Λος Άντζελες Λέικερς: Σταθερός ο Κόμπι για την αποχώρησή του

Λος Άντζελες Λέικερς: Σταθερός ο Κόμπι για την αποχώρησή του

Δύσκολα θα επεκτείνει την καριέρα του μετά τη regular season του 2015-16 ο Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς.

«Αυτή τη στιγμή η απάντηση είναι όχι» δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το χθεσινό παιχνίδι με τους Ντένβερ Νάγκετς αφήνοντας να εννοηθεί εκ νέου πως με το πέρας του συμβολαίου του θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Όπως και να έχει, οι «λιμνάνθρωποι» υποδέχονται μεθαύριο (03/01, 05:30) τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη χωρίς τους Στιβ Νας (μέση) και Τζούλιους Ραντλ (πόδι), αλλά ο Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος) «έβγαλε» τη σημερινή προπόνηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν κόουτς των Λέικερς, Μπάιρον Σκοτ, οπότε θα γυρίσει στα παρκέ, αν δεν μεσολαβήσει νέο απρόοπτο.

Πλην απροόπτου, διαθέσιμος θα είναι επίσης ο νεοαποκτηθέντας Τάρικ Μπλακ, ενώ το παρών θα δώσει και ο Εντ Ντέιβις (πρόσωπο), αν και χθες έσπασε τη μύτη του, γεγονός που μάλλον θα τον υποχρεώσει να φορέσει μάσκα. Από την άλλη, ο Ζακ Ράντολφ (γόνατο) είναι τουλάχιστον αμφίβολος έπειτα από πέντε διαδοχικούς αποκλεισμούς, ενώ ο Μαρκ Γκασόλ έχασε τη σημερινή προπόνηση λόγω ίωσης, αλλά αναμένεται να παίξει κανονικά στο μεθαυριανό ματς.

Σακραμέντο Κινγκς
Αύριο (02/01, 03:00), οι Σακραμέντο Κινγκς δοκιμάζονται στο «Target Center» των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, ενώ ο Τάι Κορμπίν επιβεβαίωσε πριν από το σημερινό παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς πως θα παραμείνει στη θέση του προπονητή μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, απόφαση που φαίνεται πως πάρθηκε χωρίς την ενημέρωση του Ντε Μάρκους Κάζινς. Γενικότερα, ο εκκεντρικός σέντερ φάνηκε δυσαρεστημένος από την απόλυση του Μάικ Μαλόουν, για την οποία ενημερώθηκε μέσω Twitter, ενώ κόντρα στους «κέλτες» απώλεσε και τον έλεγχο για πρώτη φορά έπειτα από καιρό, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή εξαιτίας διένεξης με τον Μάρκους Σμαρτ.

Από την πλευρά του, ο Τζέισον Τόμπσον έμεινε εκτός rotation ύστερα από μόνιμη παρουσία στη βασική πεντάδα από το ξεκίνημα της regular season του 2014-15! Όσον αφορά τους τραυματίες, οι Ραμόν Σέσιονς (μέση) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος) δύσκολα θα προλάβουν το αυριανό ματς, ενώ οι «λύκοι» θα συνεχίσουν χωρίς τον Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος). Στο περιθώριο θα μείνουν επίσης οι Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος) και Κέβιν Μάρτιν (καρπός), ενώ σήμερα διέρρευσε πως αμφότεροι ίσως υποβιβαστούν προσωρινά στην D-League, όταν κριθούν ετοιμοπόλεμοι.

Χιούστον Ρόκετς
Με τη σειρά τους, οι Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου δοκιμάζονται μεθαύριο (03/01, 03:00) στο «Smoothie King Center» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς χωρίς τον Τέρενς Τζόουνς (πόδι), ο οποίος θα χάσει και το σαββατιάτικο παιχνίδι (04/01, 03:00) με τους Μαϊάμι Χιτ στο «Toyota Center». Στα των «πελεκάνων», ο Έρικ Γκόρντον (ώμος) θα μείνει έξω, ενώ ο Τζον Σάλμονς (άδεια) φαίνεται πως θα αποκλειστεί από τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. Τέλος, οι Χιτ θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο), ενώ ο Τζάστιν Χάμιλτον (κεφάλι) είναι αμφίβολος ύστερα από πέντε συνεχόμενους αποκλεισμούς.



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον θριαμβευτή Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον θριαμβευτή Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved