Μιλγουόκι Μπακς: Αλλάζει πρόσωπο ο Αντετοκούνμπο

Μιλγουόκι Μπακς: Αλλάζει πρόσωπο ο Αντετοκούνμπο

Για μία ακόμα φορά, συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τον «Greek Freak».

Ο Ζάζα Πατσούλια θα επιστρέψει στη δράση μέσω του αποψινού ματς (03/12, 02:00) στο «Quicken Loans Arena» των Κλίβελαντ Καβαλίερς έπειτα από ολιγοήμερη αποχή λόγω της κηδείας της γιαγιάς του, αλλά πρόλαβε να δηλώσει πως ο Αντετοκούνμπο σοβαρεύεται, μόλις ξεκινήσει η προπόνηση ή ο αγώνας, όπως διακρίνει από τους μορφασμούς του. Ακόμα, ο Τζον Χένσον (πόδι) τόνισε πως ο συμπαίκτης του μαθαίνει ταχύτατα, αλλά ο ίδιος θα μείνει έξω σήμερα μαζί με τους Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι) και Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (πόδι). Από τους «καβς» θα λείψει ο Μάθιου Ντελαβέντοβα (γόνατο), ο οποίος θα γυρίσει από μέρα σε μέρα, ενώ απόψε θα επιστρέψει ο Άντερσον Βαρεχάο (πλευρά) ως βασικός σέντερ.

Ντεμπούτο στη regular season του 2014-15 θα κάνει ο Κέβιν Ντουράντ (πόδι) μέσω του σημερινού αγώνα (03/12, 03:00) των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Smoothie King Center» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς με παρουσία τριάντα λεπτών, όπως εκτίμησε ο Σκοτ Μπρουκς, ο οποίος θα έχει επίσης τους Μιτς Μακ Γκάρι και Γκραντ Τζέρετ στη διάθεσή του, καθώς αμφότεροι γύρισαν στο βασικό ρόστερ ύστερα από υποβιβασμό στους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου της D-League. Μονάχα ο Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο) απομένει πλέον στον κατάλογο απόντων των «βροντών», αλλά έδωσε το παρών στο πρωινό ζέσταμα και αναμένεται πλέον να γυρίσει στα παρκέ από μέρα σε μέρα.

Μέσα σε όλα διέρρευσε πως ο μέχρι πρότινος πλέι-μέικερ των Θάντερ, Σεμπάστιαν Τέλφερ, θα γυρίσει πράγματι στο κινέζικο CBA μέσω των Σιντζιάνγκ Φλάινγκ Τάιγκερς, που ετοιμάζονται να αποδεσμεύσουν τον Τζόρνταν Κρόφορντ με αφορμή τραυματισμό στο μάτι και διαδοχικές μέτριες εμφανίσεις του 26χρονου Αμερικανού. Από την πλευρά τους, οι «πελεκάνοι» δεν έχουν τον Έρικ Γκόρντον. Με τη σειρά τους, οι Σικάγο Μπουλς υποδέχονται σήμερα (03/12, 03:00) τους Ντάλας Μάβερικς στο «United Center» και δοκιμάζονται αύριο (04/12, 02:00) στο «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Χόρνετς, αλλά ο Τομ Θίμποντο εκτίμησε πως οι «προβληματικοί» Ντέρικ Ρόουζ και Γιοακίμ Νοά θα δώσουν το παρών σε αμφότερους τους αγώνες.

Αντίθετα, ο Ταζ Γκίμπσον (αστράγαλος) θα χάσει τουλάχιστον τον σημερινό, μέσω του οποίου θα γυρίσει στα παρκέ ο Τζαμίρ Νέλσον (μέση) μαζί με τον Ντιρκ Νοβίτσκι (ρεπό) για λογαριασμό των Τεξανών. Ωστόσο, ο Ρέιμοντ Φέλτον (αστράγαλος) θα μείνει στο περιθώριο, αν και ο Ρικ Καρλάιλ ισχυρίστηκε ότι διέκρινε πρόοδό του τις τελευταίες πέντε με έξι ημέρες. Ακόμα, ο Τσάντλερ Πάρσονς είπε ότι θα ήθελε περισσότερες οργανωτικές αρμοδιότητες. Στα των Χόρνετς, ο Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (πόδι) αποκλείστηκε και από το αυριανό παιχνίδι, ενώ προς νέο αποκλεισμό οδεύουν επίσης οι Γκάρι Νιλ (ώμος) και Μάρβιν Ουίλιαμς (ώμος), οι οποίοι δηλώθηκαν αμφίβολοι. Θυμίζουμε πως ο Τζεφ Τέιλορ (τιμωρία) παραμένει εκτός ομάδας.

Απόψε (03/12, 02:30), οι Μπόστον Σέλτικς θα αντιμετωπίσουν τους Ατλάντα Χοκς στο «Philips Arena» χωρίς τους Μάρκους Σμαρτ (αστράγαλος) και Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο), ενώ ο Τάιλερ Ζέλερ θα παραμείνει στη βασική πεντάδα μπροστά από τον Κέλι Όλινικ. Από την άλλη, τα «γεράκια» θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, ενώ ο άρρωστος Μάικ Μπουντενχόλζερ έδωσε το παρών στο πρωινό ζέσταμα, άρα το ίδιο θα ισχύσει για το σημερινό ματς. Σημειώνουμε πως αύριο (04/12, 02:30) οι Χοκς θα βρεθούν στο «AmericanAirlines Arena» των Μαϊάμι Χιτ, που στερούνται των υπηρεσιών του Κρις Άντερσεν (αστράγαλος).

Ακόμα, ο Έρικ Σποέλστρα επιβεβαίωσε πως ο Ντάνι Γκρέιντζερ είναι υγιής, αν και δεν τον έχει χρησιμοποιήσει στα τελευταία πέντε παιχνίδια της regular season του 2014-15. Τέλος, ο Ντουέιν Ουέιντ ανέφερε ότι δίνει πλέον μεγαλύτερη προσοχή στο σώμα του σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, ενώ διέρρευσε πως ο νεοαποκτηθέντας Χασάν Ουάιτσαϊντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο, που περιέχει 100.000 δολάρια ως εγγυημένα χρήματα.



Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved