Τάισον Τσάντλερ: «Δεν χρειαζόμαστε τον Καρμέλο στο Ντάλας»

Τάισον Τσάντλερ: «Δεν χρειαζόμαστε τον Καρμέλο στο Ντάλας»

Ουδέποτε προσεγγίστηκε ο Καρμέλο Άντονι από τον Τάισον Τσάντλερ, ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο επέκτασης της αγωνιστικής συνεργασίας τους στους Ντάλας Μάβερικς.

Ο 32χρονος σέντερ ανέφερε ότι δεν πίστεψε πως ο «Μέλο» σκέφτηκε να αποχωρήσει από τους Νιου Γιορκ Νικς ως unrestricted free agent, αν και μίλησε με τους «Μαβς», τους Λος Άντζελες Λέικερς, τους Σικάγο Μπουλς και τους Χιούστον Ρόκετς. Πρόσθεσε πως μονάχα οι «λιμνάνθρωποι» θα είχαν σχετικές πιθανότητες, αν του παρουσίαζαν ισχυρότερο ρόστερ, ενώ τόνισε πως το δυναμικό των εκπρόσωπων του Ντάλας είναι ισάξιο με εκείνο, το οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2011. Άλλωστε ήταν και ο ίδιος μέλος του συγκεκριμένου ρόστερ, πριν διανύσει τριετή πορεία στους Νεοϋορκέζους. Από την πλευρά του, ο Ρικ Καρλάιλ δήλωσε ότι ο Τσάντλερ Πάρσονς «φούσκωσε» υπερβολικά μέσα στο καλοκαίρι τονίζοντας πως πρέπει να χάσει μερικά κιλά, ώστε να βοηθήσει στη θέση «4».

Στα της τρέχουσας preseason του NBA, αύριο (13/10, 02:30) οι Μάβερικς υποδέχονται τους Ιντιάνα Πέισερς, αλλά θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ρέιμοντ Φέλτον (αστράγαλος), όπως ανέφερε ο κόουτς των «Μαβς», ο οποίος εξέφρασε ελπίδα πως ο πρόσφατος τραυματισμός του 30άχρονου γκαρντ δεν θα αποδειχθεί σοβαρός περιμένοντας τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων. Ούτως ή άλλως, ο Φέλτον θα χάσει τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της νέας regular season του NBA λόγω τιμωρίας, ενώ ο Μόντα Έλις (γόνατο) θα απουσιάσει και από το αυριανό παιχνίδι, στο οποίο ο Ντιρκ Νοβίτσκι (ισχίο) αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην τρέχουσα preseason.

Στα των εκπρόσωπων της Ιντιανάπολις, ο Πολ Τζορτζ (πόδι) δεν υπολογίζεται, αλλά οι Σι Τζέι Ουότσον (πόδι) και Σέιν Ουίτιγκτον (πόδι) μάλλον θα τεθούν στη διάθεση του Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος θα παραχωρήσει ρεπό στους Ρόι Χίμπερτ και Τζορτζ Χιλ. Τέλος, ο Ντομινίκ Τζόουνς, ο οποίος από το 2010 μέχρι το 2013 φόρεσε τη φανέλα των Μάβερικς σε ογδόντα ματς, αποφάσισε να αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κινέζικο CBA υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο με τους Ζιλίν Νορθίστ Τάιγκερς.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved