Ντιτρόιτ Πίστονς: Τρομερή βελτίωση του Αντρέ Ντράμοντ

Ντιτρόιτ Πίστονς: Τρομερή βελτίωση του Αντρέ Ντράμοντ

Ενθουσιασμένος δήλωσε ο πρόεδρος και κόουτς των Ντιτρόιτ Πίστονς, Σταν Βαν Γκάντι, σχολιάζοντας τον Αντρέ Ντράμοντ.

«Δείχνει υπομονή, μέχρι να κάνει τη σωστή κίνηση. Είναι καταπληκτικός στη ρακέτα. Η βελτίωσή του είναι τρομερή και συνεχίζεται καθημερινά» υποστήριξε, ενώ ο 21χρονος σέντερ ανέφερε ότι έχει πράγματι επικεντρωθεί στις κινήσεις κοντά στη ρακέτα και στην εκτέλεση βολών κατά τη διάρκεια της τρέχουσας preseason. Ο Ντράμοντ θα είναι και στη βασική πεντάδα του αποψινού φιλικού αγώνα (08/10, 02:30) με τους Σικάγο Μπουλς στο «Palace» δίπλα στον Τζος Σμιθ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η μονιμοποίησή του στο αρχικό σχήμα δεν είναι τόσο σημαντική προοπτική για τον ίδιο, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει και ως αναπληρωματικός, ρόλο που θα αναλάβει ο Γκρεγκ Μονρό, τουλάχιστον για το σημερινό ματς.

Στη βασική πεντάδα του πρώτου αγώνα της τρέχουσας preseason για τα «πιστόνια» θα βρεθούν επίσης οι Τζόντι Μικς και Καρόν Μπάτλερ, ενώ ο Μπράντον Τζένινγκς θα είναι βασικός πλέι-μέικερ, αν και χθες κρίθηκε αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Άρα, ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ θα είναι μέρος της δεύτερης πεντάδας μαζί με τον Ντι Τζέι Όγκουστιν, αλλά ο Ουίλ Μπάινουμ (οπίσθιος μηριαίος) δεν θα παίξει, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η προφύλαξή λόγω της απουσίας του από τις τελευταίες προπονήσεις. Δεδομένα στα πιτς είναι ο Άαρον Γκρέι (καρδιά), ενώ ο Σπένσερ Ντινγουίντι (γόνατο) σημείωσε μεν σημαντική πρόοδο συμμετέχοντας σε «3-on-3» της χθεσινής προπόνησης, αλλά δεν έχει αποσπάσει ακόμα έγκριση για πλήρη συμμετοχή.

Από την άλλη, ο Τομ Θίμποντο αποφάσισε να παραχωρήσει ρεπό στον Γιοακίμ Νοά, αλλά θα χρησιμοποιήσει τον Ντέρικ Ρόουζ σε δεύτερο παιχνίδι εντός 24 ωρών. Επίσης, αποθέωσε τον Νίκολα Μίροτιτς έπειτα από τη θετικότατη εμφάνιση του 23χρονου πάουερ φόργουορντ στο χθεσινό φιλικό με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, καθώς διέκρινε ταχύτατη και αποτελεσματική σκέψη, αλλά πρόσθεσε πως ο rookie πρέπει να δυναμώσει. Τέλος, ο πρώην παίκτης της ισπανικής Ρεάλ παραδέχθηκε ότι διανύει ακόμα περίοδο προσαρμογής τονίζοντας πως η σχετική βοήθεια του προπονητικού επιτελείου των «ταύρων» είναι πολύτιμη.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved