Σαν Αντόνιο Σπερς: Στεναχωρήθηκε ο Μανού Τζινόμπιλι

Σαν Αντόνιο Σπερς: Στεναχωρήθηκε ο Μανού Τζινόμπιλι

Το άστοχο σουτ του στο τέλος της τρίτης παράτασης του χθεσινού αγώνα με τους Μέμφις Γκρίζλις απογοήτευσε τον Μανού Τζινόμπιλι των Σαν Αντόνιο Σπερς.

«Ήταν κακό σουτ. Απογοητεύτηκα με την απόφασή μου» δήλωσε με το πέρας της συναρπαστικής αναμέτρησης της regular season του 2014-15. Αναμένεται, μάλιστα, να πάρει ρεπό στον αυριανό αγώνα (20/12, 03:00) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «AT&T Center» ή στο μεθαυριανό (21/12, 03:30) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «American Airlines Center», κάτι που ισχύει επίσης για τον Τιμ Ντάνκαν. Αντίθετα, ο Ντάνι Γκριν μάλλον θα παίξει σε αμφότερα τα ματς, αν και αποκόμισε τραυματισμό στο πόδι από το χθεσινό παιχνίδι με την ομάδα των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη.

Μέσα σε όλα, τα «σπιρούνια» έκριναν από σήμερα ανέτοιμους τους Καούχι Λέοναρντ (χέρι) και Τόνι Πάρκερ (οπίσθιος μηριαίος) για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ θυμίζουμε πως δεδομένα εκτός είναι ο Πάτι Μιλς (ώμος). Από την άλλη, οι εκπρόσωποι του Όρεγκον θα συνεχίσουν χωρίς τον Ρόμπιν Λόπεζ (χέρι), ενώ ο Νικολά Μπατούμ δηλώθηκε αμφίβολος λόγω μικροτραυματισμών στο αριστερό γόνατο και στον δεξιό καρπό, που αποκόμισε από το χθεσινό παιχνίδι με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με τη σειρά τους, οι «μαβς» υποβίβασαν εκ νέου τον Ρίκι Λέντο στους Τέξας Λέτζεντς της D-League, ενώ διέρρευσε πως θα «κυνηγήσουν» με μεγαλύτερο ζήλο τον Ζερμέιν Ο’ Νιλ θέλοντας να καλύψουν το κενό του Μπράνταν Ράιτ, ο οποίος παραχωρήθηκε στους Μπόστον Σέλτικς στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Ραζόν Ρόντο. Αύριο (20/12, 02:30), οι Κλίβελαντ Καβαλίερς φιλοξενούν τους Μπρούκλιν Νετς στο «Quicken Loans Arena» και ο Μάικ Μίλερ (λαιμός) αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ ύστερα από έξι διαδοχικούς αποκλεισμούς.

Μέσα σε όλα, ο Λεμπρόν Τζέιμς ξεκαθάρισε πως δεν ντρέπεται για τη χθεσινή «βαριά» εντός έδρας ήττα από τους Ατλάντα Χοκς, αν και ο προπονητής του χρησιμοποίησε αντίστοιχο χαρακτηρισμό σχολιάζοντας το αρνητικό αποτέλεσμα. Στα των Νεοϋορκέζων, ο Μπρουκ Λόπεζ (μέση) οδεύει προς έβδομο συνεχόμενο παραγκωνισμό, ενώ ο Σεργκέι Καράσεφ (πλευρά) δηλώθηκε αμφίβολος μετά την περιθωριοποίησή του από το χθεσινό ματς με τους Τορόντο Ράπτορς.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved