Σικάγο Μπουλς: Καλύτερα ο Γιοακίμ Νοά

Σικάγο Μπουλς: Καλύτερα ο Γιοακίμ Νοά

Προοδεύει ο Γιοακίμ Νοά, αλλά δεν θα παίξει στο σημερινό ματς των Σικάγο Μπουλς επιτρέποντας στον Ταζ Γκίμπσον να παραμείνει στη βασική πεντάδα.

Πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα του Τομ Θίμποντο ενόψει του αποψινού αγώνα (13/12, 02:00) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «United Center» και υποστήριξε πως νιώθει λιγότερες ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Τόνισε, μάλιστα, πως δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατο, αλλά από χθες αποκλείστηκε από το σημερινό παιχνίδι μαζί με τον Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (γόνατο). Από τους εκπρόσωπους του Όρεγκον θα λείψει εκ νέου ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (δάκτυλο χεριού), ο οποίος επιβεβαίωσε πως μάλλον θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα χάσει και το αυριανό ματς (14/12, 02:00) στο «Bankers Life Fieldhouse» των Ιντιάνα Πέισερς.

Με τη σειρά τους, οι Ρέτζι Μπούλοκ (αστράγαλος) κι Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς (αχίλλειος τένοντας) αποκλείστηκαν και από τον αποψινό αγώνα (13/12, 02:00) των Λος Άντζελες Κλίπερς με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Verizon Center», ενώ αναμένεται να χάσουν και τον αυριανό (14/12, 02:30) στο «BMO Harris Bradley Center» των Μιλγουόκι Μπακς, πριν πιστοποιήσουν την πρόοδό τους γυρνώντας επίσης την επόμενη εβδομάδα. Στα των «μάγων», ο Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση) παραμένει στον κατάλογο απόντων του Ράντι Ουίτμαν, ενώ η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει τη regular season του 2014-15 χωρίς τον Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι), αλλά ο Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) ίσως πραγματοποιήσει επαγγελματικό ντεμπούτο μέσω του αυριανού ματς.

Αντίθετα, ο Ερσάν Ιλιασόβα (πρόσωπο) θα μείνει έξω και αποκάλυψε πως δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στη σειρά τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων, που ξεκινά την επόμενη Δευτέρα (16/12, 04:00) από το «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς, αλλά ο Τζον Χένσον (πόδι) αναμένεται να επανενταχτεί στις προπονήσεις του Τζέισον Κιντ μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Όσον αφορά τους Πέισερς, σήμερα (13/12, 02:30) δοκιμάζονται στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς χωρίς τους Πολ Τζορτζ (πόδι), Τζορτζ Χιλ (γόνατο) και Ίαν Μαϊνμί (πόδι).

Ακόμα, ο Φρανκ Βόγκελ επιβεβαίωσε λεγόμενά του σε πρόσφατη συνέντευξή του με την προσθήκη των Σι Τζέι Ουότσον και Σι Τζέι Μάιλς στο αρχικό σχήμα αντί των Σόλομον Χιλ και Κρις Κόπλαντ. Τέλος, οι «πτερόσαυροι» στερούνται των υπηρεσιών του Ντε Μαρ Ντε Ροζάν (πόδι), ενώ ο Αμίρ Τζόνσον του μοναδικού καναδικού συλλόγου του NBA παρατηρήθηκε για φλόπινγκ από την πειθαρχική επιτροπή της λίγκας, άρα στο επόμενο αντίστοιχο ατόπημά του θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 5.000 δολαρίων.



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved