Χιούστον Ρόκετς: Παίρνουν Πάουελ

Χιούστον Ρόκετς: Παίρνουν Πάουελ

Τον πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού, Τζος Πάουελ, θα αποκτήσουν οι Χιούστον Ρόκετς για εναλλακτική λύση στη frontline ενόψει των playoffs.

Για να χωρέσει στο ρόστερ ο 31χρονος Αμερικανός θα αποδεσμευτεί ο Ντέξτερ Πίτμαν, ο οποίος αποκτήθηκε πριν… πέντε ημέρες, ενώ στα της τρέχουσας regular season οι «ρουκέτες» υποδέχονται απόψε (15/04, 03:00) τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Toyota Center» και φαίνεται πως θα παίξουν χωρίς απουσίες, καθώς οι Τσάντλερ Πάρσονς (ισχίο, καρπός) και Φραντσίσκο Γκαρσία (μέση), οι οποίοι έχασαν το προηγούμενο ματς των Ρόκετς, «έβγαλαν» το πρωινό ζέσταμα του Κέβιν Μακ Χέιλ, που ισχυρίστηκε πως η συμμετοχή αμφότερων θα κριθεί την ύστατη ώρα. Χωρίς απουσίες θα παραταχθούν και τα «σπιρούνια», αφού ο Γκρεγκ Πόποβιτς άφησε από νωρίς να εννοηθεί πως δεν θα παραχωρήσει ρεπό σήμερα, οπότε όλοι οι έμπειροι παίκτες του δυναμικού θα έχουν ευκαιρία για δυνατό τεστ ενόψει της postseason, ενώ μέσα σε όλα ανακοινώθηκε πως ο Ντέμιον Τζέιμς «δεσμεύτηκε» με τους Σπερς μέχρι το πέρας του 2013-14.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αντετοκούμπο φαίνεται πως θα επιστρέψει σε αναπληρωματικό ρόλο, αφού ο Μπράντον Νάιτ (ισχίο) ολοκλήρωσε χωρίς ενοχλήσεις το πρωινό ζέσταμα του Λάρι Ντρου και σίγουρα θα επιστρέψει στα παρκέ, ενώ λογικά θα πάρει πίσω θέση στο αρχικό σχήμα σε βάρος του «Greek Freak» στον αποψινό αγώνα (15/04, 02:00) των Μιλγουόκι Μπακς στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς. Αντίθετα, οι Λάρι Σάντερς (μάτι), Ερσάν Ιλιασόβα (αστράγαλος), Κάρλος Ντελφίνο (πόδι), Νέιτ Ουόλτερς (χέρι), Έκπε Γιούντο (αστράγαλος) και Ο Τζέι Μέιο (αστράγαλος) θα μείνουν έξω, ενώ στα των «πτερόσαυρων» ο Ντουέιν Κέισι παραχώρησε ρεπό στον Ντε Μαρ Ντε Ροζάν και προώθησε τον Γκρέιβις Βάσκεθ στο αρχικό σχήμα. Ακόμα, ο Λάντρι Φιλντς αποκλείστηκε από τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι λόγω ίωσης.

Ακόμα, οι Μπόστον Σέλτικς δοκιμάζονται σήμερα (15/04, 02:00) στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς με τον φορμαρισμένο Έιβερι Μπράντλεϊ να έχει πλέον τον Ραζόν Ρόντο (πόδι) δίπλα του στη βασική πεντάδα, αφού κρίθηκε έτοιμος ύστερα από δύο συνεχόμενους παραγκωνισμούς. Αντίθετα, οι Τζάρεντ Σάλιντζερ (αστράγαλος), Τζέριντ Μπέιλες (γόνατο) και Κρις Χάμφρις (γόνατο) αποκλείστηκαν, κάτι που αναμένεται να συμβεί και στο τελευταίο ματς της regular season με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «TD Garden» (17/04, 03:00). Θυμίζουμε πως έχουν περιθωριοποιηθεί ήδη από το υπόλοιπο πρωτάθλημα οι Τζέραλντ Ουάλας (γόνατο), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια), ενώ από τους «Σίξερς» θα λείψουν ο Νέρλενς Νόελ (γόνατο), ο Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) και ενδεχομένως ο Τζάρβις Βαρνάντο (πόδι).



Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved