Ντάλας Μάβερικς: «Άρπαξαν» Πάρσονς

Ντάλας Μάβερικς: «Άρπαξαν» Πάρσονς

Τον Τσάντλερ Πάρσονς απέκτησαν οι Ντάλας Μάβερικς, καθώς οι Χιούστον Ρόκετς δεν ισοφάρισαν την προσφορά τους.

Θυμίζουμε πως ο 25χρονος φόργουορντ ήταν restricted free agent, οπότε οι «ρουκέτες» μπορούσαν να τον κρατήσουν ισοφαρίζοντας οποιαδήποτε πρόταση αποδεχόταν. Εντούτοις, οι εκπρόσωποι του Χιούστον αποφάσισαν ότι ο Πάρσονς δεν αξίζει τριετές συμβόλαιο 45 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο πρόσφεραν οι «Μαβς» και περιέχει 14.7 εκατομμύρια για το 2014-15, 15.37 για το 2015-16 και δικαίωμα μονομερής ανανέωσης από τον παίκτη αντί 16.02 εκατομμυρίων το 2016-17. Αξίζει να σημειωθεί πως το επίμαχο συμφωνητικό υπογράφηκε την προηγούμενη Πέμπτη, οπότε οι Ρόκετς είχαν δικαίωμα ισοφάρισης μέχρι χθες (13/07), αλλά εν τέλει ο σύλλογος του Ντάλας ήταν εκείνος που κάλυψε την ήττα στην «κούρσα» για τον Καρμέλο Άντονι και τον Λεμπρόν Τζέιμς εξασφαλίζοντας τον Πάρσονς.

Οι Μάβερικς έδειξαν επίσης ενδιαφέρον για τους Τρέβορ Αρίζα και Λουόλ Ντενγκ, όπως και για τον Λανς Στέφενσον, ο οποίος παραμένει unrestricted free agent, ενώ προσωρινά «ακούστηκε» το ενδεχόμενο συμφωνίας με τους Ρόκετς για ανταλλαγή και απόκτηση του 25χρονου Αμερικανού με υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Λόγω των εξελίξεων με τον Πάρσονς, οι «Μαβς» φαίνονται έτοιμοι να αφήσουν τα «Bird Rights» του Σαν Μάριον, καθώς το συμβόλαιο του 36χρονου φόργουορντ δεν χωρά πλέον στο salary cap τους, ενώ σύμφωνα με το Yahoo! Sports ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον αποδέχθηκε πρόταση των Μάβερικς για μονοετές συμβόλαιο με τις χαμηλότερες αποδοχές, που επιτρέπει το καταστατικό της βορειοαμερικανικής λίγκας. Με αντίστοιχο συμβόλαιο φιλοδοξούν να συμφωνήσουν και με τον Μο Ουίλιαμς, ο οποίος δεν έχει αποκλείσει ακόμα την περίπτωση παραμονής στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Από την πλευρά του, ο Ρέιμοντ Φέλτον, ο οποίος προορίζεται για τον ρόλο του βασικού πλέι-μέικερ, δήλωσε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση, την καλύτερη των τελευταίων πέντε ετών, τονίζοντας πως θέλει να αποδείξει σε όλους τους επικριτές του ότι αξίζει θέση στο NBA. Τέλος, ο Μπέρναρντ Τζέιμς παίζει ως unrestricted free agent στο Summer League, στο οποίο φορά τη φανέλα των «Μαβς» και ο Ιβάν Τζόνσον, ενώ σύμφωνα με το RealGM οι εκπρόσωποι του Ντάλας δείχνουν ενδιαφέρον για τον Αρτέμ Κλιμένκο, ο οποίος δεν επιλέχθηκε στο φετινό ντραφτ και αναμένεται να συνεχίσει για τουλάχιστον μία ακόμα χρονιά στα ευρωπαϊκά παρκέ, αλλά μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα βρεθεί στις ΗΠΑ για ραντεβού με τους «Μαβς».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved