Μπόστον Σέλτικς: Αινίγματα του Στίβενς για τον Ρόντο

Μπόστον Σέλτικς: Αινίγματα του Στίβενς για τον Ρόντο

«Είμαι γιος γιατρού, αλλά από τα 8 μου κατάλαβα ότι δεν θα τον ακολουθήσω» δήλωσε ο τεχνικός των Μπόστον Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς.

Θέλησε να εξηγήσει πως δεν είναι αξιόπιστη πηγή για ιατρικά θέματα, κυρίως γύρω από τους τραυματίες του ρόστερ του, όπως ο Ραζόν Ρόντο (χέρι). Πρόλαβε, όμως, να υποστηρίξει ότι ο 28χρονος πλέι-μέικερ είναι περισσότερο έτοιμος, παρά ανέτοιμος, οπότε άφησε να εννοηθεί εκ νέου πως ίσως προλάβει το εναρκτήριο ματς της νέας regular season του NBA (30/10, 01:30), που θα γίνει στο «TD Garden», όπου θα βρεθούν οι Μπρούκλιν Νετς. Στην πραγματικότητα, πάντως, ο Ρόντο είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ στο περιθώριο θα μείνει επίσης ο Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο). Από την πλευρά του, ο Μάρκους Σμαρτ, ο οποίος θα αναλάβει προσωρινά τη θέση «1» της βασικής πεντάδας των «κελτών», έχασε τη σημερινή προπόνηση λόγω στομαχόπονου.

Επίσης επιβεβαιώθηκαν σχετικές φημολογίες με την αποδέσμευση του Έρικ Μέρφι και του Τιμ Φρέιζιερ μέσω του καταλόγου των waivers, όπου θα βρεθεί σύντομα και ο Ρόντνεϊ Μακ Γκρούντερ, αλλά και οι τρεις παίκτες θα επανακτηθούν μέσω Μάιν Ρεντ Κλος της D-League, θυγατρική ομάδα των «C’s», που θα παραλάβει επίσης τον Κρίστιαν Ουάτφορντ. Φαίνεται, πάντως, πως αποκτήθηκε ο Τζάρελ Έντι μέσω του καταλόγου των waivers, όπου τον πρόσθεσαν χθες οι Ατλάντα Χοκς, αλλά λογικά θα ακολουθήσει αντίστοιχη αποδέσμευση, που θα αφήσει δεκαέξι παίκτες στο ρόστερ, ενώ επιτρέπονται δεκαπέντε στην έναρξη της σεζόν, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποδεσμευτεί ή θα ανταλλαχθεί ο Ουίλ Μπάινουμ.

Δεκαέξι παίκτες απομένουν στο δυναμικό των Νετς, αν και σήμερα κοινοποίησαν τη λύση του συμβολαίου του Ουίλι Ριντ, οπότε καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στους Κόρι Τζέφερσον και Τζερόμ Τζόρνταν για τη 15η θέση του δυναμικού, από τη στιγμή που ο Χόρχε Γκουτιέρεζ δύσκολα θα χωρέσει πίσω από τους Ντερόν Ουίλιαμς, Τζάρετ Τζακ και Μαρκίς Τιγκ, επειδή διατηρεί συμβόλαιο με τις ελάχιστες δυνατές οικονομικές εγγυήσεις. Πάντως, το Yahoo! Sports αποκάλυψε συζητήσεις των Νεοϋορκέζων με τους Φιλαδέλφεια 76ερς για ανταλλαγή του Τιγκ, που θα αλλάξει τα παραπάνω δεδομένα υπέρ του Μεξικανού διεθνή, αν ολοκληρωθεί.

Στα των τραυματιών, ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την επίσημη πρεμιέρα των Νετς, αλλά τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού θα είναι στη διάθεση του Λάιονελ Χόλινς. Στο περιθώριο της προετοιμασίας και των διαπραγματεύσεων των δύο ομάδων, ο παλαίμαχος NBAer και νυν βοηθός του Στίβενς στους Σέλτικς, Ουόλτερ Μακ Κάρτι, δήλωσε αθώος σε δικαστήριο, όπου απολογήθηκε για εμπλοκή του σε οικονομικό σκάνδαλο. Γνωστοποιήθηκε επίσης πως η υπόθεσή του θα εξεταστεί στις 11 Δεκεμβρίου.



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved