Μαϊάμι Χιτ: Έτοιμος ο Μπος, ενδιαφέρον για Μπλοτς

Μαϊάμι Χιτ: Έτοιμος ο Μπος, ενδιαφέρον για Μπλοτς

Θα παίξει στον αποψινό αγώνα των Μαϊάμι Χιτ ο Κρις Μπος, καθώς ξεπέρασε τραυματισμό στην αριστερή γάμπα.

Χθες προπονήθηκε χωρίς περιορισμούς και σήμερα ο Έρικ Σποέλστρα ανέφερε ότι θα αγωνιστεί χωρίς περιορισμούς στο ντέρμπι (30/12, 02:30) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «AmericanAirlines Arena»! Αντίθετα, ο Τζάστιν Χάμιλτον (διάσειση) οδεύει προς τέταρτο διαδοχικό παραγκωνισμό, ενώ δεδομένα εκτός είναι ο Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο), η περιθωριοποίηση του οποίου ευνόησε έγκριση αιτήματος για εξαίρεση συμβολαίου 2.6 εκατομμυρίων δολαρίων, που ίσως χρησιμοποιηθεί για απόκτηση του Άντραϊ Μπλοτς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ αγωνίζεται στο κινέζικο CBA με τη φανέλα των Σιντζιάνγκ Φλάινγκ Τάιγκερς, οπότε πιθανή προσθήκη του στο ρόστερ δεν θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Από την πλευρά του, ο Σόουν Ουίλιαμς αντιμετώπισε έντονες ενοχλήσεις στο πόδι, γεγονός που περιόρισε την παρουσία του στο προχθεσινό ματς με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη, ενώ ο Ντουέιν Ουέιντ ξεπέρασε πρόσφατο τραυματισμό στο γόνατο και έδωσε το παρών στα τρία παιχνίδια των εκπρόσωπων του Μαϊάμι μέσα στην περασμένη εβδομάδα. Παράλληλα, ο Κρις Άντερσεν ανέλαβε χρέη βασικού σέντερ, αλλά θα υποβιβαστεί σε αναπληρωματικό ρόλο με αφορμή την επιστροφή του Μπος.

Ορλάντο Μάτζικ
Από την ομάδα του Ζακ Βον απουσιάζει ακόμα ο Άαρον Γκόρντον (πόδι), ο οποίος σημείωσε σημαντική πρόοδο τις τελευταίες ημέρες και απέσπασε έγκριση από το ιατρικό τιμ για συμμετοχή στις αποστολές των εκτός έδρας αναμετρήσεων της regular season του 2014-15. Με τη σειρά του, ο Βίκτορ Ολαντίπο πήρε άδεια για αγωνιστική παρουσία χωρίς μάσκα για πρώτη φορά ύστερα από τραυματισμό στο πρόσωπο, ενώ ο Κάιλ Ο’ Κιν στάθηκε στην προσαρμογή του διατροφικού προγράμματός του σχολιάζοντας την ανανεωμένη εξωτερική εμφάνισή του έπειτα από συνεχόμενες μέτριες παρουσίες σε αγωνιστικό επίπεδο. Ακόμα, ο Ντέβιν Μαρμπλ υποβιβάστηκε πράγματι στους Έρι Μπέιχοκς της D-League.

Ντιτρόιτ Πίστονς
Σημειώνουμε επίσης πως αύριο (31/12, 02:00), οι Μάτζικ υποδέχονται τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Amway Center» . Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της «Motor City» προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, που υποχρέωσαν τον Σταν Βαν Γκάντι να εκθειάσει τους Μπράντον Τζένινγκς και Τζόντι Μικς. Επίσης, ο Γιόνας Γιερέμπκο ανέλαβε σημαντικότερο αγωνιστικό ρόλο μετά τις τελευταίες προσαρμογές στο ρόστερ και έκανε λόγο για δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης σχολιάζοντας τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα.

Πάντως, ο νεοαποκτηθέντας Άντονι Τόλιβερ ίσως κάνει ντεμπούτο αύριο, γεγονός που μπορεί να περιορίσει εκ νέου τον χρόνο συμμετοχής του Σουηδού διεθνή. Τέλος, ο Μπεν Χάντσμπροου, μέχρι πρότινος γκαρντ των Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ, θυγατρική ομάδα των «πιστονιών» στο ΝΒDL, γύρισε πράγματι στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τη Λαμποράλ Κούτσα.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved