Λος Άντζελες Λέικερς: Μετρούν απώλειες για το ντέρμπι

Λος Άντζελες Λέικερς: Μετρούν απώλειες για το ντέρμπι

Από σήμερα αποκλείστηκαν οι Πάου Γκασόλ, Στιβ Νας και Κρις Κέιμαν από το αυριανό ντέρμπι των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Από τη μία, ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο 2013-14 λόγω ασθένειας, όπως εκτιμήθηκε από χθες, ενώ ο Κέιμαν (γάμπα) θα χάσει τρίτο συνεχόμενο ματς, αλλά στην περίπτωση του 40άχρονου πλέι-μέικερ ο Μάικ Ντ’ Αντόνι εκτίμησε πως θα παίξει σε μερικούς από τα εναπομείναντες αγώνες, πριν ξεκαθαριστεί πως περιθωριοποιήθηκε από τον αυριανό (06/04, 22:30) του «Staples Center». Πέρα από τους παραπάνω, οι Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), Τζόρνταν Φάρμαρ (βουβωνική χώρα) και Ζαβιέ Ανρί (γόνατο) δεν υπολογίζονται, αλλά ο Νικ Γιανγκ αναμένεται να παίξει κανονικά, αν και αποκόμισε μικροτραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο από τον χθεσινό αγώνα με τους Ντάλας Μάβερικς, αφού φάνηκε σε καλή κατάσταση στη σημερινή προπόνηση (05/04). Από την άλλη θα λείψουν οι Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα) και Ντάνι Γκρέιντζερ (οπίσθιος μηριαίος), οι οποίοι αναμένεται να χάσουν τουλάχιστον την υπόλοιπη regular season.

Σήμερα, (06/04, 02:30), οι Μπρούκλιν Νετς δοκιμάζονται στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς και ο Κέβιν Γκαρνέτ (μέση) θα επιστρέψει στη δράση ως βασικός σέντερ έπειτα από απουσία δεκαεννέα αγώνων, αλλά ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) θα μείνει έξω, ενώ από τους «Σίξερς» αποκλείστηκε εκ νέου ο άλλοτε φόργουορντ/σέντερ του Πανιωνίου, Μπάιρον Μάλινς (αστράγαλος), τη στιγμή που οι Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Άρνετ Μάλτρι (τιμωρία) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) είναι δεδομένα στα πιτς. Σε άλλο αποψινό παιχνίδι (06/04, 02:30), οι Μπόστον Σέλτικς υποδέχονται τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «TD Garden» χωρίς τους Ραζόν Ρόντο (ρεπό), Έιβερι Μπράντλεϊ (αχίλλειος τένοντας), Κρις Χάμφρις (γόνατο), Τζέραλντ Ουάλας (γόνατο), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια), όπως ήταν ήδη γνωστό, οπότε οι Τζάρεντ Σάλιντζερ και Φιλ Πρέσεϊ θα επιστρέψουν στη βασική πεντάδα του Μπραντ Στίβενς. Από την άλλη, οι Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο) δεν υπολογίζονται από τον Τζον Λόγερ, ενώ εκτός είναι και ο Ουίλ Μπάινουμ (πόδι), ο οποίος αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Μέσα σε όλα, ο Κάιρι Έρβινγκ διέψευσε εκ νέου φημολογίες περί επιθυμίας του για αποχώρηση από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, που σήμερα (06/04, 02:30) υποδέχονται τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «Quicken Loans Arena» έχοντας ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στα playoffs, ενώ οι Σι Τζέι Μάιλς (αστράγαλος) και Κάρικ Φέλιξ (γόνατο) θα παραμείνουν στον κατάλογο τραυματιών του Μάικ Μπράουν μαζί με τον Άντονι Μπένετ (γόνατο), ο οποίος παραμένει στο Τορόντο εξαιτίας οικογενειακού προβλήματος. Τέλος, οι «αγριόγατες» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι), όπως και του Τζος Μακ Ρόμπερτς (αστράγαλος), ο οποίος στοχεύει σε επιστροφή στις προπονήσεις από το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, αλλά ο Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ είναι στη διάθεση του Στιβ Κλίφορντ, παρά χθεσινό τραυματισμό στη μέση.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved