Σακραμέντο Κινγκς: Περίεργο… αναμνηστικό για Γκέι

Σακραμέντο Κινγκς: Περίεργο… αναμνηστικό για Γκέι

Επιστόμιο θα φορέσει ο Ρούντι Γκέι στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας των Σακραμέντο Κινγκς, όπως αποκάλυψε ο Μάικ Μαλόουν.

Προέρχεται από τραυματισμό στο σαγόνι κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τις ΗΠΑ. Δίπλα του ήταν ο Ντε Μάρκους Κάζινς, ο οποίος είναι σίγουρος για τη θέση του βασικού σέντερ, όπως ξεκαθάρισε από χθες ο τεχνικός των «βασιλιάδων», που πρόσθεσε ότι ο Γκέι έχει εξασφαλίσει τον ρόλο του βασικού σμολ φόργουορντ αφήνοντας ανοικτές τις υπόλοιπες θέσεις του αρχικού σχήματος. Πάντως, ο GM, Πιτ Ντ’ Αλεσάντρο, ανέφερε ότι ο Κάζινς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση «4», αν ο Μαλόουν τον έχει στο παρκέ μαζί με τον νεοαποκτηθέντα Ράιαν Χόλινς, ενώ ο ίδιος ο 24χρονος σέντερ υποστήριξε ότι βελτιώθηκε αμυντικά κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου.

Στον εκκεντρικό σέντερ των «βασιλιάδων» αναφέρθηκε και ο υποσχόμενος rookie, Νικ Στάουσκας, υποστηρίζοντας πως χαίρεται το μπάσκετ δίπλα στον Κάζινς, ο οποίος νιώθει αντίστοιχο συναίσθημα για την παρουσία του 20άχρονο Καναδού γκαρντ, που διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα με τον Μπεν Μακ Λέμορ. Εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του πως θα βρεθεί στη βασική πεντάδα, αν μπορέσει να κρατήσει ψηλά τα ποσοστά ευστοχίας του στα τρίποντα και φανερώσει ικανότητα στον χειρισμό της μπάλας, ενώ ο κόουτς των Κινγκς στάθηκε στον Μακ Λέμορ ζητώντας συνολική βελτίωσή του, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα.

Από την πλευρά του, ο Όμρι Κάσπι θα προσπαθήσει να αποσπάσει ουσιαστικό ρόλο στο rotation των εκπρόσωπων της Καλιφόρνια, αλλά αποκάλυψε πως πρόσθεσε μυϊκή μάζα με γυμναστική κατά τη διάρκεια της περασμένης offseason. Μέσα σε όλα, ο Μαλόουν ισχυρίστηκε πως ο Καρλ Λάντρι δεν είναι ακόμα στο 100% ύστερα από τραυματισμό στο δεξί γόνατο, αν και ο 31χρονος φόργουορντ πήρε μέρος χωρίς περιορισμούς στην παρθενική επίσημη προπόνηση του συλλόγου Σακραμέντο.

Σε αντίθεση με τους Κινγκς, οι Φιλαδέλφεια 76ερς δεν εκπροσωπήθηκαν στην Ισπανία, αν εξαιρεθεί ο Κροάτης Ντάριο Σάριτς, ο οποίος τους ανήκει σε επίπεδο NBA. Πάντως, ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς είναι στο δρόμο για μελλοντική παρουσία στο ρόστερ των Ηνωμένων Πολιτειών. Για την ώρα, όμως, παραδέχθηκε πως δεν είναι βέβαιο ότι προλαβαίνει την έναρξη της νέας regular season του «μαγικού» κόσμου έπειτα από τον γνωστό τραυματισμό στον ώμο σε αντίθεση με τον Νέρλενς Νόελ, ο οποίος είναι έτοιμος για επαγγελματικό ντεμπούτο έπειτα από μονοετή αποχή λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Τέλος, ο φετινός rookie, Τζόελ Εμπίντ, έχει σημειώσει θεαματική πρόοδο στην αποθεραπεία με αφορμή πρόβλημα στο πόδι, όπως ισχυρίστηκε ο Μπρετ Μπράουν, αλλά λογικά θα «προστατευτεί» για ολόκληρο το 2014-15.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved