Ντιτρόιτ Πίστονς: Χωρίς Τζένινγκς με Αντετοκούνμπο

Ντιτρόιτ Πίστονς: Χωρίς Τζένινγκς με Αντετοκούνμπο

Δεν ξεπέρασε τραυματισμό στον αριστερό αντίχειρα ο Μπράντον Τζένινγκς των Ντιτρόιτ Πίστονς, οπότε δεν θα παίξει απόψε.

Μάλιστα, τα «πιστόνια» αντιμετωπίζουν σήμερα (26/11, 03:00) τους Μιλγουόκι Μπακς, προηγούμενη ομάδα του 25χρονου πλέι-μέικερ. Υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα, ο Ντι Τζέι Όγκουστιν θα είναι βασικός πλέι-μέικερ του Σταν Βαν Γκάντι στο «BMO Harris Bradley Center». Θυμίζουμε πως στα πιτς είναι ο Τζόντι Μικς (μέση), ενώ ο Λουίτζι Ντατόμε (αστράγαλος) είναι μακριά από το 100%. Για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Ο Τζέι Μέιο θα πάρει τη θέση του Κρις Μίντλετον στη βασική πεντάδα του Τζέισον Κιντ, ο οποίος θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών των Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι).

Ακόμα, ο Νέιτ Ουόλτερς (ίωση) αποκλείστηκε από τον σημερινό αγώνα και αποφασίστηκε πως δεν θα ακολουθήσει την αποστολή για το αυριανό ματς (27/11, 03:00) στο «Target Center» των Μινεσότα Τίμπεργουλφς κι για εκείνο της Παρασκευής (29/11, 02:30) στο «Palace» των «πιστονιών». Αντίθετα, ο Μπράντον Νάιτ (τετρακέφαλος) θα συνεχίσει ως βασικός πλέι-μέικερ, ενώ επανέλαβε ότι θέλει να παραμείνει στα «ελάφια», αν και το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει restricted free agent. Από την πλευρά του, ο βασικός σέντερ του Κιντ, Λάρι Σάντερς, τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι είναι ιδιαίτερα θρήσκος. Στα των «λύκων», ο Μο Ουίλιαμς (ίωση) έχασε και τη σημερινή προπόνηση, οπότε είναι αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα.

Επίσης ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα η εγχείρηση του Κέβιν Μάρτιν (καρπός), ο οποίος θα μείνει έξω για έξι με οκτώ εβδομάδες. Στα πιτς είναι επίσης ο Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), ενώ οι Νικ Πέκοβιτς (καρπός) και Ρόνι Τουριάφ (ισχίο) δεν έχουν αποκλειστεί από το αυριανό ματς, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί πρόοδός τους, οπότε οδεύουν προς νέα περιθωριοποίηση τους. Αντίθετα, ο Θάντεους Γιανγκ είναι πλέον στη διάθεση του Φλιπ Σόντερς. Σε αντίθεση με τον Μάρτιν, ο Έρικ Γκόρντον (ώμος) των Νιου Ορλίνς Πέλικανς δεν γνωρίζει αν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, την οποία προσπαθεί να αποφύγει, όπως παραδέχθηκε σήμερα, αν και έμαθε πως το «νυστέρι» είναι σχεδόν αναγκαίο.

Απόψε (26/11, 03:00), πάντως, οι «πελεκάνοι» υποδέχονται τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Smoothie King Center» και ο Μόντι Ουίλιαμς σκοπεύει να μεταφέρει τον Ταϊρίκ Έβανς στη θέση «2» του αρχικού σχήματος και να δώσει τη θέση «3» στον Ντάριους Μίλερ, αντί να προσθέσει τον Όστιν Ρίβερς στη βασική πεντάδα. Ακόμα, ο Ομέρ Ασίκ (μέση) ισχυρίστηκε πως θα επιστρέψει στα παρκέ έπειτα από τέσσερις διαδοχικούς παραγκωνισμούς και πράγματι θα παίξει εκτοπίζοντας τον Αλέξις Αγινκά από το αρχικό σχήμα.

Από την άλλη, οι «βασιλιάδες» απέκλεισαν τον Ρούντι Γκέι (αχίλλειος τένοντας) από το σημερινό ματς και από το αυριανό (27/11, 03:00) στο «Toyota Center» των Χιούστον Ρόκετς, άρα ο Όμρι Κάσπι θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα και ο Ντέρικ Ουίλιαμς ουσιαστικό ρόλο ως αναπληρωματικός, ενώ περιθωριοποίησαν και τον Ντάρεν Κόλισον (τετρακέφαλος). Αντίθετα, ο Ραμόν Σέσιονς (γόνατο) θα δώσει το παρών, οπότε θα αναλάβει τη θέση του βασικού πλέι-μέικερ μπροστά από τον Ρέι Μακ Κάλουμ Τζούνιορ, ενώ ο Έρικ Μόρλαντ γύρισε στο ρόστερ του Μάικ Μαλόουν ύστερα από παρουσία στους Ρένο Μπίγκχορνς της D-League.



Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved