Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Τα… πήρε ο Ντουράντ με Κιούμπαν

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Τα… πήρε ο Ντουράντ με Κιούμπαν

Την πρόταση του ιδιοκτήτη των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, για τα συμβόλαια των NBAers απέρριψε ο Κέβιν Ντουράντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Μετά το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο της βορειοαμερικανικής λίγκας, η ένωση παικτών αναμένεται να ενεργοποιήσει όρο στη συλλογική σύμβαση εργασίας, που επιτρέπει διακοπή της σε δύο χρόνια, ώστε να ζητήσει αλλαγές στο όριο μισθών και στο salary cap. Μεταξύ άλλων, το NBPA αναμένεται να απαιτήσει κατάργηση των μάξιμουμ συμβολαίων, ενώ ο Κιούμπαν αντιπρότεινε κατάργηση των εγγυημένων συμβολαίων, κάτι που δεν άρεσε στον φόργουορντ των «βροντών». «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο νόημα. Γιατί να γίνει αυτό; Απλά ζητήσαμε… δεν πρόκειται να το συζητήσω αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ενόψει της αποψινής φιλικής σύγκρουσης (11/10, 03:30) των δύο ομάδων στο «American Airlines Center».

Στα των τραυματιών, ο Σερζ Ιμπάκα (αστράγαλος) αποκλείστηκε, αν και χθες διέρρευσε πως είναι έτοιμος για επιστροφή στη δράση μαζί με τον Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο), ο οποίος θα παίξει ως βασικός πάουερ φόργουορντ, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι ο Κέντρικ Πέρκινς (τετρακέφαλους) και ο Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι). Από την άλλη θα λείψει ο Ντιρκ Νοβίτσκι (ισχίο), αλλά φαίνεται πως στο μεθαυριανό εντός ματς (13/10, 02:30) με τους Ιντιάνα Πέισερς θα κάνει ντεμπούτο στην τρέχουσα preseason του «μαγικού» κόσμου. Ακόμα, ο Μόντα Έλις περιθωριοποιήθηκε από τον σημερινό και τον μεθαυριανό αγώνα με διάστρεμμα στο αριστερό γόνατο, που υπέστη στη χθεσινή προπόνηση, αλλά δεν προκαλεί ανησυχία στις  τάξεις των Τεξανών.

Οι Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο) θα κάνουν ντεμπούτο στη φετινή preseason στο σημερινό ματς (11/10, 05:00) των Ντένβερ Νάγκετς στο «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς «κουβαλώντας» χρονικό περιορισμό 15 λεπτών, αλλά ο Κένεθ Φαρίντ ίσως πάρει ρεπό, ενώ οι Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Τζέι Τζέι Χίκσον (γόνατο) θα μείνουν έξω, όπως ο Άλεξ Λεν (δάκτυλο χεριού) των «ήλιων». Αντίθετα, ο Άντονι Τόλιβερ (δάκτυλο χεριού) θα επιστρέψει στη δράση και μάλλον θα καταλάβει θέση στο αρχικό σχήμα δίπλα στους Γκόραν Ντράγκιτς, Έρικ Μπλέντσο, Πι Τζέι Τάκερ και Μάιλς Πλαμλί στο πλαίσιο των «πειραματισμών» του Τζεφ Χόρνασεκ.

Σε άλλο σημερινό φιλικό (11/10, 03:00), οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς υποδέχονται τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Target Center» και ο Μο Ουίλιαμς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην τρέχουσα preseason, όπως ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νικ Πέκοβιτς, ο οποίος αποκάλυψε πως το καλοκαίρι χρειάστηκε μερικές μικροεπεμβάσεις στον δεξιό αστράγαλο. Πιθανότατα θα παίξει και ο Άντονι Μπένετ (ισχίο).

Αντίθετα, ο Σαμπάζ Μουχάμαντ αποκλείστηκε λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, ενώ ο Κέβιν Μάρτιν (βουβωνική χώρα) θα μείνει έξω, όπως οι Τζόελ Εμπίντ (πόδι), Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (ώμος), Χόλις Τόμπσον (μάτι), Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) και Τζέραμι Γκραντ (αστράγαλος) των «Σίξερς». Τέλος, οι εκπρόσωποι της Φιλαδέλφειας περιθωριοποίησαν και τον Νέρλενς Νόελ λόγω μικροτραυματισμού στο δεξιό ισχίο.



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved