Μπόστον Σέλτικς: Φόβος με Σάλιντζερ, πιθανή κίνηση για Λόπεζ

Μπόστον Σέλτικς: Φόβος με Σάλιντζερ, πιθανή κίνηση για Λόπεζ

Δημιουργήθηκαν φημολογίες για κλίση των Μπόστον Σέλτικς προς απόκτηση του Μπρουκ Λόπεζ από τους Μπρούκλιν Νετς μέσω ανταλλαγής.

Τα ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων για πιθανή προσθήκη του 26χρονου σέντερ στο δυναμικό του Μπραντ Στίβενς δεν θεωρούν δεδομένο το ενδιαφέρον, ενώ ίσως επηρεάστηκαν από τραυματισμό του Τζάρεντ Σάλιντζερ στον αστράγαλο, που προκάλεσε τον παραγκωνισμό του από τη σημερινή προπόνηση. Αντίθετα, ο Μάρκους Θόρντον (γάμπα) έδωσε το παρών στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις επιβεβαιώνοντας την πρόοδό του, οπότε ίσως παίξει στο μεθαυριανό ματς (31/12, 20:00) με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «TD Garden». Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Γιανγκ υποβιβάστηκε στους Μάιν Ρεντ Κλος της D-League, πριν γυρίσει στο βασικό ρόστερ και επιβεβαιώσει ότι ξεπέρασε τραυματισμό στον ώμο.

Με τη σειρά του, ο Μάρκους Σμαρτ αντικατέστησε τον Τζαμίρ Νέλσον επιστρέφοντας στο αρχικό σχήμα δίπλα στους Σάλιντζερ, Έιβερι Μπράντλεϊ, Τζεφ Γκριν και Τάιλερ Ζέλερ, αλλά δεν επανήλθε στις θετικές εμφανίσεις. Ακόμα, ο Μπράντον Μπας αναγνώρισε ότι δεν μπορεί να ελέγξει τον συνεχόμενο περιορισμό του χρόνου συμμετοχής του, αν και θεωρητικά διεκδικεί θέση στη βασική πεντάδα μαζί με τον Κέλι Όλινικ με αφορμή τον διαφαινόμενο παραγκωνισμό του Σάλιντζερ. Όσον αφορά τους «βασιλιάδες» προηγείται σημερινό παιχνίδι (30/12, 02:30) της regular season του 2014-15 με τους Νετς στο «Barclays Center».

Σακραμέντο Κινγκς
Σημειώνουμε πως ο Ντε Μάρκους Κάζινς έχασε το ματς της περασμένης Παρασκευής με τους Φίνιξ Σανς με στομαχόπονο, αλλά γύρισε στα παρκέ στο σαββατιάτικο με τους Νιου Γιορκ Νικς. Αντίθετα, ο Ραμόν Σέσιονς (μέση) έχασε αμφότερα και σήμερα αποκλείστηκε από τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Προς τρίτο συνεχόμενο αποκλεισμό οδεύει επίσης ο Ράιαν Χόλινς, ο οποίος πήρε άδεια με αφορμή προσωπικό πρόβλημα και επέτρεψε προσωρινή επιστροφή του Ρέτζι Έβανς στη βασική πεντάδα, ενώ περιθωριοποιήθηκε επίσης ο Έρικ Μόρλαντ εξαιτίας τραυματισμού στον αριστερό ώμο, που αποκαλύφθηκε σήμερα.

Πέρα από τους τραυματισμούς, ο προσωρινός κόουτς, Τάι Κορμπίν, ζήτησε μεγαλύτερη προσπάθεια των παικτών του στην άμυνα. Μέσα σε όλα, ο φορμαρισμένος Μπρέιντι Χέσλιπ των Ρένο Μπίγκχορνς, θυγατρική ομάδα των Κινγκς στο NBDL, απασχολεί τους εκπρόσωπους της Καλιφόρνια και τους Λος Άντζελες Κλίπερς, αλλά φαίνεται πως εξετάζει πλέον «καλές» προσφορές ευρωπαϊκών ομάδων, ανάμεσα στις οποίες είναι η ισπανική Λαμποράλ Κούτσα και η τουρκική Μπάνβιτ.

Μπρούκλιν Νετς
Στα των Νετς, ο Λόπεζ δήλωσε πως είναι στο 100% παρά συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις του ύστερα από τραυματισμό στη μέση, ενώ στα τελευταία παιχνίδια προβληματίζει επίσης ο Μίρσα Τελέτοβιτς, γεγονός που μάλλον υποχρέωσε τον Λάιονελ Χόλινς να χρησιμοποιήσει τον Κέβιν Γκαρνέτ σε δύο ματς εντός 24 ωρών, την περασμένη Παρασκευή με τους Σέλτικς και το Σάββατο με τους Ιντιάνα Πέισερς. Αντίθετα, ο Τζάρετ Τζακ δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση διατηρώντας θέση στο αρχικό σχήμα μπροστά από τον Ντερόν Ουίλιαμς, ο οποίος ξεπέρασε τραυματισμό στη γάμπα.



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved