Μιλγουόκι Μπακς: Πήραν Ντάντλεϊ από Κλίπερς

Μιλγουόκι Μπακς: Πήραν Ντάντλεϊ από Κλίπερς

Τον Τζάρεντ Ντάντλεϊ και επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου του 2017 πήραν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Στο πλαίσιο της ανταλλαγής παραχώρησαν τους Κάρλος Ντελφίνο και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μαζί με επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου του 2015 στους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων», που λογικά θα αποδεσμεύσουν τον 26χρονο Σέρβο φόργουορντ/σέντερ μέσω του καταλόγου των waivers, ενώ φαίνεται πως ενδιαφέρονται για τον 27χρονο γκαρντ, Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς, όπως επίσης για τον πρώην φόργουορντ/σέντερ των «ελαφιών», Έκπε Γιούντο, καθώς αμφότεροι παραμένουν unrestricted free agents. Για τον Γιούντο δείχνουν ενδιαφέρον και οι Μαϊάμι Χιτ, που έχουν «ακουστεί» επίσης για τις περιπτώσεις των ελεύθερων, Αντράι Μπλάτσε, Εμέκα Οκαφόρ και Τζέισον Μάξιελ, ενώ οι Χιούστον Ρόκετς είναι κοντά στην απόκτηση του Ραμόν Σέσιονς με υπογεγραμμένο συμβόλαιο μέσω ανταλλαγής με τους Μπακς. Πέρα από τα σενάρια, ο Ντάμιεν Ινγκλίς επιβεβαίωσε σχετικές ενδείξεις υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, το τρίτο έτος του οποίου δεν είναι εγγυημένο, ενώ ο Αντετοκούνμπο συνεχίζει την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας με την Ελλάδα έχοντας συγκεντρώσει το φυσιολογικό ενδιαφέρον των εκπρόσωπων του Ουισκόνσιν.

Ακόμα, ο Τζον Χένσον πρόσθεσε κιλά στο σώμα του ακολουθώντας σχετική εντολή και πρόγραμμα του φυσιοθεραπευτή των Μπακς, Κρις Μακ Κένζι, ο οποίος πρόσθεσε ότι εξαιρετική δουλειά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας offseason έκανε επίσης ο Κρις Μίντλετον. Όσον αφορά τον 23χρονο Χένσον, η Racine Journal Time εκτίμησε πως η προσθήκη μυϊκής δύναμης ήταν απαραίτητη και πως είναι πλέον φαβορί για το ρόλο του βασικού σέντερ στο αρχικό σχήμα του Τζέισον Κιντ, αν και ο Λάρι Σάντερς αναμένεται να είναι στο 100% από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει του 2014-15. Μέσα σε όλα, ο πρώην κόουτς των «ελαφιών», Λάρι Ντρου, παραδέχθηκε εκ νέου πως αιφνιδιάστηκε από την πρόσφατη απόλυσή του επαναλαμβάνοντας ότι δεν έχει παράπονο από τη συμπεριφορά των Μπακς απέναντί του. Τέλος, ο 25χρονος Τόνι Μίτσελ, υπέγραψε συμβόλαιο με την ιταλική Τρέντο, αν και προοριζόταν για την προετοιμασία της ομάδας του Μιλγουόκι, όπου πέρσι πραγματοποίησε το επαγγελματικό ντεμπούτο του, ενώ ο 34χρονος Τζόελ Πριζβίλα, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση έπειτα από πολυετή πορεία στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και ολοκλήρωση της καριέρας του στους Μπακς το 2013.



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved