Μιλγουόκι Μπακς: Άνετος με χρήση μαριχουάνας ο Σάντερς

Μιλγουόκι Μπακς: Άνετος με χρήση μαριχουάνας ο Σάντερς

Χθες απολογήθηκε για την τιμωρία πέντε αγωνιστικών λόγω χρήσης μαριχουάνας, αλλά στη συνέχεια ο Λάρι Σάντερς των Μιλγουόκι Μπακς αποδείχθηκε περισσότερο ξεκάθαρος.

«Είναι απαγορευμένο στη λίγκα, αλλά είμαι υπέρ της μαριχουάνας και της ιατρικής χρήσης της. Έχω μελετήσει τη βοήθεια που προσφέρει και γνωρίζω πως με πολλούς τρόπους η αξία της έχει υποβιβαστεί» δήλωσε χαρακτηριστικά, αφού βρέθηκε τρεις φορές θετικός σε σχετικά ντόπινγκ κοντρόλ, όπως έγινε αντιληπτό από την τιμωρία πέντε αγωνιστικών. Σε μεταγραφικό επίπεδο, τα «ελάφια» δεν θα «δεσμεύσουν» τον πρώην γκαρντ/φόργουορντ του Ηλυσιακού, Ντι Τζέι Στέφενς, με δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο, οπότε θα ανοίξει μία θέση στο ρόστερ. Αντίθετα, ο Κρις Ράιτ θα αποσπάσει δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο, ενώ σήμερα (06/04, 03:30) η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούμπο υποδέχεται τους Τορόντο Ράπτορς στο «BMO Harris Bradley Center» χωρίς τους Σάντερς (μάτι), Ερσάν Ιλιασόβα (αστράγαλος), Κάρλος Ντελφίνο (πόδι) και Νέιτ Ουόλτερς (χέρι). Επίσης, οι Ο Τζέι Μέιο (αστράγαλος) και Έκπε Γιούντο (γόνατο) περιθωριοποιήθηκαν από ένα ακόμα παιχνίδι όντας αρχικά αμφίβολοι, όπως οι Κάιλ Λόουρι (γόνατο) και Αμίρ Τζόνσον (αστράγαλος), που αντιμετώπισαν αντίστοιχη τύχη, αφού κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Αύριο (07/04, 02:00), οι Χιούστον Ρόκετς υποδέχονται τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Toyota Center» χωρίς τον Ντουάιτ Χάοαυρντ (αστράγαλος), ο οποίος δήλωσε πως νιώθει αρκετά καλύτερα, αλλά από σήμερα αποκλείστηκε, ενώ τον αγώνα με τους «σβόλους» θα χάσει και ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι (γόνατο), που θα μείνει στον κατάλογο απόντων του Κέβιν Μακ Χέιλ μαζί με τον Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο). Από την άλλη, ο Μπράιαν Σο είπε πως δεν έχει αλλάξει κάτι σχετικό με τον Ουίλσον Τσάντλερ (βουβωνική χώρα), χωρίς ωστόσο να τον αποκλείσει από το υπόλοιπο 2013-14, αλλά διαπιστώθηκε πως μαζί με τους Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο) και Τζέι Τζέι Χίκσον (γόνατο) θα χάσει και το αυριανό παιχνίδι. Σαν να μην έφταναν οι παραπάνω απουσίες, η συμμετοχή του Τάι Λόουσον είναι αμφίβολη λόγω χθεσινού τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο.

Σε άλλο αυριανό ματς (07/04, 04:00), οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς δοκιμάζονται στο «Moda Center» των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς χωρίς τον Έρικ Γκόρντον (γόνατο), ο οποίος είναι στο Λος Άντζελες για ιατρικά τεστ, οπότε δεν ταξίδεψε με την αποστολή, ενώ οι Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο) είναι δεδομένα στα πιτς. Επίσης, ο Άντονι Ντέιβις (μέση) είναι αμφίβολος, ενώ από την ομάδα του Τέρι Στοτς θα απουσιάσει εκ νέου ο Τζόελ Φρίλαντ (γόνατο). Ούτε ο Ταϊσόν Πρινς (αστράγαλος) ταξίδεψε με την αποστολή των Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη για τον αυριανό αγώνα (07/04, 02:00) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «AT&T Center», άρα θα μείνει έξω μαζί με τον Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι). Τέλος αποκαλύφθηκε πως με χρόνιο πρόβλημα στον δεξιό ώμο αγωνίζεται από το ξεκίνημα της σεζόν ο Πατ Μιλς για τα «σπιρούνια», που έχουν τους Ματ Μπόνερ (γάμπα), Άρον Μπέινς (πλευρά) και Όστιν Ντέι (ώμος) στον κατάλογο τραυματιών, οπότε είναι τουλάχιστον αμφίβολοι, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα για μοίρασμα ρεπό από τον Γκρεγκ Πόποβιτς.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved