Σάρλοτ Χόρνετς: Μεγάλα σχέδια του Τζόρνταν

Σάρλοτ Χόρνετς: Μεγάλα σχέδια του Τζόρνταν

Αισιόδοξος για παρουσία των Σάρλοτ Χόρνετς σε δεύτερη συνεχόμενη postseason του NBA δήλωσε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Μάικλ Τζόρνταν.

Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την περσινή απόκτηση του Αλ Τζέφερσον, ο σημαντικότερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών ανέφερε πως με χώρο 13 εκατομμύριων δολαρίων στο salary cap και τριών επιλογών ντραφτ, την 9η, τη 24η και τη 45η. δημιουργείται περιθώριο βελτίωσης του ρόστερ, ώστε να δικαιολογήσει τη θέση του. Ανάφερε επίσης πως η πόλη της Βόρειας Καρολίνα αποτελεί επιθυμητό προορισμό για free agents τονίζοντας πως φιλοδοξεί να προσελκύσει και φέτος παίκτη όπως τον «Big Al», τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά του κατά τη διάρκεια του 2013-14 με ολοσέλιδη διαφήμιση στη Charlotte Observer!

Από εκεί και πέρα, ο Τζόρνταν πρόσφερε «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Στιβ Κλίφορντ, όπως στους Κέμπα Ουόλκερ, Τζεφ Τέιλορ, Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ και Κόντι Ζέλερ, τους οποίους χαρακτήρισε «κορμό» του ρόστερ με περιθώριο βελτίωσης λόγω της νεαρής ηλικίας του, ενώ πρόσθεσε πως θέλει παραμονή του Τζος Μακ Ρόμπερτς, που μπορεί να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του αντί 2.7 εκατομμυρίων δολαρίων. Πάντως δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους, μέσω των οποίων φιλοδοξεί να ανεβάσει το επίπεδο των «σφηκών».

Στα του ντραφτ της 26ης Ιουνίου, οι Χόρνετς ξεχωρίζουν τον Νταγκ Μακ Ντέρμοτ και αναμένεται να ενισχύσουν το ρόστερ τους με παίκτες, οι οποίοι έχουν έφεση στην άμυνα και στο περιφερειακό σουτ, όπως εκτιμούν Μέσα της Βόρειας Καρολίνα, ενώ επιστρέφοντας στον ιδιοκτήτη των εκπρόσωπων της Νέας Ορλεάνης σημειώνουμε πως σήμερα το πρωί (09/06) επισκέφτηκε νηπιαγωγείο της πόλης μαζί με άλλα διοικητικά στελέχη στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης. Φυσικά γνώρισε την αποθέωση από τα μικρά παιδάκια, που δεν τον έχουν προλάβει να παίζει μπάσκετ, αλλά αποδείχθηκε πως τα περισσότερα έχουν δει το… Space Jam.



Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved