Μπόστον Σέλτικς: Περιμένουν Ρέι Άλεν τον Ιανουάριο

Μπόστον Σέλτικς: Περιμένουν Ρέι Άλεν τον Ιανουάριο

Δεν έκανε λόγο για επανάκτηση του Ρέι Άλεν, αλλά ο GM των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, σχολίασε το μέλλον του 39χρονου γκαρντ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του εκτίμησε πως ο Άλεν θα υπογράψει με ομάδα του NBA τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο φιλοδοξώντας να διαπιστώσει πρώτα ποια είναι η πιθανότερη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε πως οι Κλίβελαντ Καβαλίερς και οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς φαίνεται πως περιμένουν απόφαση του Άλεν για πιθανή επέκταση της καριέρας του, ενώ οι «κέλτες», που δεν πρόκειται να διεκδικήσουν τίτλο φέτος, αντιμετωπίζουν σήμερα (11/10, 02:30) τους Τορόντο Ράπτορς στο «Air Canada Centre» και αύριο (12/10, 02:30) τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Mohegan Sun Arena» του Κονέκτικατ συνεχίζοντας τα φιλικά προετοιμασίας.

Ο Μπραντ Στίβενς δεν υπολογίζει τους τραυματισμένους Ραζόν Ρόντο (χέρι), Τζεφ Γκριν (γάμπα), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Τζέιμς Γιανγκ (οπίσθιος μηριαίος), αλλά ο πρώτος προπονήθηκε ατομικά σήμερα. Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο σέντερ, ο προπονητής των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης εκτίμησε πως αύριο θα ξεκαθαριστεί το τοπίο γύρω από τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Από τους «πτερόσαυρους» λείπουν ο Λούκας Νογκέιρα (βουβωνική χώρα) και ο Γκρεγκ Στιέμσμα, ο οποίος δεν ξεπέρασε διάσειση, αλλά ο Τέρενς Ρος (γόνατο) θα παίξει στο σημερινό ματς. Διαθέσιμος είναι και ο Μπρούνο Καμπόκλο, ο οποίος με πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο συμπατριώτης του, Νογκέιρα, δεν μπορεί να τον βοηθήσει ουσιαστικά στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, οπότε υποχρεώθηκε να στραφεί στον Γκρέιβις Βάσκεθ

Στα των Νικς, ο Τζέισον Σμιθ επανεντάχθηκε στην προετοιμασία του Ντέρεκ Φίσερ έπειτα από τη γέννηση του παιδιού του, οπότε ο νέος προπονητής του συλλόγου του «Μεγάλου Μήλου» έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, αλλά φάνηκε εξαιρετικά δυσαρεστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο παρθενικό φετινό φιλικό, όπου γνώρισαν «βαριά» ήττα από τους «C’s». Ανέφερε επίσης ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα τους Ιμόν Σουμπέρτ, Τζέι Αρ Σμιθ και Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ σε επιλεγμένα κομμάτια μερικών αγώνων, ενώ πρόσθεσε πως ο Αντρέα Μπαρνιάνι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στα μαρκαρίσματα των αντιπάλων και πως ο Σουμπέρτ (οπίσθιος μηριαίος) είναι πράγματι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι.

Από την πλευρά του, ο Τζέι Αρ Σμιθ εκτίμησε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες, ώστε να νιώσουν άνετοι με την τριγωνική επίθεση, που θα εφαρμόσει ο Φίσερ κατόπιν επιθυμίας του προέδρου, Φιλ Τζάκσον. Τέλος αναφέρουμε πως οι Καρμέλο Άντονι και Αμάρε Στουντεμάιρ πήραν ρεπό στη χθεσινή προπόνηση, στην οποία έδωσε το παρών ο Χοσέ Καλντερόν, παρά ενοχλήσεις στους αστραγάλους, που δεν προκαλούν ανησυχία στις τάξεις των Νικς.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved