Ντάλας Μάβερικς: Αύριο το συμβόλαιο του Νοβίτσκι

Ντάλας Μάβερικς: Αύριο το συμβόλαιο του Νοβίτσκι

Αύριο αναμένεται να επισημοποιηθεί το νέο συμβόλαιο του 36χρονου Γερμανού Ντιρκ Νοβίτσκι με τους Ντάλας Μάβερικς.

Σήμερα (01/07) έγινε μεν unrestricted free agent, αλλά εξ αρχής θεωρήθηκε δεδομένη η επέκταση της συνεργασίας τους με τους «Μαβς», που έχουν σημειώσει πρόοδο και αναφορικά με την παραμονή των Ντέβιν Χάρις κι Βινς Κάρτερ, επίσης unrestricted free agents. Πέρα από τα μέλη του περσινού ρόστερ του Ρικ Καρλάιλ, οι Τεξανοί εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Καρμέλο Άντονι, ο οποίος από μέρα σε μέρα θα μιλήσει με τον Νοβίτσκι, που θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του και στις επαφές με τα ακριβά μέλη της φετινής τάξης unrestricted free agents. Αντίστοιχος στόχος των εκπρόσωπων του Ντάλας είναι και ο Πολ Πιρς, ο οποίος απασχολεί τους Λος Άντζελες Κλίπερς, όπως είναι γνωστό από χθες, ενώ σήμερα οι «Μαβς» εισήλθαν στην «κούρσα» για τον μέχρι χθες μέλος του ρόστερ των Μπρούκλιν Νετς μαζί με τους Σικάγο Μπουλς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Φίνιξ Σανς, Χιούστον Ρόκετς και Μέμφις Γκρίζλις!

Οι Μάβερικς και οι Κλίπερς ενδιαφέρονται και για τον Τάμπο Σεφολόσα, ο οποίος απασχολεί και τις «ρουκέτες», ενώ μέχρι στιγμής διαπιστώνεται απροθυμία από την πλευρά των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για κατάθεση προσφοράς περί ανανέωσης της συνεργασίας τους. Επίσης, η ομάδα του Μαρκ Κιούμπαν εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Τσάντλερ Πάρσονς, ο οποίος σήμερα έγινε restricted free agent των Ρόκετς, ενώ ανάμεσα στους γνωστούς στόχους είναι ο unrestricted free agent, Τρέβορ Αρίζα. Μέσα σε όλα, προέκυψε ενδιαφέρον των Μάβερικς για τους Ντι Τζέι Όγκουστιν και Αλ-Φαρούκ Αμινού, οι οποίοι είναι unrestricted free agents, ενώ επιβεβαιώνοντας σχετική τοποθέτηση του Ντοκ Ρίβερς οι Κλίπερς επικοινώνησαν ήδη με τον Ντάρεν Κόλισον, που σήμερα έγινε επίσης unrestricted free agent.

Από την πλευρά της, η ένωση παικτών πρότεινε σε όλους τους φετινούς free agents να ζητήσουν πληρωμή δεκαοκτώ μηνών για συμβόλαιο μέσα στο 2016-17, ώστε να εξασφαλίσουν χρήματα και για το 2017-18. Εν ολίγοις, το NBPA άφησε ορθάνοικτο το ενδεχόμενο lockout το καλοκαίρι του 2017, διάστημα στο οποίο θα έχουν το δικαίωμα διακοπής της συλλογικής σύμβασης εργασίας που υπογράφηκε στο προηγούμενο lockout του NBA.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved