Μέμφις Γκρίζλις: Περιμένουν παραμονή του Καλάθη

Μέμφις Γκρίζλις: Περιμένουν παραμονή του Καλάθη

Αν και ο Νικ Καλάθης «πολιορκείται» από τον Παναθηναϊκό και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, οι Μέμφις Γκρίζλις περιμένουν παραμονή του.

Ο 25χρονος γκαρντ διατηρεί δικαίωμα μονομερής ανανέωσης του συμβολαίου του αντί 900,000 δολαρίων, τα οποία δεν είναι εγγυημένα και δεν μπορούν να συγκριθούν με τις ευρωπαϊκές προσφορές που φαίνεται πως έχει στα χέρια του, αλλά ο Ντέιβ Γέργκερ θεωρεί πως θα ενεργοποιήσει τον επίμαχο όρο και πως θα παραμείνει στις «αρκούδες», αν και ομολόγησε το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Σεμπάστιαν Τέλφερ. Από την πλευρά του, ο «εξάστερος» έχει στρέψει το βλέμμα του στην περίπτωση απόκτησης του Τζίμερ Φρεντέτ, ενώ οι Γκρίζλις συνέχισαν σήμερα (20/06) την προετοιμασία τους για το ντραφτ της 26ης Ιουνίου με το έκτο γκρουπ υποψήφιων rookies, το οποίο συνέθεσαν οι Τζόρνταν Άνταμς, Κάιλ Άντερσον, Ντεόντε Μπάρτον, Φουκουάν Έντουιν, Τζέιμς Μάικλ Μακ Αντού και Κένταλ Ουίλιαμς.

Στο μεταξύ, ο GM των εκπρόσωπων του Τενεσί, Κρις Ουάλας, επανάλαβε πως σκοπεύει να διατηρήσει τον Ζακ Ράντολφ στο ρόστερ, είτε ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του, είτε όχι. Αντίθετα, ο Αντράι Μπλάτσε αρνήθηκε και επίσημα να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του με τους Μπρούκλιν Νετς, αλλά σύμφωνα με τη Nets Daily ο Αντρέι Κιριλένκο σκοπεύει να επεκτείνει μονομερώς το συμβόλαιό του με τους Νεοϋορκέζους αντί 3.3 εκατομμυρίων δολαρίων. Σε αντίστοιχες εξελίξεις στους Λος Άντζελες Κλίπερς, διαπιστώνεται πως οι Ντάνι Γκρέιντζερ και Γκλεν Ντέιβις δεν θα ανανεώσουν μονομερώς το συμβόλαιό τους, καθώς επιβεβαιώνονται σχετικές φημολογίες, ενώ από χθες επισημοποιήθηκεπως ούτε ο Ντάρεν Κόλισον θα ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του.

Από την πλευρά τους, οι Σακραμέντο Κινγκς περιμένουν την αντίστοιχη απόφαση του Ρούντι Γκέι, ο οποίος έχει προσεγγιστεί ήδη από τη διοίκηση των εκπρόσωπων της Καλιφόρνια και από τον Ντε Μάρκους Κάζινς, που θα συμπεριλάβει και επίσκεψη στην ομάδα του Summer League στο καλοκαιρινό πρόγραμμά του μαζί με την προετοιμασία των Ηνωμένων Πολιτειών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Τέλος, η Sacramento Bee αποκάλυψε πως ο δήμος του Σακραμέντο θα ξοδέψει 750,000 δολάρια, ώστε να αντιμετωπίσει μήνυση, που αναφέρει πως υπήρξαν πολιτικές ατασθαλίες στην πρόσφατη έγκρισή της για κατασκευή νέου κλειστού στην πόλη.



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved