Κλίβελαντ Καβαλίερς: Ψάχνεται ο Κέβιν Λοβ

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Ψάχνεται ο Κέβιν Λοβ

Μετά τη χθεσινή ήττα από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, ο Κέβιν Λοβ των Κλίβελαντ Καβαλίερς παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει τον αγωνιστικό ρόλο του.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν έχει κατανοήσει ακόμα τη θέση του στα επιθετικά συστήματα του Ντέιβιντ Μπλατ. Προηγήθηκε χθεσινή τοποθέτηση του Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος υποστήριξε πως ο ίδιος και ο κόουτς των «καβς» μαθαίνουν ακόμα ο ένας τον άλλον, άρα διαπιστώνεται πως το κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας είναι έντονο. Πάντως, ο προπονητής των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, εκτίμησε πως οι εκπρόσωποι του Οχάιο θα βελτιωθούν κατά τη διάρκεια της regular season του 2014-15 και πρόσθεσε ότι η ομάδα του είναι τυχερή, επειδή τους αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της σεζόν. Όπως και να έχει, αύριο (22/11, 03:00) οι Καβαλίερς δοκιμάζονται στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς χωρίς τον Μάθιου Ντελαβέντοβα (γόνατο).

Από την πλευρά τους, οι «μάγοι» στερούνται των υπηρεσιών του Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση), ενώ σήμερα υποβιβάστηκε στους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς της D-League o Γκλεν Ράις Τζούνιορ, ο οποίος απώλεσε τη θέση του στο rotation του Ράντι Ουίτμαν πριν από τη επιστροφή του Μπράντλι Μπιλ (καρπός) στον χθεσινό αγώνα με τους Ντάλας Μάβερικς. Συνολικά από τα χθεσινά ματς, όμως, δέσποσε ο κόουτς των Μιλγουόκι Μπακς, Τζέισον Κιντ, αφού αποδοκιμάστηκε επιστρέφοντας στο «Barclays Center» των Μπρούκλιν Νετς, αλλά οδήγησε την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη νίκη ύστερα από τρεις παρατάσεις.

Δήλωσε, μάλιστα, εφησυχασμένος φεύγοντας από τη Νέα Υόρκη αφήνοντας να εννοηθεί πως τα τοπικά Μέσα προκάλεσαν το άσχημο κλίμα σε βάρος του. Άλλωστε ακολουθεί αυριανό ματς (22/1, 02:30) στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς, που λογικά θα αποκλείσουν εκ νέου τον Τζέιμς Τζόνσον (αστράγαλος), αν και δεν χρειάζεται πλέον προστατευτική μπότα. Τέλος θυμίζουμε πως οι Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι) και Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) των «ελαφιών» είναι δεδομένα στα πιτς, ενώ ο Αντετοκούνμπο (αστράγαλος) δηλώθηκε αμφίβολος λόγω χθεσινού τραυματισμού, που δεν προκάλεσε πρόωρη αποχώρησή του.



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved