Κλίβελαντ Καβαλίερς: Η εύθραυστη ομάδα του Λεμπρόν

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Η εύθραυστη ομάδα του Λεμπρόν

Χαρακτήρισε επικίνδυνη την τωρινή κατάσταση των Κλίβελαντ Καβαλίερς ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος ανέλαβε τις ευθύνες του.

Παραδέχθηκε πως δεν έχει προσφέρει, όσα μπορεί, ενώ πρόσθεσε ότι η ομάδα του είναι εύθραυστη τονίζοντας πως μπορεί να «σπάσει» με το παραμικρό. Θυμίζουμε πως οι «καβς» προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, ενώ απόψε (25/11, 02:00) υποδέχονται τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Quicken Loans Arena». Πάντως, ο Ντίον Ουέιτερς μάλλον αποτελεί μεγαλύτερη απογοήτευση σε σχέση με τον Λεμπρόν και τον Κέβιν Λοβ, ο οποίος προσπαθεί ακόμα να προσαρμοστεί στα επιθετικά συστήματα του Ντέιβιντ Μπλατ. Άλλωστε, ο 22χρονος γκαρντ απώλεσε τη θέση του στη βασική πεντάδα από τα πρώτα φετινά παιχνίδια, ενώ ομολόγησε ότι προσπαθεί ακόμα να κατανοήσει την επιθυμητή αγωνιστική συμπεριφορά χωρίς την μπάλα!

Μέσα σε όλα, ο Άλεξ Κερκ επέστρεψε στο βασικό ρόστερ ύστερα από παρουσία στους Κάντον Τσαρτζ της D-League, αλλά ο Μάθιου Ντελαβέντοβα (γόνατο) παραμένει στα πιτς. Από την άλλη, ο Τομπίας Χάρις δεν πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα και αποκλείστηκε από δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ δεδομένα στο περιθώριο είναι οι Άαρον Γκόρντον (πόδι), Κάιλ Ο’ Κιν (αστράγαλος) και Ντέβιν Μαρμπλ (ώμος). Απόψε, πάντως, ο Μο Χάρκλες θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα αντί για τον Ουίλι Γκριν.

Σε άλλο σημερινό ματς (25/11, 02:00), οι Λος Άντζελες Κλίπερς δοκιμάζονται στο «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Χόρνετς χωρίς τον Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς (αχίλλειος τένοντας), ο οποίος χθες έκανε σουτ, αλλά παραμένει εκτός επ’ αόριστον. Περιθωριοποιήθηκε και ο Ματ Μπαρνς λόγω πρόσφατου τραυματισμού στη γάμπα, οπότε ο Ρέτζι Μπούλοκ χώρεσε στη βασική πεντάδα. Στο περιθώριο χωρίς ημερομηνία επιστροφής είναι και ο Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (πόδι), στον οποίο ούτε σουτ επιτρέπονται, ενώ οι «σφήκες» στερούνται επίσης των υπηρεσιών του Πι Τζέι Χέρστον (αστράγαλος), που δεν έχει σημειώσει ουσιαστική πρόοδο.

Ούτε ο Τζεφ Τέιλορ (τιμωρία) υπολογίζεται από τον Στιβ Κλίφορντ, ο οποίος δήλωσε πως ο Λανς Στίβενσον προσαρμόζεται αργά και σταθερά στα επιθετικά συστήματά του προβλέποντας περαιτέρω αγωνιστική βελτίωσή του. Χωρίς τον Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (δάκτυλο χεριού) συνεχίζουν οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που απόψε (25/11, 02:00) θα βρεθούν στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς με τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ του Τέρι Στοτς. Το παρών θα δώσει και ο Ντάμιαν Λίλαρντ, αν και αποκόμισε μικροτραυματισμό στο γόνατο από το χθεσινό παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς.

Στα των «σίξερς», οι Νέρλενς Νόελ και Τόνι Ρότεν απουσίασαν από το πρωινό ζέσταμα με στομαχικές διαταραχές, αλλά θα δώσουν το παρών στον σημερινό αγώνα. Μονάχα ο Ρότεν, όμως, θα παραμείνει στη βασική πεντάδα, καθώς ο Μπρετ Μπράουν προτίμησε τον Μπράντον Ντέιβις απέναντι στον Λα Μάρκους Όλντριτζ. Επίσης, ο Τζα Καρ Σάμπσον γύρισε στο βασικό ρόστερ έπειτα από παρουσία στους Ντέλαγουερ 87ερς της D-League, αλλά οι Τζόελ Εμπίντ (πόδι), Τζέραμι Γκραντ (αστράγαλος) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι) θα παραμείνουν στον κατάλογο απόντων.

Πέρα από τους τραυματισμούς, το Yahoo! Sports επιβεβαίωσε ρεπορτάζ ευρωπαϊκών ιστοσελίδων αναφέροντας πως ο Φουρκάν Αλντεμίρ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους «σίξερς» και τονίζοντας πως τα δύο έτη θα είναι εγγυημένα, αλλά δεν έγραψε ποιος παίκτης του ρόστερ θα αποδεσμευτεί, ώστε να χωρέσει ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ. Το πιθανότερο, πάντως, είναι πως ο Σάμπσον θα αποτελέσει παρελθόν. Τέλος, ο Τζουμέιν Τζόουνς, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα των 76ερς και έπαιξε σε 417 ματς του NBA, φαίνεται πως αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 34 του έπειτα από πολυετή… περιπέτεια σε ευρωπαϊκά παρκέ.



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved