Ιντιάνα Πέισερς: Μικρή αποζημίωση για Τζορτζ

Ιντιάνα Πέισερς: Μικρή αποζημίωση για Τζορτζ

Έκτακτη εξαίρεση δύο εκατομμύριων δολαρίων στο salary cap των Ιντιάνα Πέισερς ανακοίνωσε το NBA με αφορμή τον τραυματισμό του Πολ Τζορτζ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Ιντιανάπολις, Λάρι Μπερντ, αναγνώρισε πρόσφατα πως κατατέθηκε σχετικό αίτημα για 5.3 εκατομμύρια δολάρια, αλλά υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα εξασφάλισε επιπλέον χώρο δύο εκατομμυρίων στο salary cap, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του Φρανκ Βόγκελ. Επίσης, ο κόουτς των Πέισερς και ο Μπερντ εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για επιστροφή του πρώην γκαρντ/φόργουορντ του Φρέζνο Στέιτ στα παρκέ, αν και αμφότεροι ομολόγησαν πως δεν τον υπολογίζουν για το 2014-15. Ούτως ή άλλως, λόγω της έγκρισης της λίγκας για εξαίρεση στο salary cap, ο 24χρονος Αμερικανός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη regular season, ενώ εκτιμάται πως θα χρειαστεί τουλάχιστον δώδεκα μήνες αποθεραπείας, που ξεκίνησε ήδη στην Ιντιανάπολις.

Ακόμα, ο Βόγκελ φανέρωσε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Σόλομον Χιλ, ο οποίος θα αναλάβει σημαντικότερο αγωνιστικό ρόλο εν τη απουσία του Τζορτζ, ενώ πρόσθεσε πως υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα περιμένει μεγάλη χρονιά από τον Τζορτζ Χιλ. Μέσα σε όλα γνωστοποιήθηκε πως ο Ντόναλντ Σλόαν εξασφάλισε 948,000 δολάρια για το 2014-15, καθώς ενεργοποιήθηκε όρος του συμβολαίου περί μονομερής ανανέωσης από την πλευρά του συλλόγου. Τέλος, ο Μπερντ παραδέχθηκε πως ο Σον Μάριον θέλει να ενταχθεί στο δυναμικό ομάδας που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προτιμήσει πρόταση των Κλίβελαντ Καβαλίερς.



Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved