Μαϊάμι Χιτ: Μακρά αποχή για Κρις Μπος

Μαϊάμι Χιτ: Μακρά αποχή για Κρις Μπος

Όλα δείχνουν πως ο Κρις Μπος των Μαϊάμι Χιτ θα μείνει έξω για καιρό με αφορμή πρόσφατο τραυματισμό στη γάμπα.

Κατέγραψε μεν περιορισμένη συμμετοχή στη χθεσινή προπόνηση του Έρικ Σποέλστρα, ο οποίος δεν θέλησε να προβλέψει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αποχής για τον βασικό σέντερ του, που σίγουρα δεν θα παίξει στο αποψινό ματς (17/12, 02:30) με τους Μπρούκλιν Νετς στο «Barclays Center», ενώ η παρουσία του στο αυριανό (18/12, 02:30) με τους Γιούτα Τζαζ στο «AmericanAirlines Arena» κρίνεται απίθανη. Επίσης, ο Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο) αναμένεται να χάσει την υπόλοιπη regular season του 2014-15, αλλά οι εκπρόσωποι της Φλόριντα μάλλον θα εξασφαλίσουν επιπλέον χώρο 2,65 εκατομμυρίων δολαρίων στο salary cap κατόπιν αντίστοιχου αιτήματος στο NBA με αφορμή τον μόνιμο παραγκωνισμό του.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, οι Ντουέιν Ουέιντ, Ντάνι Γκρέιντζερ και Σαμπάζ Ναπίερ απουσίασαν από το πρωινό ζέσταμα λόγω ίωσης, ενώ μονάχα ο πρώτος απέσπασε έγκριση για συμμετοχή στον αποψινό αγώνα. Αντίθετα, ο Τζάστιν Χάμιλτον (τετρακέφαλος) έδωσε το παρών στην πρωινή προπόνηση του Σποέλστρα και εξασφάλισε θέση στη βασική πεντάδα μαζί με τους Ουέιντ, Νόρις Κόουλ, Λουόλ Ντενγκ και Ουντόνις Χάσλεμ μπροστά από τον Σόουν Ουίλιαμς.

Από την άλλη, ο Μπρουκ Λόπεζ (μέση) αναμένεται πλέον να χάσει επίσης το σημερινό ματς και το αυριανό (18/12, 03:00) των Νεοϋορκέζων στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς, αλλά ο Μίρσα Τελέτοβιτς (ισχίο) θα γυρίσει στα παρκέ ως αναπληρωματικός έπειτα από τρεις διαδοχικούς αποκλεισμούς. Στη διάθεση του Λάιονελ Χόλινς τέθηκε και ο Κέβιν Γκαρνέτ μετά το ρεπό του στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Σε άλλο σημερινό ματς (17/12, 03:00), οι Νιου Γιορκ Νικς υποδέχονται τους Ντάλας Μάβερικς στο «Madison Square Garden» χωρίς τους Ιμάν Σάμπερτ (ώμος), Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα) και Κλίαντονι Έρλι (πόδι), ενώ στα πιτς παραμένει και ο Τζέι Αρ Σμιθ (πόδι), ο οποίος κρίθηκε εκ νέου ανέτοιμος και πρωταγωνιστεί ακόμα στις περισσότερες συζητήσεις των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου» με άλλες ομάδες του «μαγικού» κόσμου για ανταλλαγές. Συνολικά όλα τα μέλη του ρόστερ πλην του Καρμέλο Άντονι κρίνονται ανταλλάξιμα, ενώ θυμίζουμε πως ο Σέιν Λάρκιν (ίωση) απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση του Ντέρεκ Φίσερ, οπότε είναι αμφίβολος για τον αποψινό αγώνα.

Αντίθετα, οι «μαβς» δεν φανερώνουν ιδιαίτερη διάθεση για ανταλλαγές και θα παραταχθούν χωρίς απουσίες στο σημερινό ματς, αφού ο Τσάντλερ Πάρσονς (μέση) θα γυρίσει στα παρκέ μετά τον παραγκωνισμό του στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και θα επανακτήσει θέση στο αρχικό σχήμα του Ρικ Καρλάιλ σε βάρος του Ρίτσαρντ Τζέφερσον. Με τη σειρά τους, οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς φιλοξενούν απόψε (17/12, 03:00) τους Τζαζ, ενώ τις τελευταίες ημέρες μελετούν το ενδεχόμενο ανταλλαγών με τους Χιτ και άλλες ομάδες του NBA εξαιρώντας μονάχα τους Άντονι Ντέιβις, Τζρου Χολιντέι, Ομέρ Ασίκ και Ράιαν Άντερσον από τις συζητήσεις.

Εν ολίγοις, για μία ακόμα φορά προσπαθούν να παραχωρήσουν τον Έρικ Γκόρντον (ώμος), ο οποίος θα χάσει και το σημερινό παιχνίδι, αλλά ο Ντέιβις (στήθος) «έβγαλε» το πρωινό ζέσταμα του Μόντι Ουίλιαμς και θα επιστρέψει στη δράση μετά τον παραγκωνισμό του στο προχθεσινό ματς με τους Ουόριορς φορώντας ειδικό προστατευτικό. Τέλος, οι «μορμόνοι» απέκλεισαν τον Ντέρικ Φέιβορς (αστράγαλος) από δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, αν και «έβγαλε» το πρωινό ζέσταμα του Κουίν Σνάιντερ.



Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved