Νιου Ορλίνς Πέλικανς: Δεν κρατιέται ο Άντονι Ντέιβις

Νιου Ορλίνς Πέλικανς: Δεν κρατιέται ο Άντονι Ντέιβις

Μέσους όρους 20,8 πόντων, 10,0 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ, 1.3 κλεψιμάτων και 2,8 μπλοκ ανά αγώνα έχει ο Άντονι Ντέιβις των Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Το ξεκίνημά του στη regular season του 2014-15 είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό, ενώ υποχρέωσε τον Λεμπρόν Τζέιμς των Κλίβελαντ Καβαλίερς να τον αποθεώσει πριν από την έναρξη του χθεσινού ματς των δύο ομάδων. «Σημαίνει πολλά. Αποδεικνύει τη δουλειά μου κατά τη διάρκεια κάθε καλοκαιριού. Προσπαθώ να βελτιωθώ, αλλά δεν πρέπει να νιώσω ικανοποιημένος από την πρόοδο μου» δήλωσε ο Ντέιβις σχολιάζοντας την τοποθέτηση του αυτοαποκαλούμενου «βασιλιά». Για τους «πελεκάνους» ακολουθεί αυριανός αγώνας (13/11, 03:00) στο «Smoothie King Center» με τους Λος Άντζελες Λέικερς, που απόψε (12/11, 03:00) δοκιμάζονται στο «FedEx Forum» των Μέμφις Γκρίζλις.

Σημειώνουμε πως στο χθεσινό ματς συμπλήρωσε σερί τριών απουσιών ο Λουκ Μπάμπιτ (δάκτυλο χεριού), ενώ ο Μόντι Ουίλιαμς στερήθηκε εκ νέου των υπηρεσιών του Ντάριους Μίλερ (άδεια), που παραμένει εκτός ομάδας. Από την πλευρά τους, οι «λιμνάνθρωποι» εξασφάλισαν εξαίρεση συμβολαίου 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων με αφορμή τον μόνιμο παραγκωνισμό του Τζούλιους Ραντλ (πόδι), αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν προχωρήσει αντίστοιχη αίτηση για τον Στιβ Νας (μέση). Στα πιτς είναι και ο Νικ Γιανγκ (αντίχειρας), ο οποίος μάλλον θα γυρίσει στα παρκέ μέσα στον Νοέμβριο, ενώ αμφίβολος δηλώθηκε ο Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος), που λογικά θα αποκλειστεί εκ νέου, αφού δεν έδωσε το παρών στις τελευταίες προπονήσεις.

Ακόμα, ο Ουέιν Έλινγκτον πήρε άδεια επ’ αόριστον με αφορμή τη δολοφονία του πατέρα του στη Φιλαδέλφεια την περασμένη Κυριακή, όπως κοινοποίησε ο GM, Μιτς Κούπτσακ. Μέσα σε όλα, ο Μπάιρον Σκοτ ανέφερε πως δεν θεωρεί επιπόλαιες τις επιθετικές επιλογές του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος είναι δεκατρία άστοχα σουτ μακριά από το απόλυτο ρεκόρ αποτυχημένων προσπαθειών στο NBA! Διέρρευσε επίσης πως εντός των επόμενων 24ωρων θα δοκιμαστεί ο Κουίνσι Μίλερ, ο οποίος είναι unrestricted free agent και φαίνεται πως είναι ανάμεσα στους μεταγραφικούς στόχους των Λέικερς, που θα εκμεταλλευτούν το άνοιγμα 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων στο salary cap τους.

Στα των Γκρίζλις, ο Νικ Καλάθης θα εκτίσει τη δέκατη πέμπτη από τις είκοσι αγωνιστικές της τιμωρίας του, αλλά τη μεθεπόμενη Κυριακή (24/11, 01:00) σε εντός έδρας ματς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς θα τεθεί στη διάθεση του Ντέιβ Γέργκερ για πρώτη φορά μέσα στη regular season του 2014-15. Αντίθετα, ο Κώστας Κουφός και τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον σημερινό αγώνα με τους Λέικερς.



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved