Φιλαδέλφεια 76ερς: Υπολογίζουν την αξία του Γιανγκ

Φιλαδέλφεια 76ερς: Υπολογίζουν την αξία του Γιανγκ

Τις τελευταίες ημέρες επανήλθε στο προσκήνιο η περίπτωση παραχώρησης του Θάντεους Γιανγκ από τους Φιλαδέλφεια 76ερς μέσω ανταλλαγής.

Μόλις χθες (28/07), το ESPN εκτίμησε ότι οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς υπολογίζουν τον 26χρονο φόργουορντ ως διάδοχο του Κέβιν Λοβ στη θέση «4» και πως θα επιδιώξουν την απόκτησή του μέσω της επερχόμενης ανταλλαγής του 25χρονου φόργουορντ/σέντερ ή μέσω ξεχωριστής συμφωνίας με τους «Σίξερς». Εκτιμάται, πάντως, ότι ο πρόεδρος και κόουτς των «λύκων», Φλιπ Σόντερς, θα ζητήσει υπόσχεση από τον Γιανγκ όσον αφορά τη μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του για το 2015-16, ώστε να αποφύγει νέες περιπέτειες αντίστοιχες των τωρινών. Μέσα σε όλα ο νεοαποκτηθέντας Μο Ουίλιαμς ξεκαθάρισε μέσω Twitter πως δεν… πούλησε τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Τίμπεργουλφς, καθώς ισχυρίστηκε πως θα έμενε στην περσινή ομάδα του, αν οι εκπρόσωποι του Όρεγκον έδειχναν σχετική διάθεση.

Στο μεταξύ διέρρευσε ότι ο πρώην φόργουορντ του Σεντ Τζόζεφς, Ρόναλντ Ρόμπερτς Τζούνιορ, θα εξαργυρώσει θετικές εμφανίσεις στο Summer League υπογράφοντας μη-εγγυημένο συμβόλαιο με τον σύλλογο της Φιλαδέλφειας, ώστε να πάρει μέρος στην προετοιμασία του Μπρετ Μπράουν ενόψει του 2014-15. Τέλος, ο Σόντερς, μαζί με τους Κόρεϊ Μπρούερ και Ρόνι Τουριάφ των Τίμπεργουλφς, θα συμμετάσχει σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις στις αρχές Αυγούστου, διάστημα στο οποίο θα αφήσει… πάλι στην άκρη τις διαπραγματεύσεις με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και Σικάγο Μπουλς, κυρίως, για ανταλλαγή του Λοβ.



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved