Μπρούκλιν Νετς: Διώχνουν τους «ακριβούς», στους 76ερς ο Κιριλένκο

Μπρούκλιν Νετς: Διώχνουν τους «ακριβούς», στους 76ερς ο Κιριλένκο

Το ESPN αποκάλυψε το… αυτονόητο για τον άμεσο μεταγραφικό σχεδιασμό των Μπρούκλιν Νετς, που είναι κοντά σε συμφωνία με τους Φιλαδέλφεια 76ερς για ανταλλαγή του Αντρέι Κιριλένκο.

Σύμφωνα με το Yahoo! Sports, ο «AK-47» θα παραχωρηθεί μαζί με μία επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου στην ομάδα της Φιλαδέλφειας, που ίσως αποκτήσει και τον Σεργκέι Καράσεφ, αλλά στη συνέχεια θα αποδεσμευτεί μέσω του καταλόγου των waivers. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει επίσης πως οι Λος Άντζελες Κλίπερς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς βρέθηκαν πιο κοντά στον Κιριλένκο τις τελευταίες εβδομάδες σε σχέση με τους Γιούτα Τζαζ, που υποτίθεται πως τον «έκλεισαν». Όπως και να έχει, ο 33χρονος φόργουορντ δεν υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα (11/12, 03:00) των Νεοϋορκέζων με τους Σικάγο Μπουλς στο «United Center» για τη regular season του 2014-15.

Το ESPN έγραψε πως οι Νετς θέλουν να ανταλλάξουν τους Ντερόν Ουίλιαμς, Τζο Τζόνσον και Μπρουκ Λόπεζ, ώστε να βρεθούν κάτω από το ανώτατο όριο του salary cap. Η πρόθεσή τους είναι λογική, αλλά δύσκολα θα βρουν ομάδες, που θα αναλάβουν το συμβόλαιο των τριών μελών της βασικής πεντάδας του Λάιονελ Χόλινς. Στα των τραυματιών, ο Λόπεζ (μέση) είναι δεδομένα εκτός, ενώ στο αυριανό παιχνίδι θα συμπληρώσει σερί δύο παραγκωνισμών και ο Τζόνσον (ίωση). Από την πλευρά του, ο Μίρσα Τελέτοβιτς (ισχίο) ταξίδεψε με την αποστολή, αλλά κρίθηκε αμφίβολος μετά την πρόωρη αποχώρησή του από τον χθεσινό αγώνα με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Όσον αφορά τους «ταύρους», ο Γιοακίμ Νοά (αστράγαλος) έχασε και τη σημερινή προπόνηση, πριν αποκλειστεί από το αυριανό ματς μαζί με τον Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (γόνατο), ο οποίος κρίθηκε εκ νέου ανέτοιμος, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Τομ Θίμποντο. Σε άλλο αυριανό παιχνίδι (11/12, 02:00), οι Μπόστον Σέλτικς δοκιμάζονται στο «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Χόρνετς χωρίς τον Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο), ενώ ο Ραζόν Ρόντο ξεκαθάρισε πως δεν απογοητεύτηκε από την περιθωριοποίηση του στα κρίσιμα λεπτά του χθεσινού αγώνα με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς τονίζοντας πως η δεύτερη πεντάδα του Μπραντ Στίβενς άξιζε σημαντικότερο χρόνο συμμετοχής με βάση την εμφάνιση των μελών της.

Ακόμα, ο κόουτς του συλλόγου της Μασαχουσέτης ανέφερε ότι ο Τάιλερ Ζέλερ θα παραμείνει βασικός σέντερ μπροστά από τον Κέλι Όλινικ, ενώ οι Τζέιμς Γιανγκ και Ντουάιτ Πάουελ υποβιβάστηκαν εκ νέου στους Μάιν Ρεντ Κλος της D-League. Από την άλλη, ο Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (πόδι) προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς και αναμένεται να γυρίσει στα παρκέ μέσω του αυριανού αγώνα, αλλά ο Τζεφ Τέιλορ (τιμωρία) θα μείνει έξω. Μέσα σε όλα διέρρευσε πως εγγυήθηκε κατά 100% το τρίτο έτος του τριετές συμβολαίου του Στιβ Κλίφορντ, που αφορά το 2015-16, λόγω της πρόκρισης της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν στα περσινά playoffs του «μαγικού» κόσμου.

Σε άλλο αυριανό ματς (11/12, 05:30), οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς υποδέχονται τους Χιούστον Ρόκετς στο «ORACLE Arena» χωρίς τον Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος παραμένει στα πιτς επ’ αόριστον, όπως ξεκαθάρισαν οι «πολεμιστές», που δήλωσαν αμφίβολο τον Άντριου Μπόγκουτ (γόνατο) με αφορμή την πρόωρη αποχώρησή του από τον χθεσινό αγώνα με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Ενδέχεται, μάλιστα, ο 30άχρονος σέντερ ίσως χάσει μερικά παιχνίδια, αν και ο Στιβ Κερ δεν θεωρεί το πρόβλημα σοβαρό. Με τη σειρά του, ο Στεφ Κάρι χαρακτήρισε ατυχείς πρόσφατες δηλώσεις του Τζο Λέικομπ για τον Μαρκ Τζάκσον, που συνδυάστηκαν με σχόλια των ενδιαφερομένων πλευρών και μεταγενέστερη απολογία του ιδιοκτήτη των εκπρόσωπων της Καλιφόρνια.

Στα της ομάδας του Χιούστον, οι Κώστας Παπανικολάου (γόνατο), Αϊσάια Κανάν (αστράγαλος) και Τέρενς Τζόουνς (πόδι) δεν υπολογίζονται για τον αυριανό αγώνα, αλλά ο Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο) κατέγραψε περιορισμένη παρουσία στη σημερινή προπόνηση υποχρεώνοντας τον Κέβιν Μακ Χέιλ να αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο άμεσης επιστροφής του, αν και κρίνεται ακόμα εξαιρετικά αμφίβολος. Αβέβαιη είναι επίσης η παρουσία του Φραντσίσκο Γκαρσία (αστράγαλος), ενώ αμφίβολος δηλώθηκε και ο Τζέιμς Χάρντεν (μέση), ο οποίος αναμένεται να παίξει στο αυριανό ματς.



Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved