Μιλγουόκι Μπακς: Βασικός πλέι-μέικερ ο Αντετοκούνμπο

Μιλγουόκι Μπακς: Βασικός πλέι-μέικερ ο Αντετοκούνμπο

Την παρθενική εμφάνισή του ως βασικός πλέι-μέικερ θα πραγματοποιήσει αύριο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Μπράντον Νάιτ αποκλείστηκε από τον αγώνα (15/10, 02:00) με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Quicken Loans Arena» λόγω ενοχλήσεων στη βουβωνική χώρα και ο Τζέισον Κιντ δήλωσε πως θα ξεκινήσει το φιλικό προετοιμασίας με τον «Greek Freak» στο αρχικό σχήμα μαζί με τους Κρις Μίντλετον, Τζαμπάρι Πάρκερ, Ερσάν Ιλιασόβα και Ζάζα Πατσούλια. Πρόκειται, βέβαια, για ματς της preseason, αλλά ο Αντετοκούνμπο μπορεί κάλλιστα να αναλάβει αντίστοιχο ρόλο σε επίσημα παιχνίδια, ενώ εκτός της αποστολής για τον αυριανό αγώνα έμεινε και ο Λάρι Σάντερς λόγω ίωσης, που δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση.

Στο μεταξύ γνωστοποιήθηκε πως διαγνώστηκε διάστρεμμα τρίτου βαθμού στο δεξί γόνατο του Τζόνι Ο’ Μπράιαντ, ο οποίος θα μείνει έξω για έξι με οκτώ εβδομάδες, ενώ στα πιτς παραμένει ο Ντάμιεν Ινγκλίς (πόδι). Αντίθετα, ο Νέιτ Ουόλτερς ολοκλήρωσε τις σημερινές ομαδικές ασκήσεις χωρίς ενοχλήσεις στον αστράγαλο, που τον κράτησε εκτός των δύο τελευταίων φιλικών προετοιμασίας των «ελαφιών» ενόψει της regular season του 2014-15.

Από την πλευρά τους, οι «Καβς» παίζουν και μεθαύριο (16/10, 02:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Cintas Center» του Σινσινάτι έπειτα από το φιλικό με τους Μαϊάμι Χιτ στη Βραζιλία, αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς θα πάρει ρεπό σε ένα από δύο επερχόμενα ματς της τρέχουσας offseason του NBA. Ο Κάιρι Έρβινγκ (αστράγαλος) προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς, αλλά φαίνεται πως θα αποκλειστεί από αμφότερα τα φιλικά. Πάντως, όλοι οι παίκτες φαίνονται συμβιβασμένοι με την κατεύθυνση του Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τη δυνατή frontline του εφαρμόζοντας άμυνα ζώνης σε σημαντικά χρονικά διαστήματα των ματς της επερχόμενης regular season.

Στα των Πέισερς, ο Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος στο χθεσινό φιλικό με τους Ντάλας Μάβερικς παραχώρησε ρεπό στους Ρόι Χίμπερτ και Τζορτζ Χιλ, ισχυρίστηκε πως ο Ντέιβιντ Ουέστ θα πάρει 30 με 32 λεπτά ανά αγώνα στην επόμενη σεζόν, ενώ από τις κινήσεις του στα πρώτα τρία φιλικά έγινε αντιληπτό πως ο Σόλομον Χιλ θα είναι πρώτος αναπληρωματικός στις θέσεις «2» και «3» πίσω από τους Ρόντνι Στάκι και Σι Τζέι Μάιλς, αντίστοιχα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο 23χρονος σμολ φόργουορντ δήλωσε πως η δεύτερη πεντάδα ήταν καλύτερη της πρώτης στο χθεσινό φιλικό επιβεβαιώνοντας την πρόθεση του προπονητή του, μεταξύ άλλων. Τέλος θυμίζουμε πως ο Πολ Τζορτζ (πόδι) είναι στα πιτς.



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved