Μιλγουόκι Μπακς: Αποκλείστηκε ο Αντετοκούνμπο

Μιλγουόκι Μπακς: Αποκλείστηκε ο Αντετοκούνμπο

Δεν αντιμετώπισε ενοχλήσεις στον αστράγαλο ο 19χρονος γκαρντ/φόργουορντ Γιάννης Αντετοκούνμπο στο πρωινό ζέσταμα των Μιλγουόκι Μπακς.

Ωστόσο, τα «ελάφια» τον απέκλεισαν από το αποψινό ματς (22/11, 02:30) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Air Canada Centre», ενώ ο Τζέισον Κιντ θα καλύψει το κενό του στη βασική πεντάδα με τον Τζέριντ Μπέιλες. Στο αρχικό σχήμα θα παραμείνει ο Λάρι Σάντερς, ο οποίος δήλωσε ότι είναι πλέον στο 100% έπειτα από τραυματισμό στον μηρό, αλλά οι Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι) θα μείνουν έξω. Από την άλλη θα λείψει ο Τζέιμς Τζόνσον (αστράγαλος) μαζί με τον Τάιλερ Χάντσμπροου, που δεν ξεπέρασε πρόσφατο τραυματισμό στον ώμο, ενώ ο Τσακ Χέιζ ξεκαθάρισε πως δεν έχει παράπονο για το μειωμένο χρόνο συμμετοχής του.

Αύριο (23/11, 03:30) οι Μπακς φιλοξενούν τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «BMO Harris Bradley Center», ενώ οι «πτερόσαυροι» δοκιμάζονται (23/11, 02:30) στο «Quicken Loans Arena» των Κλίβελαντ Καβαλίερς, που σήμερα (22/11, 03:00) αντιμετωπίζουν τους «μάγους» στο «Verizon Center» χωρίς τον Μάθιου Ντελαβέντοβα (γόνατο). Από την πλευρά του, ο Μπρένταν Χέιγουντ αναγνώρισε την πιθανότητα ανταλλαγής του μέσα στη φετινή σεζόν, ενώ οι «πρωτευουσιάνοι» συνεχίζουν χωρίς τον Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση), ο οποίος απέσπασε ιατρική έγκριση για σωματικές επαφές στις προπονήσεις. Θυμίζουμε πως ο Μπράντλι Μπιλ είναι πλέον στη διάθεση του Ράντι Ουίτμαν, ο οποίος λογικά θα τον προωθήσει στη βασική πεντάδα από το σημερινό παιχνίδι.

Στα των Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου, ο Τέρενς Τζόουνς (πόδι) έχασε και τη σημερινή προπόνηση, όπως ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος χρειάστηκε μικροεπέμβαση στο γόνατο. Αμφότεροι αναμένεται να αποκλειστούν και τον αυριανό αγώνα (23/11, 03:00) στο «AT&T Center» με τους Ντάλας Μάβερικς, που σήμερα (22/11, 03:30) υποδέχονται τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «American Airlines Center» χωρίς τον Ρέιμοντ Φέλτον (τιμωρία). Αποκλείστηκε επίσης ο Ντέβιν Χάρις (πόδι) για δεύτερο συνεχόμενο ματς, αλλά ο Ντιρκ Νοβίτσκι (αστράγαλος) θα δώσει το παρών. Από την άλλη θα λείψουν εκ νέου οι Στιβ Νας (μέση), Τζούλιους Ραντλ (πόδι) και Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος).

Αντίθετα, ο Ουέιν Έλινγκτον (άδεια) είναι πλέον στη διάθεση του Μπάιρον Σκοτ μετά τη δολοφονία του πατέρα του, αλλά δεν θα παίξει απαραίτητα σήμερα. Πάντως, ο Νικ Γιανγκ έχει πάρει μέρος σε δύο ματς μετά την επιστροφή του στα παρκέ και με τις θετικές εμφανίσεις του υποχρέωσε τον Κόμπι Μπράιαντ να δηλώσει χαρούμενος για την παρουσία του. Γνωστοποιήθηκε επίσης πως οι Τζόρνταν Κλάρκσον και Ζαβιέ Ανρί θα υποβιβαστούν ξανά στους Λος Άντζελες Ντιφέντερς της D-League αύριο, αλλά θα επιστρέψουν στο βασικό ρόστερ, πριν το κυριακάτικο ματς (24/11, 04:30) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Staples Center».

Μέσα σε όλα διέρρευσε πως οι Λέικερς σκοπεύουν να δοκιμάσουν τον Ρόσκο Σμιθ, ο οποίος κατέληξε στους Ντιφέντερς μετά την αποδέσμευσή του από τους «λιμνάνθρωπους» στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το 2014-15. Από εκεί και πέρα, ο Τζον Λούκας ΙΙΙ, ο οποίος απασχόλησε τους Λέικερς, ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους Φουτσιάν Στούρτζενος του CBA, όπου αγωνίζεται ο μέχρι πρότινος ΝΒΑer, Αλ Χάρινγκτον, ενώ οι Σαγκάη Σαρκς της κινέζικης λίγκας ανακοίνωσαν την απόκτηση του πρώην σέντερ των «μαβς», Μπέρναρντ Τζέιμς.



Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
UEFA Youth League: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, στον τελικό της διοργάνωσης!
UEFA Youth League: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, στον τελικό της διοργάνωσης!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved