Λος Άντζελες Λέικερς: Αναλαμβάνει ο Μπάιρον Σκοτ

Λος Άντζελες Λέικερς: Αναλαμβάνει ο Μπάιρον Σκοτ

Πλην συγκλονιστικού απροόπτου, από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί η πρόσληψη του Μπάιρον Σκοτ από τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Σχεδόν ογδόντα ημέρες έχουν περάσει μετά την παραίτηση του Μάικ Ντ’ Αντόνι, αλλά αύριο (16/07) οι «λιμνάνθρωποι» θα μιλήσουν για τρίτη φορά με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος εξ αρχής θεωρήθηκε φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου του Λος Άντζελες. Συγκεκριμένα αναμένεται να συναντηθεί με τον GM, Μιτς Κούπτσακ, και τον συνιδιοκτήτη, Τζιμ Μπας, έχοντας την απόλυτη στήριξη του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του ξεκαθάρισε ότι θέλει τον Σκοτ στη θέση του κόουτς των Λέικερς. Από τους υπόλοιπους τεχνικούς, με τους οποίους μίλησαν οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων», μονάχα οι Μάικ Ντανλίβι και Τζορτζ Καρλ έχουν μείνει χωρίς προπονητικό ρόλο στο NBA, αλλά αμφότεροι χρειάζονται σημαντική ανατροπή των τωρινών δεδομένων, ώστε να διαδεχτούν τον Ντ’ Αντόνι στον πάγκο των Λέικερς. Σύμφωνα με το ESPN, η σχετική απόφαση θα παρθεί μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, αν και ο Κούπτσακ δήλωσε αστειευόμενος πως ίσως δοθεί παράταση μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Από εκεί και πέρα, ο Μπράιαντ είπε σε άλλη πρόσφατη συνέντευξή του πως οι «λιμνάνθρωποι» θα χρησιμοποιήσουν την περσινή πορεία των Σαν Αντόνιο Σπερς μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος ως κίνητρο μέσα στο 2014-15, αν και δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του Καρμέλο Άντονι, ενώ ο Πάου Γκασόλ ξεπέρασε την ασφυκτική πίεση του Κούπτσακ και απέρριψε διετές συμβόλαιο 10 εκατομμυρίων δολαρίων προτιμώντας προσφορά των Σικάγο Μπουλς. Αντίθετα, ο Νικ Γιανγκ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο 21.5 εκατομμυρίων δολαρίων και ο Τζόρνταν Χιλ διετές 18 εκατομμυρίων, ενώ οι Λέικερς είναι πλέον κοντά σε συμφωνία με τους Ράιαν Κέλι και Ζαβιέ Ανρί, οι οποίοι έγιναν επίσης free agents την 1η Ιουλίου, όπως ο Ουές Τζόνσον, που μάλλον θα αλλάξει ομάδα μέχρι την έναρξη της επόμενης regular season του «μαγικού» κόσμου. Μέσα σε όλα επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Τζέρεμι Λιν μαζί με δύο επιλογές ντραφτ από τους Χιούστον Ρόκετς μέσω ανταλλαγής, ενώ οι Τεξανοί εξασφάλισαν τα δικαιώματα χρήσης του Σέρχι Λίστουκ στο NBA.

Ακόμα, ο Τζούλιους Ραντλ υπέγραψε το παρθενικό επαγγελματικό συμβόλαιό του, πριν ενταχθεί στο ρόστερ των Λέικερς για το Summer League, ενώ επανέλαβε για πολλοστή φορά πως δεν αντιμετωπίζει αξιοσημείωτο τραυματισμό στο πόδι, παρά τα δημοσιεύματα Μέσων που εμμένουν για το αντίθετο. Τέλος, ο κομισάριος της βορειοαμερικανικής λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, δήλωσε πως όλες οι ομάδες με τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα στο παλμαρέ τους, θα προσθέσουν σχετική χρυσή σήμανση στις φανέλες τους από την έναρξη της νέας σεζόν, κατηγορία στην οποία προφανώς ανήκει ο ιστορικός σύλλογος της Καλιφόρνια.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved