Μινεσότα Τίμπεργουλφς: «Ψάχνονται» με Κόρεϊ Μπρούερ

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: «Ψάχνονται» με Κόρεϊ Μπρούερ

Ανταλλαγή του Κόρεϊ Μπρούερ επιδιώκουν οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς, που συζητούν με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και Χιούστον Ρόκετς.

Μάλιστα, ο 28χρονος γκαρντ αναγνώρισε τις φημολογίες των τελευταίων ωρών, αλλά δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι απαιτήσεις των «λύκων» για την παραχώρησή του. Φαίνεται, πάντως, πως οι ενδιαφερόμενες ομάδες θέλουν τον Μπρούερ να μην ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του για το 2015-16, ώστε να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους. Στα της regular season του 2014-15, οι Τίμπεργουλφς υποδέχονται μεθαύριο (20/11, 03:00) τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Target Center» χωρίς τον Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), ο οποίος προοδεύει συνεργαζόμενος καθημερινά με το ιατρικό τιμ, ενώ εκτός ομάδας παραμένει ο Θάντεους Γιανγκ (άδεια) μετά τον θάνατο της μητέρας του. Ακόμα, ο Νικ Πέκοβιτς έχασε τη σημερινή προπόνηση λόγω ακαθόριστου προσωπικού προβλήματος.

Με τα σειρά του, ο Τζέιμς Χάρντεν των Ρόκετς ασχολήθηκε με μεταγραφικό ζήτημα της προηγούμενης ομάδας του προτείνοντας στον Ρέτζι Τζάκσον των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να ακολουθήσει το παράδειγμά του δείχνοντας υπομονή, μέχρι να εξασφαλίσει το συμβόλαιο που αξίζει ως restricted free agent. Απόψε (18/11, 03:00), πάντως, η ομάδα του Κώστα Παπανικολάου δοκιμάζεται στο «FedEx Forum» των Μέμφις Γκρίζλις, που θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Νικ Καλάθη (τιμωρία), αλλά ο Κώστας Κουφός και τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Ντέιβ Γέργκερ, ενώ ο Κόρτνεϊ Λι θα επιστρέψει στη βασική πεντάδα αντί του Ταϊσόν Πρινς. Από τους Τεξανούς λογικά θα λείψει εκ νέου ο Τέρενς Τζόουνς (πόδι), που παραμένει εκτός επ’ αόριστον.

Αντίθετα, ο Πάτρικ Μπέβερλι (οπίσθιος μηριαίος) επέστρεψε ως βασικός, αλλά με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό ματς με τις «βροντές» αφήνοντας τον Αϊσάια Κανάν εκτός rotation, ενώ κανονικά έπαιξε ο Ταρίκ Μπλακ (πόδι). Από την πλευρά τους, οι Θάντερ συνέχισαν χθες χωρίς τους Αντρέ Ρόμπερσον (πόδι) και Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο), οι οποίοι δεν αναμένεται να επιστρέψουν άμεσα, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι επίσης οι Κέβιν Ντουράντ (πόδι), Ράσελ Ουέστμπρουκ (χέρι) και Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι) ενόψει του αυριανού αγώνα (19/11, 04:00) με τους Γιούτα Τζαζ στο «EnergySolutions Arena», αλλά ο Στίβεν Άνταμς ξεπέρασε τραυματισμό στο κεφάλι επιστρέφοντας στο χθεσινό παιχνίδι με τις «ρουκέτες».

Στα των «μορμόνων», ο Γκόρντον Χέιγουορντ δήλωσε απόλυτα προσαρμοσμένος στα συστήματα του Κουίν Σνάιντερ και πρόσθεσε πως νιώθει καλύτερα ύστερα από ίωση, που τον ταλαιπώρησε στο προχθεσινό ματς με τους Τορόντο Ράπτορς, αλλά ο Ρόντνι Χουντ (πόδι) έχασε και τη σημερινή προπόνηση, οπότε αποκλείστηκε ήδη από τον αυριανό αγώνα. Από την πλευρά τους, οι «πτερόσαυροι» συνεχίζουν τη regular season μεθαύριο (20/11, 02:30) υποδεχόμενοι τους Γκρίζλις στο «Air Canada Centre», αλλά ο Τζέιμς Τζόνσον (αστράγαλος) αποκλείστηκε επ’ αόριστον, καθώς διαγνώστηκε σοβαρό διάστρεμμα.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν έχουν παιχνίδι μέχρι την επόμενη Παρασκευή (22/11, 05:30), όταν θα φιλοξενήσουν τους Τζαζ στο «ORACLE Arena». Είναι, μάλιστα, πιθανή η επιστροφή του Ντέβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος) στη δράση, ενώ μέσα σε όλα ο Στιβ Κερ δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του Μαρίς Σπέιτς ως αναπληρωματικός σέντερ τονίζοντας πως στο εξής θα του προσφέρει ακόμα σημαντικότερο χρόνο συμμετοχής.



Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (16/04) - «Σλούκας μαγικός»
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (16/04) - «Σλούκας μαγικός»
Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved