NBA: Βασικός ο Κουφός, στον πάγκο ο Καλάθης

NBA: Βασικός ο Κουφός, στον πάγκο ο Καλάθης

Εισήλθε εκτάκτως στο αρχικό σχήμα των Μέμφις Γκρίζλις ο Κώστας Κουφός, αλλά δεν απέτρεψε εντός έδρας ήττα από τους Γιούτα Τζαζ.

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις, παρά εύκολη νίκη των Χιούστον Ρόκετς επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, στην οποία ξεχώρισε με 44 πόντους του Τζέιμς Χάρντεν. Από τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια του NBA ξεχώρισε ο Τόνι Πάρκερ επιστρέφοντας στη δράση με 26 πόντους για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, που επιβλήθηκαν των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Με 29 πόντους γύρισε στα παρκέ ο Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος βοήθησε τους Σικάγο Μπουλς να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Τορόντο Ράπτορς, ενώ οι Ατλάντα Χοκς πέρασαν από το «American Airlines Center» των Ντάλας Μάβερικς και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς διέσυραν τους Σακραμέντο Κινγκς. Εξίσου εύκολη νίκη πήραν οι Σάρλοτ Χόρνετς επί των Ντένβερ Νάγκετς.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Σάρλοτ Χόρνετς – Ντένβερ Νάγκετς 110-82
Σικάγο Μπουλς – Τορόντο Ράπτορς 129-120
Χιούστον Ρόκετς – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιερς 110-95
Μέμφις Γκρίζλις – Γιούτα Τζαζ 91-97
Ντάλας Μάβερικς – Ατλάντα Χοκς 102-105
Σαν Αντόνιο Σπερς – Λος Άντζελες Κλίπερς 125-118
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Σακραμέντο Κινγκς 128-108

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες και το υπόλοιπο πρόγραμμα του NBA.



ΟΦΗ: Ενίσχυση με Βούκοτιτς για τους κρητικούς
ΟΦΗ: Ενίσχυση με Βούκοτιτς για τους κρητικούς
EuroLeague: Παραμένει στη Μονακό ο Μάικ Τζέιμς
EuroLeague: Παραμένει στη Μονακό ο Μάικ Τζέιμς
Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στη League Phase
Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στη League Phase
ΑΕΚ: Πυροδοτεί τη «βόμβα», φέρνει δανεικό τον Ζοάο Μάριο!
ΑΕΚ: Πυροδοτεί τη «βόμβα», φέρνει δανεικό τον Ζοάο Μάριο!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved