Σάρλοτ Χόρνετς: Ουδείς τα πάει καλά με τον Λανς Στίβενσον

Σάρλοτ Χόρνετς: Ουδείς τα πάει καλά με τον Λανς Στίβενσον

Διέρρευσε πως οι πρώην συμπαίκτες του Λανς Στίβενσον στους Ιντιάνα Πέισερς δεν θέλουν την επιστροφή του στην ομάδα τους.

Ούτως ή άλλως, οι Σάρλοτ Χόρνετς φαίνεται πως παράτησαν την προσπάθεια για ανταλλαγή του εκκεντρικού γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος ούτε με τους τωρινούς συμπαίκτες του διατηρεί τις καλύτερες δυνατές σχέσεις, σύμφωνα με ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων. Πάντως, ο Στιβ Κλίφορντ ευελπιστεί πως σύντομα θα εξομαλυνθούν τα προβλήματα στα αποδυτήρια, αν και γνωρίζει πως ο Στίβενσον θα μείνει στα πιτς στο σημερινό παιχνίδι (23/12, 02:00) με τους Ντένβερ Νάγκετς και στο αυριανό (24/12, 03:00) με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «BMO Harris Bradley Center» λόγω πρόσφατου τραυματισμού στο ισχίο. Αντίθετα, οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του, αφού ο πρόσφατος τραυματισμός του Αλ Τζέφερσον (βουβωνική χώρα) δεν κρίθηκε σοβαρός.

Ντένβερ Νάγκετς
Στα των «σβόλων», οι Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και Ράντι Φόι (τετρακέφαλος) δεν υπολογίζονται από τον Μπράιαν Σο, ενώ ο Ντάρελ Άρθουρ (πόδι) δηλώθηκε εξαιρετικά αμφίβολος, άρα οδεύει προς τρίτο διαδοχικό αποκλεισμό. Επίσης, ο Τάι Λόουσον κρίθηκε αμφίβολος λόγω ξαφνικού προβλήματος στη μέση, αλλά θα παίξει κανονικά, ενώ ο Κένεθ Φαρίντ είπε ότι μετά την επανάκτηση θέσης στο αρχικό σχήμα προσπαθεί να επανακτήσει και την αγωνιστική αυτοπεποίθησή του. Από την πλευρά του, ο Αλόνζο Γκι αναμένεται να συνεχίσει με αναβαθμισμένο ρόλο εν τη απουσία του Γκαλινάρι, του οποίου η εγχείρηση θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Μιλγουόκι Μπακς
Χωρίς τον Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) θα ολοκληρώσουν τη regular season του 2014-15 τα «ελάφια», αλλά δεν διαπιστώνεται πρόσθεση για προσαρμογή του ρόστερ του Τζέισον Κιντ. Εξάλλου, ο Ερσάν Ιλιασόβα (πρόσωπο) προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μέσω του αυριανού αγώνα, ενώ σύντομα θα γυρίσει στα παρκέ και ο Τζον Χένσον (πόδι), ο οποίος επανεξετάστηκε σήμερα, όπως ο Τούρκος διεθνής. Μέσα σε όλα, ο κόουτς των Μπακς ανέφερε ότι οι Μπρούκλιν Νετς ξεκίνησαν τις συζητήσεις για απόλυσή του από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μπρούκλιν Νετς
Με τη σειρά τους, οι Νεοϋορκέζοι υποδέχονται αύριο (24/12, 02:30) τους Νάγκετς στο «Barclays Center» χωρίς τον Μπρουκ Λόπεζ (μέση), ο οποίος έχασε και το χθεσινό παιχνίδι με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, αλλά επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις του Λάιονελ Χόλινς, οπότε ίσως παίξει την Παρασκευή (26/12, 20:00) με τους Μπόστον Σέλτικς στο «TD Garden». Ούτε ο Ντερόν Ουίλιαμς (γάμπα) αγωνίστηκε χθες, ενώ έχασε και τη σημερινή προπόνηση λόγω επίσκεψης σε οδοντίατρο, οπότε οδεύει προς δεύτερο συνεχόμενο παραγκωνισμό, γεγονός που επιτρέπει στον Τζάρετ Τζακ να συνεχίσει ως βασικός πλέι-μέικερ. Τέλος αναφέρουμε πως ο Τζο Τζόνσον αποχώρησε προσωρινά από το χθεσινό ματς λόγω μικροτραυματισμού στο αριστερό μάτι.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved