Χιούστον Ρόκετς: Σκέφτεται ρεπό ο Μακ Χέιλ

Χιούστον Ρόκετς: Σκέφτεται ρεπό ο Μακ Χέιλ

Στο σημερινό ματς των Χιούστον Ρόκετς, ο Κέβιν Μακ Χέιλ αναμένεται να χρησιμοποιήσει το φυσιολογικό rotation του, αλλά στα υπόλοιπα της τρέχουσας regular season θα αλλάξει στάση.

Έκανε λόγο για ξεκούραση βασικών πριν από την έναρξη των playoffs, ενώ στο συγκεκριμένο πλαίσιο κλήθηκαν στο βασικό ρόστερ από την D-League οι Ρόμπερτ Κόβινγκτον και Τρόι Ντάνιελς. Από την πλευρά του, ο Τέρενς Τζόουνς (πόδι) θα παίξει κανονικά στο αποψινό ματς (10/04, 04:00) στο «Pepsi Center» των Ντένβερ Νάγκετς, παρά πρόωρη αποχώρησή του από τον χθεσινό αγώνα των «ρουκετών», αλλά οι Ντουάιτ Χάουαρντ (αστράγαλος) και Πάτρικ Μπέβερλι (γόνατο) αποκλείστηκαν από ένα ακόμα παιχνίδι, άρα θα μείνουν έξω μαζί με τον Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο). Στα των «σβόλων», οι Τάι Λόουσον (αστράγαλος) και Ουίλσον Τσάντλερ (βουβωνική χώρα) περιθωριοποιήθηκαν, καθώς δύσκολα θα επιστρέψουν μέσα στο 2013-14, τη στιγμή που οι Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο) και Τζέι Τζέι Χίκσον (γόνατο) έχουν αποκλειστεί ήδη από το υπόλοιπο πρωτάθλημα.

Σε άλλο σημερινό ματς (10/04, 05:30), οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ θα βρεθούν στο «Staples Center» για να αντιμετωπίσουν τους Λος Άντζελες Κλίπερς με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ (γόνατο) να επιστρέψει έπειτα από ρεπό ενός αγώνα, ενώ από τους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων» θα λείψουν οι Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα) και Ντάνι Γκρέιντζερ (οπίσθιος μηριαίος), αλλά ο Ματ Μπαρνς (ίωση) αναμένεται να παίξει κανονικά, παρά απουσία από τη χθεσινή προπόνηση του Ντοκ Ρίβερς. Τέλος, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς απέκλεισαν τον Μο Ουίλιαμς λόγω νέων ενοχλήσεων στο γόνατο και θα συνεχίσουν χωρίς τον Τζόελ Φρίλαντ (γόνατο) στο αποψινό παιχνίδι (10/04, 05:00) στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς, που δεν θα έχουν τους Καρλ Λάντρι (γόνατο) και Τζέισον Τέρι (γόνατο), ενώ ο Αϊσάια Τόμας (τετρακέφαλος) αποκλείστηκε από ένατο συνεχόμενο ματς, αλλά οι Ρούντι Γκέι (μέση) και Ρέτζι Έβανς (μέση) θα επιστρέψουν ύστερα από χθεσινό παραγκωνισμό, όπως είπε ο Μάικ Μαλόουν.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved