Ντιτρόιτ Πίστονς: Άμεση παραίτηση του Ντούμαρς

Ντιτρόιτ Πίστονς: Άμεση παραίτηση του Ντούμαρς

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται πλέον να υποβάλει την παραίτησή του ο GM των Ντιτρόιτ Πίστονς, Τζο Ντούμαρς.

Ο 50άχρονος Αμερικανός ήταν παίκτης των «πιστονιών» από το 1985 μέχρι το 1999 και στον τωρινό ρόλο του από το 2000, αλλά εδώ και μήνες είναι γνωστό πως θα αποχωρήσει στο τέλος του 2013-14 έπειτα από διαδοχικές αποτυχίες στους τομείς ευθύνης του. Πλέον βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες εκτιμούν πως θα παραιτηθεί μέσα σε δύο εβδομάδες, δηλαδή με τη λήξη της τρέχουσας regular season, άρα λογικά θα ξεκινήσει άμεσα και η διαδικασία περί εύρεσης διαδόχου. Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι εκπρόσωποι της «Motor City» δοκιμάζονται απόψε (09/04, 02:30) στο «Philips Arena» των Ατλάντα Χοκς και αύριο (10/04, 02:00) στο «Quicken Loans Arena» των Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά οι Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο) θα μείνουν έξω, ενώ ο Ουίλ Μπάινουμ (πόδι) φαίνεται πως θα αποκλειστεί επίσης από το υπόλοιπο πρωτάθλημα, αφού σήμερα θα χάσει τρίτο συνεχόμενο ματς. Στα των Χοκς, ο Πολ Μίλσαπ (αντίχειρας) θα παίξει κανονικά ως βασικός του Μάικ Μπουντενχόλζερ, αλλά ο Λου Ουίλιαμς (οπίσθιος μηριαίος) περιθωριοποιήθηκε, τη στιγμή που οι Αλ Χόρφορντ (ώμος), Γκουστάβο Αγιόν (ώμος) και Τζον Τζένκινς (μέση) είναι δεδομένα στα πιτς.

Από την πλευρά τους, οι «Καβς» λογικά θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών των Σι Τζέι Μάιλς (αστράγαλος), Άντονι Μπένετ (γόνατο) και Κάρικ Φέλιξ (γόνατο), ενώ οι Κάιρι Έρβινγκ και Ντίον Ουέιτερς παρουσιάστηκαν μαζί ενώπιον δημοσιογράφων του Οχάιο, για να τους πείσουν πως είναι φίλοι και αγαπημένοι σε πείσμα αναφορών των Μέσων για το αντίθετο. Αύριο (10/04, 02:30), τα «γεράκια» υποδέχονται τους Μπόστον Σέλτικς, για τους οποίους θα επιστρέψει ο Έιβερι Μπράντλεϊ (αχίλλειος τένοντας), όπως εκτίμησε ο Μπραντ Στίβενς, ενώ σήμερα (08/04) επανεντάχθηκε στις προπονήσεις ο Τζάρεντ Σάλιντζερ (τετρακέφαλος), οπότε λογικά θα παίξει κανονικά στο αυριανό ματς. Αντίθετα, ο Κρις Χάμφρις (γόνατο) θα μείνει έξω μαζί με τους Τζέραλντ Ουάλας (γόνατο), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια), ενώ ο Ραζόν Ρόντο (γόνατο) διέψευσε σενάρια για παρουσία σε αμφότερα τα παιχνίδια της τελευταίας φετινής δυάδας αγώνων σε 24 ώρες.

Σε άλλο αυριανό ματς (10/04, 03:00), οι Φίνιξ Σανς δοκιμάζονται στο «Smoothie King Center» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς χωρίς τους Λεάντρο Μπαρμπόσα (χέρι) και Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός), ενώ από τους «πελεκάνους» η συμμετοχή του Άντονι Ντέιβις (μέση) θα κριθεί την ύστατη ώρα, αφού ο Μόντι Ουίλιαμς ξεκαθάρισε πως θα είναι βασικός, αν κριθεί ετοιμοπόλεμος. Τέλος, ο κόουτς των εκπρόσωπων της Νέας Ορλεάνης άφησε… επιτέλους ανοικτό το ενδεχόμενο παραγκωνισμού του Έρικ Γκόρντον (γόνατο) από το υπόλοιπο 2013-14, ενώ θυμίζουμε πως δεν υπολογίζει τον Τζρου Χολιντέι (πόδι), τον Τζέισον Σμιθ (γόνατο) και τον Ράιαν Άντερσον (λαιμός), στον οποίο σήμερα έγινε προγραμματισμένη εγχείρηση.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved