Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: «Νοκ άουτ» ο Μπόγκουτ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: «Νοκ άουτ» ο Μπόγκουτ

Νεότερες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Άντριου Μπόγκουτ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στα πλευρά προβλέπουν αποκλεισμό από το υπόλοιπο 2013-14.

Χθες αναφέρθηκε πως είναι αμφίβολος για τον πρώτο γύρο των playoffs, αλλά σήμερα εκτιμήθηκε πως θα μείνει έξω για έξι εβδομάδες, οπότε πιθανή επιστροφή του στα playoffs κρίνεται πλέον εξαιρετικά αμφίβολη. Αντίθετα, ο Ντέιβιντ Λι είπε πως νιώθει καλύτερα μετά τη χθεσινή θετική παρουσία του στον αγώνα με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, οπότε ο Μαρκ Τζάκσον τον υπολογίζει για το αυριανό φινάλε της regular season (17/04, 05:30) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Pepsi Center», αν αποφύγει ρεπό παρατάσσοντας όλους τους βασικούς του σε αδιάφορο ματς από το οποίο θα απουσιάσουν ο Μπόγκουτ και ο Φέστους Εζέλι (γόνατο). Από την άλλη, οι «σβόλοι» παίζουν και σήμερα (16/04, 05:30) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Staples Center» χωρίς τους Τάι Λόουσον (αστράγαλος), Τζέι Τζέι Χίκσον (γόνατο), Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο) και Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), οι οποίοι θα χάσουν και το αυριανό ματς, αλλά οι Ουίλσον Τσάντλερ (βουβωνική χώρα) και Ντάρελ Άρθουρ (γόνατο) θα είναι στη διάθεση του Μπράιαν Σο. Στα των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων» μονάχα ο Ντάνι Γκρέιντζερ (οπίσθιος μηριαίος) είναι στον κατάλογο τραυματιών.

Αύριο (17/04, 05:30), οι Κλίπερς θα ολοκληρώσουν τη σεζόν στο «Moda Center» των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έχοντας κάποιες ελπίδες για τη δεύτερη θέση της Δύσης, αν και κερδίσουν σήμερα, αλλά η ομάδα του Τέρι Στοτς είναι σίγουρα πέμπτη και θα αντιμετωπίσει τους Χιούστον Ρόκετς με μειονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των playoffs. Φυσιολογικά, λοιπόν, ο Στοτς ομολόγησε μετά τη σημερινή ελαφριά προπόνηση (15/04) πως ίσως παραχωρήσει ρεπό στους Λα Μάρκους Όλντριτζ και Μο Ουίλιαμς στο αυριανό ματς. Σε άλλο αυριανό παιχνίδι (17/04, 02:00), οι Σάρλοτ Μπόμπκατς φιλοξενούν τους Σικάγο Μπουλς στο «Time Warner Cable Arena» χωρίς τους Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι), αλλά ο Κέμπα Ουόλκερ αναμένεται να συνεχίσει κανονικά, καθώς ξεκαθάρισε πως ξεπέρασε κατά 100% πρόσφατο τραυματισμό στη βουβωνική χώρα. Στα των «ταύρων», ο Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) θα μείνει έξω, αλλά ο Ντι Τζέι Όγκουστιν λογικά θα γυρίσει έπειτα από απουσία ενός αγώνα έχοντας προσθέσει νεογέννητο γιο στην οικογένειά του, ενώ διέρρευσε πως οι Μπουλς προσέγγισαν πρόσφατα τον 41χρονο Κερτ Τόμας, ο οποίος τους ξεκαθάρισε πως είναι πια παλαίμαχος.

Μέσα σε όλα αποκαλύφθηκε πως ο Μάικ Κόνλεϊ αποκόμισε μικροτραυματισμό στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο από τον χθεσινό κρίσιμο αγώνα των Μέμφις Γκρίζλις με τους Φίνιξ Σανς, αλλά όλα δείχνουν πως θα παίξει κανονικά στο αυριανό ματς (17/04, 03:00) της ομάδας των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη με τους Ντάλας Μάβερικς στο «FedEx Forum», όπου θα αναδειχθούν ο έβδομος και όγδοος της Δύσης. Αντίθετα, ο Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι) θα μείνει έξω, όπως ο Γκαλ Μέκελ (γόνατο) των «Μαβς». Ως δεδομένοι ουραγοί του NBA, οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο υποδέχονται αύριο (17/04, 03:00) τους Ατλάντα Χοκς στο «BMO Harris Bradley Center» χωρίς τους Λάρι Σάντερς (μάτι), Ο Τζέι Μέιο (αστράγαλος), Ερσάν Ιλιασόβα (αστράγαλος), Κάρλος Ντελφίνο (πόδι), Έκπε Γιούντο (γόνατο) και Νέιτ Ουόλτερς, ενώ ο Μάικ Μπουντενχόλζερ ίσως συνεχίσει την ξεκούραση βασικών ενόψει της postseason και ο Πέρο Άντιτς ομολόγησε πως δεν είναι στο 100% λόγω τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο, αλλά ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να παίξει με ενοχλήσεις στα playoffs.

Από την πλευρά τους, οι Μαϊάμι Χιτ υποδέχονται αύριο (17/04, 03:00) τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «AmericanAirlines Arena» και ο Έρικ Σποέλστρα αναμένεται να μοιράσει νέα ρεπό, ενώ από τους «Σίξερς» θα απουσιάσουν οι Νέρλενς Νόελ (γόνατο) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο). Τέλος, ο Άρνετ Μάλτρι, που εξέτισε πρόσφατα ποινή πέντε αγωνιστικών, χαρακτήρισε το σχετικό θετικό ντόπινγκ «ξυπνητήρι» για τον ίδιο, ενώ σε τυπική μεταγραφική κίνηση ο Κάσπερ Ουέρ «δεσμεύτηκε» με συμβόλαιο μέχρι το πέρας του 2013-14.



ΑΕΚ: Αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena»
ΑΕΚ: Αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena»
Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
AEK: Ξανά αποχή από τους παίκτες – Όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
AEK: Ξανά αποχή από τους παίκτες – Όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας στην «OPAP Arena»
ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας στην «OPAP Arena»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved