Κλίβελαντ Καβαλίερς: Καταλήγουν στον Κώστα Κουφό

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Καταλήγουν στον Κώστα Κουφό

Την ενίσχυση του ρόστερ τους με τον Κώστα Κουφό επιθυμούν πλέον οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, που προσπαθούν ακόμα να ανταλλάξουν τον Ντίον Ουέιτερς.

Έχουν και εξαίρεση ανταλλαγής, ενώ είναι γνωστό πως δεν μπορούν να πείσουν τους Ντένβερ Νάγκετς για απόκτηση του Τιμοφέι Μοζγκόφ, ο οποίος αποτελεί ή… αποτέλεσε τον κυριότερο μεταγραφικό στόχο τους. Ακολούθησαν σενάρια για τον Αντρέι Κιριλένκο των Μπρούκλιν Νετς, που αναμένεται πλέον να παραχωρήσουν τον «AK-47» στους Γιούτα Τζαζ μέσω ανταλλαγής, πριν δημιουργηθούν φημολογίες για τον Ταϊσόν Πρινς των Μέμφις Γκρίζλις. Στην προκειμένη, όμως, το ESPN εκτίμησε πως ο Κουφός των «αρκούδων» αποτελεί προσιτό στόχο με σημαντικότερες πιθανότητες για συμφωνία των δύο ομάδων. Σε κάθε περίπτωση, οι «καβς» δοκιμάζονται απόψε (09/12, 02:30) στο «Barclays Center» των Νετς και αύριο (10/12, 02:00) υποδέχονται τους Τορόντο Ράπτορς στο «Quicken Loans Arena».

Από την πλευρά του, ο Λεμπρόν Τζέιμς ανέφερε ότι δεν πρέπει να ασχολείται με τις αποφάσεις των διαιτητών, ούτε να «απομακρύνεται» γενικότερα από οποιαδήποτε φάση των αγώνων της regular season του 2014-15, επειδή δεν διαθέτει το απαραίτητο περιθώριο. Με τη σειρά του, ο Ντέιβιντ Μπλατ εκτίμησε πως ο Μάικ Μίλερ (κεφάλι) θα χάσει και το σημερινό παιχνίδι, αλλά επιβεβαίωσε πως ο Μάθιου Ντελαβέντοβα (γόνατο) θα επιστρέψει απόψε έπειτα από απουσία δεκαπέντε αγώνων. Στα των Νετς, ο Μπρουκ Λόπεζ αποκλείστηκε απ’ όλα τα παιχνίδια της τρέχουσας εβδομάδας λόγω τραυματισμού στη μέση, γεγονός που ευνοεί επιστροφή του Μίρσα Τελέτοβιτς στο αρχικό σχήμα και μεταφορά του Κέβιν Γκαρνέτ στη θέση «5».

Βασικοί θα παραμείνουν οι Ντερόν Ουίλιαμς και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, ενώ ο Άλαν Άντερσον θα πάρει τη θέση του Τζο Τζόνσον, ο οποίος αποκλείστηκε από το σημερινό παιχνίδι λόγω ίωσης, που προκάλεσε τον παραγκωνισμό του από τη χθεσινή προπόνηση. Ούτε ο «προβληματικός» Κιριλένκο πήρε μέρος στις χθεσινές ομαδικές ασκήσεις, ενώ είναι γνωστό πως δεν ταξιδεύει πλέον με την αποστολή για τα εκτός έδρας ματς, οπότε δεν υπολογίζεται για το μεθαυριανό (11/12, 03:00) στο «United Center» των Σικάγο Μπουλς. Όσον αφορά τους εκπρόσωπους της «πόλης των ανέμων», ο Γιοακίμ Νοά (αστράγαλος) δεν προπονήθηκε σήμερα, αλλά θα δώσει το παρών και στον μεθαυριανό αγώνα.

Αναμένεται επίσης να γυρίσει στα παρκέ ο Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (γόνατο) ύστερα από διαδοχικές ολοκληρωμένες παρουσίες στις ομαδικές ασκήσεις του Τομ Θίμποντο. Στα των Ράπτορς, απόψε (09/12, 02:30) φιλοξενούν τους Νάγκετς στο «Air Canada Centre» χωρίς τον Ντε Μαρ Ντε Ροζάν (πόδι), ο οποίος θα χάσει και το αυριανό παιχνίδι με τους «καβς». Τέλος, οι «σβόλοι» περιθωριοποίησαν εκ νέο τους Κένεθ Φαρίντ (μέση), Νέιτ Ρόμπινσον (μέση) και Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), οι οποίοι έχασαν και το χθεσινό ματς με τους Ατλάντα Χοκς, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Ράντι Φόι (τετρακέφαλος) και Γιουσούφ Νούρκιτς (άδεια).



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved