Σικάγο Μπουλς: Στο 100% Νοά και Ρόουζ

Σικάγο Μπουλς: Στο 100% Νοά και Ρόουζ

Ευχάριστο κλίμα επικράτησε στη σημερινή Media Day των Σικάγο Μπουλς, ενώ ο Τομ Θίμποντο φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος.

Από την πλευρά του, ο Γιοακίμ Νοά επιβεβαίωσε πως είναι έτοιμος να πάρει μέρος στην προετοιμασία χωρίς περιορισμούς όντας στο 100% έπειτα από αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο. Χωρίς περιορισμούς στα επερχόμενα επίσημα ματς θα αγωνιστεί ο Ντέρικ Ρόουζ, όπως δήλωσε με τη σειρά του, ο κόουτς των «ταύρων», ενώ την άποψή του ενίσχυσε ο GM, Γκαρ Φόρμαν, αν και πρόσφατα διέρρευσε πως θα οριστεί πλαφόν στα τριάντα λεπτά ανά παιχνίδι για τον πρώην πλέι-μέικερ του Μέμφις. Ο Θίμποντο άφησε επίσης να εννοηθεί ότι ο Νίκολα Μίροτιτς θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής, στην οποία θα είναι συμπληρωματικό μέλος του rotation, όπως ο Νταγκ Μακ Ντέρμοτ, ενώ ο Ταζ Γκίμπσον αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της περασμένης offseason δέχθηκε πιέσεις από τον 56χρονο προπονητή, ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο πρόεδρος και τεχνικός των Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς, ανέφερε στη Media Day της ομάδας του ότι ξεκινά μία νέα εποχή μετά την αγορά των μετοχών από τον Στιβ Μπάλμερ και την αποχώρηση του προηγούμενου ιδιοκτήτη, Ντόναλντ Στέρλινγκ, ενώ επισημοποιήθηκε η προσθήκη των Σαμ Κάσελ, Λόρενς Φρανκ και Μάικ Ουότσον στο τεχνικό επιτελείο του. Από την πλευρά του, ο Ντε Αντρέ Τζόρνταν ισχυρίστηκε πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προσπάθησε να βελτιωθεί στην άμυνα και στις… βολές, ενώ ο Ματ Μπαρνς εμφανίστηκε ελαφρύτερος και ισχυρίστηκε πως για πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του μείωσε τόσο πολύ το βάρος του. Είπε επίσης ότι ο νεοαποκτηθέντας Σπένσερ Χάους ήταν ο σημαντικότερος φετινός free agent μετά τον Λεμπρόν Τζέιμς…

Στα των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ο Μόντι Ουίλιαμς επιβεβαίωσε πως θα χρησιμοποιήσει εκτενώς στη θέση «3» τον Ταϊρίκ Έβανς, ο οποίος έθεσε ως στόχο την παρουσία του στο πρώτο επίσημο ματς της νέας regular season σχολιάζοντας πρόσφατο τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο. Ως σμολ φόργουορντ θα παίξει και ο Ράιαν Άντερσον, όπως συμπλήρωσε ο τεχνικός των «πελεκάνων», που μαζί με τον Θίμποντο ήταν στο προπονητικό τιμ του Μάικ Σιζέφσκι για το Παγκόσμιο. Από την πλευρά του, ο γιος του Ντοκ Ρίβερς, Όστιν, υποστήριξε πως πήρε πέντε κιλά και πως βελτιώθηκε στα σουτ μέσης απόστασης κατά τη διάρκεια της περασμένης offseason.

H προετοιμασία των εκπρόσωπων της Νέας Ορλεάνης θα ξεκινήσει αύριο και το παρών θα δώσει ο Ντι Τζέι Στέφενς, πρώην γκαρντ/φόργουορντ του Μέμφις και του Ηλυσιακού, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο χωρίς εγγυήσεις, σύμφωνα με το RealGM, που διέψευσε προγενέστερη συμφωνία του 23χρονου Αμερικανού με τους Γιούτα Τζαζ. Έτοιμος για προπονήσεις είναι επίσης ο Τζρου Χολιντέι, αν και δήλωσε πως για την ώρα βρίσκεται στο 70% έπειτα από τραυματισμό στο πόδι, που ολοκλήρωσε πρόωρα την πορεία του στην περσινή regular season του NBA.

Στο μεταξύ γνωστοποιήθηκε πως οι Φίνιξ Σανς συμφώνησαν με τους Μαρκίεφ και Μάρκους Μόρις στα 52 εκατομμύρια δολάρια, πριν τους ζητήσουν να μοιραστούν τα χρήματα, όπως εκείνοι έκριναν σωστό, ενώ ο Μπρένταν Χέιγουντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς ισχυρίστηκε ότι νιώθει πως έχει πιθανότητες να επαναφέρει την καριέρα του σε σωστή τροχιά, παρά τη διαφαινόμενη αποδέσμευσή του από τους «Καβς» και τον περσινό παραγκωνισμό του λόγω τραυματισμού στο πόδι. Τέλος, ο Κάιλ Λόουρι των Τορόντο Ράπτορς θεώρησε αυτονόητο την παρουσία του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει της «πρώτης» των «πτερόσαυρων».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved