Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Κορυφαίος του μήνα ο Στέφεν Κάρι

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Κορυφαίος του μήνα ο Στέφεν Κάρι

Οι θεσπέσιες εμφανίσεις του Στέφεν Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς από το ξεκίνημα της regular season του 2014-15 του έφεραν τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της Δύσης για τον Νοέμβριο.

Την πρώτη φετινή μηνιαία πρωτιά της Ανατολής πήρε ο Τζίμι Μπάτλερ των Σικάγο Μπουλς, ενώ ο Τζαμπάρι Πάρκερ των Μιλγουόκι Μπακς και ο Άντριου Ουίγκινς των Μινεσότα Τίμπεργουλφς απέσπασαν τον τίτλο του κορυφαίου rookie του μήνα για την Ανατολή και τη Δύση, αντίστοιχα. Ο τελευταίος ήταν 1η επιλογή του φετινού ντραφτ, αλλά οι Κλίβελαντ Καβαλίερς τον αντάλλαξαν στους «λύκους» ως μέρος της αποζημίωσης για τον Κέβιν Λοβ, ο οποίος σήμερα (03/12) θέλησε να ξεκαθαρίσει πως θα μείνει στους εκπρόσωπους του Οχάιο για πολλά χρόνια. Από την πλευρά του, ο Λεμπρόν Τζέιμς είπε πως του αρέσει η ομαδική παρουσία των «καβς» στα τελευταία παιχνίδια.

Αύριο (05/12, 03:00), οι Καβαλίερς αντιμετωπίζουν τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Madison Square Garden» χωρίς τον Μάθιου Ντελαβέντοβα (γόνατο), ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα. Στα των Νεοϋορκέζων, οι Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα) και Κλίαντονι Έρλι (γόνατο) θα μείνουν έξω, αλλά ο Τζέι Αρ Σμιθ (ίωση) θα γυρίσει στα παρκέ μετά τον παραγκωνισμό του στο χθεσινό ντέρμπι με τους Μπρούκλιν Νετς. Σε άλλο αυριανό ματς (05/12, 05:30), οι Ουόριορς υποδέχονται τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «ORACLE Arena» χωρίς τον Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος αποκλείστηκε για μία ακόμα εβδομάδα κατόπιν νέα ιατρικών τεστ, αν και σημείωσε πρόοδο τις τελευταίες ημέρες.

Πρόβλημα στον δεξιό αντίχειρα αποκόμισε ο Ντρέιμοντ Γκριν από το χθεσινό παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά θα δώσει το παρών στον αυριανό αγώνα σε αντίθεση με τον Έρικ Γκόρντον (ώμος) των «πελεκάνων», ο οποίος παραμένει στα πιτς. Μέσα σε όλα, ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τον σύλλογο της Νέας Ορλεάνης πριν προλάβει να πάρει χρόνο συμμετοχής ως undrafted rookie, αποκτήθηκε από τη Γαλατάσαραϊ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Τουρκίας. Παράλληλα επιβεβαιώθηκαν ενδείξεις γύρω από τον Βίκτορ Κλαβέρ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ο οποίος σύντομα θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα του NBA ή θα γυρίσει στην Ευρώπη, σύμφωνα με ισπανικές ιστοσελίδες.

Πάντως, οι εκπρόσωποι του Όρεγκον φιλοξενούν αύριο (05/12, 05:00) τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Moda Center» χωρίς τον Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (δάκτυλο χεριού), αλλά ο Ουίλ Μπάρτον (ίωση) πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση του Τέρι Στοτς και μάλλον θα επιστρέψει στη δράση ύστερα από δύο διαδοχικούς παραγκωνισμούς. Από την άλλη θα λείψουν οι Πολ Τζορτζ (πόδι) και Τζορτζ Χιλ (γόνατο).

Προφανώς αμφότεροι θα χάσουν και το μεθαυριανό παιχνίδι (06/12, 05:00) στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς, που θα συνεχίσουν χωρίς τον Ντε Μάρκους Κάζινς (ίωση). Εξάλλου, ο 27χρονος σέντερ ξαναβρέθηκε σήμερα σε νοσηλευτικό κέντρο, όπως επιβεβαίωσε ο Μάικ Μαλόουν, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως στο σαββατιάτικο εντός έδρας ματς (07/12, 05:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ θα συμπληρώσει σερί πέντε απουσιών.



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved