Σάρλοτ Χόρνετς: Σύλληψη του Τζεφ Τέιλορ

Σάρλοτ Χόρνετς: Σύλληψη του Τζεφ Τέιλορ

Με κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Μίσιγκαν ο Τζεφ Τέιλορ των Σάρλοτ Χόρνετς!

Με αφορμή τις τελευταίες σχετικές εξελίξεις στο NFL, το NBA σκοπεύει να θεσπίσει αυστηρότερες τιμωρίες για αντίστοιχα περιστατικά γύρω από παίκτες της βορειοαμερικανικής λίγκας και ο Σουηδός διεθνής προσφέρει πλέον… ευκαιρία για πιστοποίηση της συγκεκριμένης πρόθεσης. Άλλωστε, ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος έχασε το μεγαλύτερο μέρος του 2013-14 εξαιτίας τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα, κατηγορήθηκε και για καταστροφή ξένης περιουσίας, μεταξύ άλλων, ενώ ορίστηκε εγγύηση 5,000 δολαρίων για προσωρινή αποφυλάκισή του. Πριν γνωστοποιηθεί η σύλληψή του, ο GM των «σφηκών», Ριτς Τσο, επιβεβαίωσε πως όλα τα μέλη του ρόστερ της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν, είναι στο 100% ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας εξαιρώντας μονάχα τον Νοά Βονλέ.

Μάλιστα ανέφερε ότι ο 19χρονος φόργουορντ, 9η επιλογή του φετινού ντραφτ, ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις ακολουθώντας παράλληλα πρόγραμμα αποθεραπείας με αφορμή πρόσφατη εγχείρησή του, ενώ αποκάλυψε πως είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με τον Κέμπα Ουόλκερ θυμίζοντας πως απαιτείται συμφωνία μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, ώστε να αποφευχθεί ιδιότητα restricted free agent για τον 24χρονο πλέι-μέικερ το επόμενο καλοκαίρι. Επίσης ο Τσο υποστήριξε πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για καλύτερη πορεία σε σχέση με την περσινή, χωρίς να γνωρίζει για την περιπέτεια του Τέιλορ, ενώ μέσα σε όλα διέρρευσε πως ο Τζέισον Μάξιελ θα υπογράψει αύριο (26/09) συμβόλαιο χωρίς εγγυήσεις, ώστε να διεκδικήσει αναπληρωματικό ρόλο στη frontline.

Από την πλευρά τους, οι Ντιτρόιτ Πίστονς, στους οποίους έπαιξε ο 31χρονος Μάξιελ από το 2005 μέχρι το 2013, επισημοποίησαν την απόκτηση των Μπράιαν Κουκ, Χασίμ Θαμπίτ, Λορένζο Μπράουν και Τζος Μπόστιτς, οι οποίοι υπέγραψαν μη-εγγυημένο συμβόλαιο. Θυμίζουμε πως τα «πιστόνια» διατηρούν δεκαέξι εγγυημένα συμβόλαια, ενώ το NBA επιτρέπει δεκαπέντε στην έναρξη της regular season, οπότε οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες δύσκολα θα εξασφαλίσουν θέση στο τελικό ρόστερ του Σταν Βαν Γκάντι. Εικοσάδα παικτών φάνηκαν πως συμπλήρωσαν και οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με τον Βραζιλιάνο διεθνή, Μαρκίνιος, αλλά ο πρώην παίκτης των Χόρνετς διέψευσε τις φημολογίες τονίζοντας πως σκοπεύει να ενισχύσει τη Φλαμένγκο στο διηπειρωτικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Άλλωστε, το NBA επιτρέπει παρουσία είκοσι παικτών στα ρόστερ της preseason, όριο που θα φτάσουν και οι Μαϊάμι Χιτ αποκτώντας με τον 29χρονο Κρις Τζόνσον, άλλοτε σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλφς και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Σημειώνουμε πως οι εκπρόσωποι της Φλόριντα διατηρούν ένδεκα εγγυημένα συμβόλαια, άρα υπάρχει περιθώριο κινήσεων με τους παίκτες, που έχουν υπογράψει συμβόλαιο χωρίς εγγυήσεις, όπως ο παραπάνω Αμερικανός σέντερ. Τέλος, οι Μέμφις Γκρίζλις του Κώστα Κουφού και του Νικ Καλάθη επισημοποίησαν την προσθήκη των Μάικλ Μπίσλι, Πάτρικ Κρίστοφερ, Κέιλιν Λούκας, Λουκ Χάνκοκ, Ερλ Κλαρκ και Χασάν Ουάιτσαϊντ στο δυναμικό τους, χωρίς να επιβεβαιώσουν πως όλοι υπέγραψαν συμβόλαιο χωρίς εγγυήσεις.



Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved