Ντιτρόιτ Πίστονς: Έτοιμος για ανταλλαγές ο Βαν Γκάντι

Ντιτρόιτ Πίστονς: Έτοιμος για ανταλλαγές ο Βαν Γκάντι

Παρά την προγενέστερη απροθυμία του προέδρου και κόουτς των Ντιτρόιτ Πίστονς, Σταν Βαν Γκάντι, για ανταλλαγές, τα δεδομένα φαίνονται πλέον διαφορετικά.

Από την επόμενη εβδομάδα επιτρέπονται ανταλλαγές παικτών, που ήταν free agents το επόμενο καλοκαίρι, οπότε ανοίγει ο δρόμος για προσαρμογές στο προβληματικό ρόστερ των «πιστονιών». Διαπιστώνεται πως οι απαιτήσεις του Βαν Γκάντι για ανταλλαγή του Γκρεγκ Μονρό είναι υπερβολικές, αλλά λογικά θα επιδιώξει ανταλλαγή των Ντι Τζέι Όγκουστιν και Καρόν Μπάτλερ. Δεν πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση παραχώρησης του Μπράντον Τζένινγκς, ενώ οι Γιόνας Γιερέμπκο, Κάιλ Σίνγκλερ, Τζόελ Άντονι και Λουίτζι Ντατόμε αποτελούν παίκτες, που μάλλον θα ήθελε να «ξεφορτωθεί». Ο προπονητής των εκπρόσωπων της «Motor City» ανέφερε επίσης ότι ο Τζόντι Μικς (μέση) ίσως κάνει ντεμπούτο στη regular season του 2014-15 την ερχόμενη Παρασκευή!

Πρόκειται για σημαντικότατη πρόοδο του 27χρονου γκαρντ, ο οποίος δεν υπολογίζεται για το σημερινό ματς (10/12, 02:30) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Palace», αλλά θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο (13/12, 04:00) με τους Φίνιξ Σανς στο «US Airways Center», αν καταγράψει ολοκληρωμένη παρουσία στις προπονήσεις, που θα μεσολαβήσουν. Στα του συλλόγου του Όρεγκον, που φανερώνει επίσης διάθεση για ανταλλαγές, ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (δάκτυλο χεριού) απέσπασε ιατρική έγκριση για μπασκετικές ασκήσεις, αλλά δεν θα γυρίσει απόψε. Πλην απροόπτου θα χάσει και το αυριανό παιχνίδι (11/12, 03:00) στο «Target Center» των αποδεκατισμένων Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Η ομάδα της Μινεάπολις στερείται των υπηρεσιών των Νικ Πέκοβιτς (καρπός/αστράγαλος), Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), Κέβιν Μάρτιν (καρπός) και Ρόνι Τουριάφ (ισχίο), ενώ τουλάχιστον αμφίβολος είναι ο Μο Ουίλιαμς (μέση). Επίσης, ο Σαμπάζ Μουχάμαντ (αστράγαλος) φάνηκε μακριά από το 100% στον χθεσινό αγώνα με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οπότε ίσως περιθωριοποιηθεί. Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρόεδρος και κόουτς των «λύκων», Φλιπ Σόντερς, παραδέχθηκε ότι νιώθει πως βρίσκεται σε μειονεκτική θέση απέναντι στους συναδέλφους του με αφορμή τους παραπάνω τραυματισμούς, ενώ πρόσθεσε πως ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού, Πέκοβιτς, θα μείνει έξω για τουλάχιστον ένα ακόμα μήνα!

Χωρίς τον Ντε Μαρ Ντε Ροζάν (πόδι) συνεχίζουν οι Τορόντο Ράπτορς, που σήμερα (10/12, 02:00) δοκιμάζονται στο «Quicken Loans Arena» των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ακόμα, ο GM του μοναδικού καναδικού συλλόγου του NBA, Μασάι Ουτζίρι, ανέφερε ότι δεν είναι πλέον διατεθειμένος να αλλάξει το δυναμικό του μέσω ανταλλαγών, επειδή προτιμά υπομονή, μέχρι να «μεγαλώσουν» τα νεαρά μέλη του ρόστερ του Ντουέιν Κέισι.

Αντίθετα, οι «καβς» αναμένεται να προσαρμόσουν άμεσα το δυναμικό τους, αφού μαζί με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, Μαϊάμι Χιτ και Χιούστον Ρόκετς δείχνουν ενδιαφέρον για τον Κόρεϊ Μπρούερ των Τίμπεργουλφς, ενώ θέλουν και τον Κώστα Κουφό μαζί με τον Ταϊσόν Πρινς των Μέμφις Γκρίζλις. Απόψε, πάντως, θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Μάικ Μίλερ (κεφάλι), ο οποίος δεν έχει αποσπάσει ακόμα έγκριση από το ιατρικό επιτελείο της λίγκας για επιστροφή έπειτα από διάσειση.



Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved