκιμάζονται αύριο (03/01, 02:00) στο «Amway Center» των Ορλάντο Μάτζικ. Μάλιστα, θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, καθώς ο Κέβιν Γκαρνέτ θα γυρίσει στα παρκέ μετά το ρεπό του στον προχθεσινό αγώνα με τους Σικάγο Μπουλς εκτοπίζοντας τον Μπρουκ Λόπεζ από το αρχικό σχήμα του Λάιονελ Χόλινς, ενώ ως αναπληρωματικός θα συνεχίσει επίσης ο Ντερόν Ουίλιαμς.

Στο πλαίσιο των προσαρμογών των τελευταίων εβδομάδων αφαιρέθηκε από τη βασική πεντάδα και ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος εξέφρασε παράπονα για τον περιορισμό του χρόνου συμμετοχής μιλώντας σε Μέσο της Κροατίας, ενώ οι Μαρκέλ Μπράουν και Κόρι Τζέφερσον υποβιβάστηκαν στους Μάιν Ρεντ Κλος της D-League. Από την άλλη θα λείψει εκ νέου ο Άαρον Γκόρντον (πόδι), ενώ σήμερα επέστρεψε στο δυναμικό του Ζακ Βον ο Ντέβιν Μαρμπλ ύστερα από υποβιβασμό στους Έρι Μπέιχοκς του NBDL.



Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Ντόντσιτς και Ντόνοβαν σόκαραν Οκλαχόμα και Βοστώνη
Ντόντσιτς και Ντόνοβαν σόκαραν Οκλαχόμα και Βοστώνη
Ολυμπιακός: Τα έσοδα της πορείας μέχρι τον τελικό - Πόσα θα πάρει αν κατακτήσει το Conference League
Ολυμπιακός: Τα έσοδα της πορείας μέχρι τον τελικό - Πόσα θα πάρει αν κατακτήσει το Conference League
Γιορτή απόψε στο ΟΑΚΑ για τους θριαμβευτές του Παναθηναϊκού AKTOR!
Γιορτή απόψε στο ΟΑΚΑ για τους θριαμβευτές του Παναθηναϊκού AKTOR!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved