Νιου Ορλίνς Πέλικανς: Δεν χωρά ο Ντι Τζέι Στέφενς

Νιου Ορλίνς Πέλικανς: Δεν χωρά ο Ντι Τζέι Στέφενς

Από μέρα σε μέρα θα αποδεσμευτεί ο πρώην γκαρντ/φόργουορντ του Ηλυσιακού, Ντι Τζέι Τζέφενς, από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Διεκδικεί τη 15η θέση του ρόστερ των «πελεκάνων» έχοντας υπογράψει συμβόλαιο χωρίς εγγυήσεις, όπως ο Κέβιν Τζόουνς, αλλά αμφότεροι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Άλλωστε, ο Μόντι Ουίλιαμς φανερώνει προτίμηση στον Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος ως undrafted rookie υπέγραψε επίσης συμβόλαιο χωρίς εγγυήσεις, που προβλέπει απολαβές 1.4 εκατομμυρίων δολαρίων τα επόμενα δύο χρόνια. Λόγω του εγγυημένου συμβολαίου του, ο Τζεφ Ουίτι έχει καπαρώσει θεωρητικά θέση στην τελική δεκαπεντάδα, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή του ομολόγησε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στην τρέχουσα preseason του NBA, που ολοκληρώνεται αύριο (24/10, 03:00) στο «CenturyLink Center» της Λουιζιάνα για τους εκπρόσωπους της Νέας Ορλεάνης.

Μάλιστα, όλα τα τωρινά μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Ουίλιαμς ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Ντάλας Μάβερικς, που ίσως παραταχθούν επίσης χωρίς απουσίες, καθώς ο Ρέιμοντ Φέλτον (αστράγαλος) φαίνεται πως θα παίξει με τους Πέλικανς ή στο τελευταίο φιλικό (25/10, 02:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο  «Amway Center». Τέλος αναφέρουμε πως ο Έρικ Γκρίφιν εξασφάλισε αποζημίωση 150,000 δολαρίων με τη χθεσινή αποδέσμευσή του, ποσό που μάλλον φανερώνει τάση επανάκτησής του μέσω των Τέξας Λέντζεντς της D-League, θυγατρική ομάδα των Τεξανών.



ΝΒΑ: Τρεις εύστοχες προσπάθειες μακριά από ένα ακόμη ρεκόρ ο Λεμπρόν
ΝΒΑ: Τρεις εύστοχες προσπάθειες μακριά από ένα ακόμη ρεκόρ ο Λεμπρόν
Premier League: Όλοι… δούλεψαν για την Άρσεναλ
Premier League: Όλοι… δούλεψαν για την Άρσεναλ
ΔΕΑΒ: Πρόστιμο στον Πανιώνιο για ρατσιστική συμπεριφορά
ΔΕΑΒ: Πρόστιμο στον Πανιώνιο για ρατσιστική συμπεριφορά
Μπάσκετ Γυναικών: Αθηναϊκός για ευρωκούπα – Στον τελικό η ομάδα του Βύρωνα!
Μπάσκετ Γυναικών: Αθηναϊκός για ευρωκούπα – Στον τελικό η ομάδα του Βύρωνα!
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved