Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Προτίμησε εγχείρηση ο Κέβιν Ντουράντ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Προτίμησε εγχείρηση ο Κέβιν Ντουράντ

Σήμερα έγινε η εγχείρηση στο δεξί πόδι του Κέβιν Ντουράντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, παρά την προσπάθεια για αποφυγή της.

Ο 26χρονος φόργουορντ μελέτησε το ενδεχόμενο προσπέρασης της χειρουργικής επέμβασης μέχρι σήμερα (16/10), καθώς προφανώς κάμφθηκε η αντίστασή του, ενώ γνωστοποιήθηκε πως το «νυστέρι» ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Θυμίζουμε πως θα μείνει μακριά από τα παρκέ για έξι με οκτώ εβδομάδες, οπότε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ θα κληθεί να καλύψει το κενό αναλαμβάνοντας τα περισσότερα σουτ στο ξεκίνημα της regular season του 2014-15, ενώ πήρε ρεπό για το αποψινό ματς της τρέχουσας preseason του NBA (17/10, 03:00) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Smoothie King Center», αλλά λογικά θα παίξει στο μεθαυριανό (18/10, 03:00) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Instrust Bank Arena»  του Κάνσας.

Ακόμα, ο Σεμπάστιαν Τέλφερ (αντίχειρας) θα επιστρέψει στη δράση ως βασικός δίπλα στους Τζέρεμι Λαμπ, Λανς Τόμας, Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ και Στίβεν Άνταμς, αλλά οι Σερζ Ιμπάκα (αστράγαλος) και Ρέτζι Τζάκσον (καρπός) αποκλείστηκαν και κρίνονται αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι. Αντίθετα, οι Άντονι Μόροου (αστράγαλος), Κέντρικ Πέρκινς (τετρακέφαλος), Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι), Νικ Κόλισον (αστράγαλος), Γκραντ Τζέρετ (αστράγαλος) και Ρίτσαρντ Σόλομαν (μέση) δεν υπολογίζονται από τον Σκοτ Μπρουκς για τα δύο φιλικά. Από την άλλη, ο Ταϊρίκ Έβανς (οπίσθιος μηριαίος) θα επιστρέψει πράγματι στη δράση ως βασικός, αλλά ο Έρικ Γκόρντον αποκλείστηκε λόγω σπασμών στη μέση, που δεν προκαλούν ανησυχία στους «πελεκάνους», οπότε ο Λουκ Μπάμπιτ θα είναι βασικός σμολ φόργουορντ.

Στο μεταξύ, ο Ντουάν Μπρουκς ανέλαβε θέση στο ιατρικό επιτελείο των εκπρόσωπων της Νέας Ορλεάνης μαζί με τον Τζέισον Σάμερλιν, ενώ οι Τζαμίλ Μακ Μίλαν, Τέρανς Μάρτιν και Μάικλ Ράφιν προστέθηκαν στο τμήμα εξέλιξης, όπως ανακοίνωσαν οι Πέλικανς, που πρόσφεραν σημαντικότερη θέση στο Ματ Ουίνρεϊ μέσα στο τμήμα ανάλυσης των βίντεο και στον Μπράισον Γκρέιχαμ στο τμήμα των σκάουτερ. Τέλος θυμίζουμε πως ο μοναδικός καναδικός σύλλογος του NBA στερείται των υπηρεσιών του Λούκας Νογκέιρα (βουβωνική χώρα), ενώ ο Τζόρνταν Χάμιλτον παραδέχθηκε μεν πως διεκδικεί τη 15η θέση του ρόστερ, αλλά πρόσθεσε πως παράλληλα προσπαθεί να εξασφαλίσει θέση στο ρόστερ οποιασδήποτε ομάδας του «μαγικού» κόσμου.



Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βόλεϊ: Ραντεβού με την ιστορία για την Εθνική γυναικών - Η ώρα και το κανάλι
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βόλεϊ: Ραντεβού με την ιστορία για την Εθνική γυναικών - Η ώρα και το κανάλι
Eurobasket 2025: «Πετάει» για Κύπρο με όνειρα η Εθνική Ελλάδας - Το πρόγραμμα των μεταδόσεων
Eurobasket 2025: «Πετάει» για Κύπρο με όνειρα η Εθνική Ελλάδας - Το πρόγραμμα των μεταδόσεων
Έξαλλος ο Μεντβέντεφ - Έκανε χίλια κομμάτια την ρακέτα του μετά από ήττα
Έξαλλος ο Μεντβέντεφ - Έκανε χίλια κομμάτια την ρακέτα του μετά από ήττα
Αποκαλύφθηκαν οι καλύτεροι παίκτες του NBA 2K26 – Η θέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Αποκαλύφθηκαν οι καλύτεροι παίκτες του NBA 2K26 – Η θέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved