Μπόστον Σέλτικς: Ψάχνουν τον… συναγωνιστή του Ρόντο

Μπόστον Σέλτικς: Ψάχνουν τον… συναγωνιστή του Ρόντο

Για μία ακόμα offseason, οι Μπόστον Σέλτικς έχουν δύο αντίθετες επιλογές για τη μεταγραφική πολιτική τους.

Δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Ραζόν Ρόντο, αλλά για την ώρα ελπίζουν πως θα μπορέσουν να αποκτήσουν τον Κέβιν Λοβ από τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς μέσω ανταλλαγής, ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ τους, αντί να δώσουν τον 28χρονο πλέι-μέικερ και να διανύσουν δεύτερη συνεχόμενη μεταβατική χρονιά. Πάντως, όλα… παίζονται, ακόμα και η περίπτωση παραχώρησης του Ρόντο μέσα στη regular season του 2014-15, ενώ στο μεταξύ οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης επιβεβαίωσαν σχετικές ενδείξεις με προκριματική προσφορά στον Έιβερι Μπράντλεϊ, ο οποίος αύριο (01/07) θα γίνει restricted free agent και σε πρόσφατη συνέντευξή του επανέλαβε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Σέλτικς. Από την πλευρά του, ο Ντάνι Έιντζ εκτίμησε πως ο Μάρκους Σμαρτ, επιλογή των «C’s» στο φετινό ντραφτ, μπορεί να εξελιχθεί σε εξαιρετικό πλέι-μέικερ, δήλωση που σίγουρα επηρεάζει το μέλλον των Ρόντο και Μπράντλεϊ. Μάλιστα, ο GM των Σέλτικς πρόσθεσε πως ο 20άχρονος Αμερικανός μπορεί να παίξει και στη θέση «2», ενδεχόμενο που δοκιμάσει κατά τη διάρκεια του επερχόμενου Summer League.

Καλά λόγια μοίρασε ο Έιντζ και για τον Τζέιμς Γιανγκ, άλλη επιλογή του φετινού ντραφτ, αλλά ο 18χρονος γκαρντ/φόργουορντ δύσκολα θα αποσπάσει σημαντικό ρόλο στο rotation του Μπραντ Στίβενς από τη rookie χρονιά του. Ακόμα, ο πρώην παίκτης του Περιστερίου, Τζέι Λαρανάγκα, ανέλαβε πράγματι τον ρόλο του πρώτου βοηθού του Στίβενς μετά την αποχώρηση του Ρον Άνταμς, ενώ από μέρα σε μέρα αναμένεται προαγωγή του Ντάρεν Έρμαν στο τεχνικό επιτελείο, ώστε να καλυφθεί κατά 100% το διαμορφωμένο κενό. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Κεντ Μπέιζμορ, ο οποίος αύριο θα γίνει unrestricted free agent, αποτελεί στόχο των «κελτών», ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του δείχνουν επίσης οι Ατλάντα Χοκς και οι Φίνιξ Σανς, μεταξύ άλλων. Οι Σέλτικς ενδιαφέρονται και για τον Γκόρντον Χέιγουορντ, όπως οι Σανς και οι Σάρλοτ Χόρνετς, αλλά οι Γιούτα Τζαζ φαίνεται πως θα ισοφαρίσουν οποιαδήποτε προσφορά προκύψει, καθώς αύριο ο 24χρονος φόργουορντ θα γίνει restricted free agent.

Στα των «σφηκών», ο Στιβ Κλίφορντ ξεκαθάρισε στους Τζος Μακ Ρόμπερτς και Κόντι Ζέλερ ότι ο ρόλος τους δεν θα περιοριστεί με αφορμή την επιλογή του Νόα Βονλέ στο πρόσφατο ντραφτ. Ακολούθησε σχετική επιβεβαίωση από τον GM, Ριτς Τσο, ο οποίος τόνισε πως θα προσπαθήσει να κρατήσει τον 27χρονο φόργουορντ στο δυναμικό, παρά τα διαμορφωμένα δεδομένα. Με τη σειρά του, ο Βονλέ δήλωσε ενθουσιασμένος από την προοπτική αγωνιστικής συνεργασίας με τον Αλ Τζέφερσον και πρόσθεσε ότι μπορεί να βοηθήσει και τον Κέμπα Ουόλκερ στην οργάνωση των επιθέσεων. Όσον αφορά τον εκκεντρικό Πι Τζέι Χέρστον, 26η επιλογή του φετινού ντραφτ, ο Κλίφορντ είπε πως έγινε σοβαρή μελέτη του χαρακτήρα του πριν από την ετήσια διαδικασία εισαγωγής παικτών στο NBA, ενώ οι Χόρνετς εξασφάλισαν τον Αλόνζο Γκι παραχωρώντας τον έτερο rookie, Ντουάιτ Πάουελ, στους Κλίβελαντ Καβαλίερς μαζί με τον Μπρένταν Χέιγουντ.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved