Ιντιάνα Πέισερς: «Μαύρη» ψυχολογία

Ιντιάνα Πέισερς: «Μαύρη» ψυχολογία

Πλειάδα παικτών των Ιντιάνα Πέισερς κάνουν λόγο για πρόβλημα συνεννόησης και έλλειψη συνεννόησης, ενώ προκύπτουν και… τσακωμοί.

Πολλάκις έχει τοποθετηθεί σχετικά ο Ρόι Χίμπερτ και χθες επιβεβαιώθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο μέσω διένεξης των Λανς Στέφενσον και Τζορτζ Χιλ. Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Ουέστ δήλωσε σχετικά: «Μάλλον είμαστε η προβληματικότερη ομάδα πενήντα νικών όλων των εποχών». Μέσα στα «θέματα», οι Πέισερς συνεχίζουν αύριο (03/04, 02:00) την τρέχουσα regular season υποδεχόμενοι στο «Bankers Life Fieldhouse» τους Ντιτρόιτ Πίστονς χωρίς τους Άντριου Μπάινουμ (γόνατο) και Σι Τζέι Ουότσον (οπίσθιος μηριαίος). Από την άλλη θα λείψουν οι Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο), ενώ ο Μπράντον Τζένινγκς ακολούθησε το παράδειγμα των Στέφενσον, Κόρεϊ Μπρούερ, Μάριο Τσάλμερς, Τζέιμς Χάρντεν και Πι Τζέι Τάκερ, καθώς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5,000 δολαρίων λόγω δεύτερης παραβίασης του κανονισμού περί φλόπινγκ.

Σε άλλο αυριανό ματς (03/04, 02:30), οι Σικάγο Μπουλς υποδέχονται τους Ατλάντα Χοκς στο «United Center» χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο), ενώ τα «γεράκια» θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών των Αλ Χόρφορντ (ώμος), Τζον Τζένκινς (μέση) και Γκουστάβο Αγιόν (ώμος). Ακόμα, ο GM των Χοκς, Ντάνι Φέρι, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία της ομάδας της Τζόρτζια τονίζοντας πως η πρόκριση στα playoffs με το υπάρχον ρόστερ και τους διαθέσιμους παίκτες δεν είναι αυτοσκοπός, αν και οι Χοκς είναι στην όγδοη θέση της Ανατολής, μπροστά από τους Νιου Γιορκ Νικς.

Από την πλευρά του, ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς, ομολόγησε πως ουδέποτε ξεπέρασε κατά 100% τραυματισμό στον αστράγαλο με αφορμή πρόωρη αποχώρησή του από το χθεσινό ματς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς αφήνοντας να εννοηθεί πως θα χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν αρχής γενομένης από το αυριανό (03/04, 03:00) με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη στο «Target Center». Θυμίζουμε πως αόριστον εκτός είναι οι Ρόνι Τουριάφ (γόνατο) και Έι Τζέι Πράις (σκωληκοειδίτιδα), ενώ από τις «αρκούδες» ο Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι) έχει αποκλειστεί ήδη από το υπόλοιπο πρωτάθλημα.

Χωρίς τον Νέρλενς Νόελ (γόνατο), τον Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο), τον Άρνετ Μάλτρι (τιμωρία) και ενδεχομένως τον πρώην φόργουορντ/σέντερ του Πανιωνίου, Μπάιρον Μάλινς (αστράγαλος), θα συνεχίσουν αύριο (03/04, 02:00) οι Φιλαδέλφεια 76ερς υποδεχόμενοι τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «Wells Fargo Center», ενώ ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς εκτίμησε πως διανύει περίοδο παραδοσιακών δυσκολιών των rookies, αφού νιώθει «βάρος» στα πόδια του. Από τις «αγριόγατες» θα λείψουν οι Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) και Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας), ενώ ο Μουσταφά Σακούρ των Τούλσα 66ερς αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της περασμένης εβδομάδας στην D-League.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved