Μαϊάμι Χιτ: Πήραν Ρέτζι Ουίλιαμς

Μαϊάμι Χιτ: Πήραν Ρέτζι Ουίλιαμς

Διέρρευσε συμφωνία των Μαϊάμι Χιτ με τον 27χρονο φόργουορντ, Ρέτζι Ουίλιαμς, για μονοετές συμβόλαιο ακαθόριστων αποδοχών.

Πέρα από τον πρώην παίκτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Σάρλοτ Μπόμπκατς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που τους τελευταίους μήνες έπαιξε στις Φιλιππίνες, οι εκπρόσωποι της Φλόριντα ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τάιλερ Τζόνσον και συμφώνησαν με τον Σον Τζόουνς, επίσης undrafted rookie. O 22χρονος Αμερικανός προέρχεται από κολεγιακή πορεία στο πρωτάθλημα του NCAA με το Μιντλ Τενεσί Στέιτ, ενώ στο φετινό Summer League φόρεσε τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς. Φαίνεται, μάλιστα, πως απασχόλησε ευρωπαϊκές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες ήταν η ιταλική Πέζαρο, που έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Όπως ο 22χρονος Αμερικανός γκαρντ, Τζόνσον, ο Τζόουνς υπέγραψε συμβόλαιο, το οποίο δεν περιέχει ιδιαίτερες εγγυήσεις, αλλά προβλέπει παρουσία στην προετοιμασία του Έρικ Σποέλστρα ενόψει της regular season του 2014-15. Άρα, ως αουτσάιντερ, αμφότεροι οι undrafted rookies θα διεκδικήσουν θέση στο ρόστερ της ομάδας του Μαϊάμι για την επόμενη σεζόν του «μαγικού» κόσμου, ενώ ο Ουίλιαμς λογικά θα αναλάβει αναπληρωματικό ρόλο στο rotation του Σποέλστρα.



Άγριο ξύλο στη Σερβία: Επιτέθηκαν στο ρινγκ στον Γιάννη Τσουκαλά μετά τη νίκη του (video)
Άγριο ξύλο στη Σερβία: Επιτέθηκαν στο ρινγκ στον Γιάννη Τσουκαλά μετά τη νίκη του (video)
Το «αντίο» της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Ηλία Παντελιάδη
Το «αντίο» της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Ηλία Παντελιάδη
Ανακοίνωσε τον Πουλιανίτη η Καρδίτσα
Ανακοίνωσε τον Πουλιανίτη η Καρδίτσα
«Κοιτάζει» τον Τόμας Σάντος η Κηφισιά
«Κοιτάζει» τον Τόμας Σάντος η Κηφισιά
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved